Kak to mislis...?= Citat =:
Izvorno postao Srle
Printable View
Kak to mislis...?= Citat =:
Izvorno postao Srle
Ako pitaš za all-in-one onda sam mislio da će PC verzija u sebi imati i sva tri DLC-a, odmah...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Aha, to, kuzim :) Bilo bi lijepo da bude all-in-one iako sumnjam, dat ce nam cistu verziju koja je prva dosla na konzole.
A dlc-ove cemo morati jos naknadno kupiti...yeah :|
Pa šta neće (bio sam pod dojmom da ćemo mi dobiti u biti GotY verziju)?
Kad se misli na ono -only onda se odnosi na to da će PC verzija možda imati nešto (sadržaj) što konzole nemaju... u što sumnjam jer su ti "ekskluzivni sadržaji" upravo to; mamci da kupiš igru na određenoj platformi, a mislim da smo mi PC bagra već dugo čekali na igru i većina koju je je htjela toliko odigrati već ima igru za neku konzolu, tj. ekskluzivan sadržaj kao mamac gubi smisao.
Pohlepnost izdavaca je ponekad neutaziva...
Ma bas me briga, hocu samo tu igru na pc-z i to je to :D Bas me briga za dlc-ove, ako ih dodatno puste u opticaj jos bolje. Bitno da mi ovo mozemo igrat!
Ja se samo nadam da neće biti PS2 port -only....ostalo je manje-više nebitno...
EDIT: Čitam na comicConu rečeno da igra za PC/MAC izlazi Q3 2009, ovaj....to je uskoro...= Citat =:
Izvorno postao Srle
EDIT II: Tek sad vidim sranje koje napravih....
Što se tiče PC only, stvari koje ćemo dobit, to će biti podrška za miš, i..., ništa, to je to.
Iskreno se nadam da griješim.
Da, napisao sam u prvom postu ove teme, kazu za vrijeme praznika, vjerojatno 11 ili 12 mjesec.= Citat =:
Izvorno postao Srle
Po ovome i expanzija dolazi na PC, valjda je tako ^^
viewtopic.php?f=83&t=33587
nice
Gledam malo trailere i bome ova igra ima potencijala da postane super.
Grafika/fizika su na nivou,zvuk se baš i ne čuje ali trebalo bi biti ok.
Samo da ne stave prevelike zahtjeve zbog fizike i ja sam sretan.
Vau za PC će stvarno biti all-in-one...
šta reć nego YEAH!!! ili bolje HELL YEAH!!! ili još bolje FUCK YEAH!!!!
A trebat će nam jedan Quad2Core da bi to išlo u punoj snazi.= Citat =:
Izvorno postao vex
A di to pise ^^ Onda je uopce glupo izdavat takvu igru, tko normalan ce je igrat? Osim ako svi quadove danas imaju...ili mozda zelimo novi crysis na kvadrat po zahtjevnosti. Totalno lame.
Znam da su u prvom redu odustali od PC platforme zbog slabih procesora i slicnih pizdarija ali ipak...
bas me zanima na PC-u kakva ce bit. igrao sam PSP verziju, dobro je napravljeno, za PC bi trebalo puno poboljsanije bit pa ce bit puno, puno bolje. nisam siguran samo dali cu moc pokrenit, vjerovatno ne
Dugo nisam igrao neku star wars igru, mislim još od Jedi Academya... Force Unleashed nisam probao ni na konzoli, al zato se PC verzija čeka s nestrpljenjem :), izgleda odlično još od prvih trailera...
Jedi Academy mi je jedna od boljih SW igara. Ako bude imao dio priče kakvu ima JA, ova igra će biti vrlo, vrlo, vrlo dobra.
Academy rula, prekul igra, meni najbolja SW igra uz LEGO Star Wars
Generalno, za razliku od filmova, SW igre nemaju dobru priču...osim kotora dakako, a TFU i JA su mi na samom dnu kvaliteta priče... s tim da mi je FU najlošija priča ever, odnoso worst story eva (čitat glasom comic book guya iz simpsona)
Ja po meni, kažem ima sasvim solidnu priču. KOTOR je RPG i sasvim je normalno da će njegova priča debelo nadmašiti priču JA. Oko JA nije važna priča, koliko i gameplay. Što se tiče ovog drugog JA je odličan u svakom pogledu, pogotovo multi. Ali KOTOR nadmašuje JA, to je očito.
Agreed. No meni je Dark Forces 2: Jedi Knight imao daleko najzanimljiviji SP a i MP koj je bio luuuudooo brzi. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Ah, original kutija ima pocasno mjesto :)
Igra me uopće ne interesira. SW fan jesam, volim većinu SW igara, od JA, preko EaW, do KOTOR-a, ali ovo me ne zanima. Kao prvo, to više nije taj Star Wars, priča će vjerojatno biti još mutnija i kiselija od KOTORa II, a ako se želim diviti ljepoti katapultiranja ragdoll NPCova kroz staklo i ostale uništive objekte, igrat ću GTA4.
igrao danas malo na ps2...cini se dobro,na samom pocetku se igra sa darth vaderom a kasnije s nekim mulcem
To mu je štićenik, taj mulac. :)
Zanima me jel The ultimate sith u isto vrijeme dolazi na sve platforme...u tom slučaju već ima pre-prder, sa release dateom 03.11.2009....
A priča se po LA forumima da bi PC verzija mogla imati više Vader levela. (prije bih rekao njihov wishlist, al rumor je rumor)
force unleashed je vec izisao za sve platforme osim za PC pa stoga dolazi sad kao neka "poboljsana" igra...al prave hype to je strasno...podsjeca me na ono sa enter the matrix..ovo ce biti prosjecna igra koju ce ime puno prodat i to je to..mada me veseli sto dolazi na pc
igra je dobra na ps2..nista posebno ali je zabavna..nes na foru princa iz perzije..animacije su očajne al grafika je solidna..
Mislim da euforuija određenih likova na forumu (sebe priključujem tim likovima) bnebi bila ni približna da nam stiže PS2 port... a poredeći PS2 i next-gen verziju je kao da su dve u potpunostiSrazličite igre...= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Malo OT: ova mi igra manje više spasava život...mislim nakon pomjeranja Splinter cella i Max Paynea, nisam znao šta bih od sebe radio u hladna vremena koja nam neminovno nailaze...naravno biće Modern warfare 2 i Assassins creed 2, ali oni nemaju kod mene toliko prioritet...pitam se samo šta će mi iz 2009 bit draže TFU ili DoW II...ili Demo Fest....