= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
OMG..ne sjećam se kad sam ovako čekao neku igru,a i po forumu vidim da nisam jedini. :pray:
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
OMG..ne sjećam se kad sam ovako čekao neku igru,a i po forumu vidim da nisam jedini. :pray:
Kada dođe uistinu ćemo morati otvoriti Oblivion podforum jer će biti tisuće topica tipa "kako ubiti ono čudovište...", "kako riješiti quest...", gdje pronaći..."
Morrowind je uistinu imao nevjerovatnu internet zajednicu a vjerujem da će tako biti i sa Oblivionom pa tako da pokažmo europi da "Štikla" nije naš domet predlažem da se otvori Oblivion podforum(ja se prvi javljam da budem njegov moderator :D ).
Tko nam ispuni našu želju dobiva naslov Tiber Septim :D .
P.S.: Otvaram anketuS tko hoće otvaranje Oblivion podforuma pa navratite(anketa se nalazi u podforumu PCP forum).
Ja se isto javljam za moderatora.
a mogli bi i red )-(edaSstavit ^^
I ja se javljam za moderatora...
Istina je da će igra bit ogromna, alii dalje je to SP koji je najljepše samostalno preći...
Ako funkcionira sustav s jednom temom za prodaju/kupnju hardvera onda bi i jedna tema u ovom podforumu za Oblivion svima trebala biti dosta...
Jednostavno kad igra izađe počnite u ovoj temi komentirat, pitat za pomoć itd...Dakle, imo je poseban podforum nepotreban...
ekipi neće biti dosta ovaj topic...
OCEMO PODFORUM :)
Neće moći sve stati na jednu temu, za niti jednu igru nije bilo toliko modova i izmjena koliko za Morrowind, neznam jeli li ikad posjetio stranicu Morrowind summit(nema je više) na toj je stranici bilo preko 4000(da četri tisuće) modova s tim da su malo brisali zastarijele modove.= Citat =:
Izvorno postao S
Pa sada zamisli kada počmu štancat modove a svatko pita a što mislite o ovom modu a što o onom, plus pitanja tipa gdje ste pronašli taj item kako ste ubili tu zvijer(plus sva ta pitanja za određene popularne modove),koji vam lik najbolje odgovara itd...
Osim toga taj podforum nebi bio posvećem samo Oblivionu nego cijelome TES serijalu, plus teme na ovome podforumu koje su vezane uz TES imaju više postova nego cijeli sljedeći podforumi:Wolfenstein:ET podforum, COD 1&2 podforum, Star Trek:Online podforum, i približno postova kao WoW pa mi sada reci treba li podforum(izbrojao sam samo postove tema TES IV: Oblivion i Morrowind: Kralj igara dakle prijašnje teme vezane u TES nisu ubrojane).
ljudi,ovu sam igru sanjal već 2 puta a još nije niti izašla :)
ova će mi igra uništit socijalni život,dokrajčit kaj je Morrowind započel :wink:
stam mislite kako ce igra ici na x1600pro agp?
mid detalji,800x600 ili 1024x768,bez antialijanskinga antimraztropija :D
a ovako= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
mid detalji 1280*1024 bez antialija...
Može.= Citat =:
Izvorno postao MiniMe
vec vidim kako razr padam :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
koja je konfa potrebna da bi se igrao oblivion?
jao,pa 1337 puta smo napisali
Min konfa
više high nego medium.vjeruj mi,visim na službenom forumu jakooooo dugo. :D= Citat =:
Izvorno postao MiniMe
S:shock: :shock: roknul bum razr 100% :shock: :shock:= Citat =:
Izvorno postao mravojed
nema sanse da ce se uciti :shock:
ljudi,novi screenshot.jutro u šumi......prejebeno. http://www.elderscrolls.com
daj pogle te teksture na kori od drva :pray:
Ima li itko ikakvog iskustva u programiranju i modeliranju?
Imam ja jednog frenda koji to solidno radi, a zašto? ZAINTERESIRAN JE ZA POSAO :) !
Ma kakav posao nemam ga ni ja a kamoli da nekom drugom dam nego mi je pala na pamet ideja da napravimo kakav moderski tim za Oblivion.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Aha, već otvaramo posebni forum iako nije izašla igra, sada se već i tim za modati sklepava, mogu ja napraviti "TES:U raljam kišne gliste"? Pa kuda lutate ljudi? igra nije izašla, možda bude drek, nikada se nezna. Ja sam isto nabrijan do bola, no bojim se da bu me igra razočarala :(
Dobro svi se mi malo pribojavamo, ali kada je Bethesda podbacila, ajde reci, kad? Od 1 nastavka pa do Morrowinda su radili igre koje su nas svaki put ostavile bez riječi, e tako će ti bit i sa Oblivionom!
= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Pa isto ka i ja nije baš velik ljubitelj rpg-ova, trenutno radi na igri koja se zove The Game, pucačina iz trećeg lica!
Bumo mi mogli testirati betu "the gamea", plizzzzzzzzzzz :)
ta igra The Game je radena po reperu The Game-u?
Fakat momak ide prvi razred elektro škole ali za energetičara, sam je stvorio engine, stvarn radi odlično, nego malo mu zapinju fizički djelovi... još dposta izučava, koliko je ambiciozan pročiato je prkewo ljeta 2 knjige po 700 str. jedna za visual basic 7, a druga za studio max 3d... Ko zna možda jednoga dana NAPRAVI NOVI ELDER SCROLLS :) inače budem vam stavio igru kakda je npravi, ima jš nekoliko levela!
Dečki malo ste mi zašli u offtopic, nego, onaj screen shot od Obliviona sa drvetom-kru te nedo, koje su to teksture :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Da ali za onakav ugođdaj trebati će proc od 3.8 ghz, 2 gb ram-a i bar 7800 gtx :killyou: