Oružja izgledaju kao spajalice :/
Printable View
Oružja izgledaju kao spajalice :/
Ne izgledaju, na kojim si ti drogama :)
Kakve vražje spajalice? :|
Možda Stealth Pistol?
Mozda druga reza ili nesto?
Da, kad pucam iz sth pištolja imam osjećaj ko da je klamarica. Onaj assault gun je ko one kineske mitraljez puške na benčiće, a sačmarica izgleda ko neka dječja lite vezija mini topa.
Evo nečeg zanimljivog ^^
Kul je.
Ej Dania, ako imas na kompu instaliran Deus Ex, skini i instaliraj The Nameless Mod. Vjeruj mi na rijec. ;)
Nemam, imam na starom Steam accountu za koji sam zaboravila password i ne mogu se sjetit odgovora na security pitanje :D
al' budem ga ponovno instalirala ovih dana, kontam si
New Vision postoji već neko vrijeme. Možda ga instalriam i prođem igru još jednom prije neg HR izađe.
Probao sam onaj Nameless mod. Ne znam, bezveze mi je. Imam osjecaj kao da je to neka interna sala i da je ja ne kontam niti mi je mjesto tu.
Ti nisi bio aktivan na PDX forumu. Ja cak i jesam jedno vrijeme pa sam uhvatio pokoju foru. Svejedno odigraj, stealth sistem je vrlo poboljsan i prica je ok :)
Ma zakon mi je taj mod, ponajviše zbog onog librarya. walton simons :pray:
Priča je bedasta ali baš daje neki dobar ugođaj u sivilo DE svijeta.
E da, to je kul.
Walton Simons? What the hell are you doing in a bookstore?
Eh? Oh, you must mean Walton Simons. I am simply walton simons.
Huh?!
I ček, ti preporučaš taj mod ljudima koji nisu ni čuli za taj rendom forum?
Pa isusati nije da je priča totalno nerazumljiva, nisam nikad ni prismrdio tom forumu pa razumijem o čemu se radi. Taj grad je "forum", vlast u njemu održavaju "moderatori" i oni mogu druge "bannati". Jebeno jednostavno zapravo.
Ima par internih fora ali bože moj. Bičate zbog par gluposti a mod ima još i ogromni grad (sa kompleksom kanalizacije), dvije religije u igri :), nova oružja, bolji stealth, nove knjige, datacubeovi i tekstovi u novinama...
Ovo sam dugo čekao. Yahtzee. <3
Manje više je potvrdio da je orginalni Deus Ex smeće.
+1= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
:)
+2= Citat =:
Izvorno postao Aral
Haha, dobar!
Human Revolution mod za Deus Ex. :)
http://www.moddb.com/mods/deus-ex-unreal-revolution
= Citat =:
Deus Ex Unreal Revolution is a mod for the original Deus Ex that acts as a parody of Deus Ex: Human Revolution while providing commentary on the video game industry and modern gameplay mechanics. Assume the role of a wrist blade equipped JC Denton and perform cinematic takedowns on your mission to rescue Tracer Tong.
Znači nameless mod ima svoju priču koja nema veze sa Deus Ex-om?
Nameless mod ima pricu vezanu uz PDX (planet deus ex) forum, te obiluje referencama & co. na originalnu igru.
Ali da, nema nikakve veze sa pricom originala.
"Those elements mixed together is definitely like a sauce."= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
"What?!"
:pray:
Ime tog thuga koji veli to "...like sauce" je ime art direktora igre, skraćeno JJB. Ili je možda lead dizajner, on je isto JJB, zaboravio sam. Brkam im imena. :(
Jel koristi ičemu onaj omamljivač? Neprijatelj se trese desetak sekundi, a ako ga opalim nožem ili nečim, isti čas se budi iz kome i puca po meni.
Inače, igra je predobra, završio baš onu misiju u Hell's Kitchen.
Ako ga ne knocka unconscious iz prve nakon sto ga s time pukneš s leđa promijeni u neki blunt (batona se jedino sjećam) i udari još jednom. To bi trebalo bit dovoljno za svakog stock protivnika.
Ugl, zapamti- Sve zguza.
Sleđa ti baton i prod rade veći dmg. Meni su uglavnom one hit KO. Aug za jači melee dmg pomaže.
derp, kroati se ubacio kad sam pisao ovo.