@Da_killah pa čitao sam u jednom konkurentskom pc časopisu da je potvrđeno da se radi na S.W. MMO igri a onda veoma vjerojatno je to KOTOR 3 naravno to nije potvrđeno za KOTOR al mislim da je...
Printable View
@Da_killah pa čitao sam u jednom konkurentskom pc časopisu da je potvrđeno da se radi na S.W. MMO igri a onda veoma vjerojatno je to KOTOR 3 naravno to nije potvrđeno za KOTOR al mislim da je...
MMO smješten u KotoR-ovu eru SW svemira (nisam upoznat sa Loreom tako da baš nisam vičan sa imenima).
ne MMO smiješten u S.W. svemir a dali će bit nastavak KOTOR-a to se još nezna...
baš me zanima kako će biti sređeno interstellar travel i koliko planeta će biti dostupno
misliš na MMO verziju???
još se baš ništa nezna ni kako ni šta samo ovak par glasina i neke potvrđene svari...
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
meni je ipak drazi expanded universe, uostalom da ne izdaju MMO u KOTOR universu, svi bi ga smatrali samo succesorom galaxiya, a ovaj i nije bio bas tako strasno popularan (koliko sam prijetio medju ljudima s kojima se druzim) !!!
ima li kojih novih informacija??
daj boze da naprave kotor 3 :P
eto ako niste još niste čuli Lucas Arts i BioWare su potpisali još jednu suradnju na dosad nepoznatom projektu no šuška se da se radi o KOTOR 3 ali dali je MMO il ne to još je nepoznanica...
također spominje se da je Lucas Arts nezadovoljan trenutnim stanjem u Star Wars svijetu te igrama vezanim za njega te radi na obnavljanju trenutnog stanja...
= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
možda želi nešto na tematiku onoga prikazanog u filmu, jer ovo sa Vaderovim učenikom je presmiješno
Yup, meni je to isto mutavo.= Citat =:
Izvorno postao Vorban
Samo želim prave igre predtrilogije, nešto u stilu JK serijala. Naravno nešto gdje se što više priča veže za Skywalkera.
E kad bi napravili igru od Thrawnove trilogjie :pray:
[quote=Lord Jambrek]Yup, meni je to isto mutavo.= Citat =:
Izvorno postao Vorban
Samo želim prave igre predtrilogije, nešto u stilu JK serijala. Naravno nešto gdje se što više priča veže za Skywalkera.
E kad bi napravili igru od Thrawnove trilogjie :pray:[/quote:34fww399]
potpis
ili filmove, još bolje :D
ili oboje nekako smixaju :)
BTW, Jambrek predobar sig :pray:
svaka cast, carski je. mogo bi i meni koji kad ti je vec krenulo sam da smislim sta
[quote=Lord Jambrek]Yup, meni je to isto mutavo.= Citat =:
Izvorno postao Vorban
E kad bi napravili igru od Thrawnove trilogjie :pray:[/quote:288fjdos]
a vidjet ćemo šta će bit za par mjeseci...
To mi treba, to. :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
[quote=Arbiter of Change]To mi treba, to. :D[/quote:30h7ory4]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Jambrek":30h7ory4
A neeeee.
Kak bi bilo zakon igrat kao Noghri, ubijaš tiho i brzo ili kao Mara Jade pa švercaš robu i takve stvari :pray:
[quote=Lord Jambrek][quote="Arbiter of Change":2oj5um1m]To mi treba, to. :D[/quote:2oj5um1m]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Jambrek":2oj5um1m
A neeeee.
Kak bi bilo zakon igrat kao Noghri, ubijaš tiho i brzo ili kao Mara Jade pa švercaš robu i takve stvari :pray:[/quote:2oj5um1m]
ili jednostavno samo nastavljaš priču :pray:
ja bi jednu space "simulaciju" tipa starfighter u vrijeme thrawna :(
uff, nakon one nashe simulacije (Rouge universe ili tako nesto od CroVortexa), ne idem vishe blizu simulacija, trosi previshe vremena, ...., ma da samo izbace klasicni RPG sa kvalitetnom pricom i ne prenabrijanom grafikom i ja sam presretan.
Dosta spamanja teme, dajte malo konkretnih info. !!!
e bi i ja...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
e da imam dobru vijest!!!!!!
KOTOR 3 JE POTVRĐEN I NEĆE BITI MMORPG!!!!!
BioWare će raditi na novom nastavku Mass Effecta, neki neimenovani MMORPG, i naravno KOTOR 3... to nije 100% sigurno no sve ukazuje na to...
taj podatak sam našao tu:
http://kotaku.com/355808/bioware-at-work-on-a-new-kotorS, za one koji neznaju engleski:
http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=85319
e to i ja govorim već pol sata... :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Duboko diši... OK, bolje sam.
Koliko god me veselila ova vijest, ja sam skeptik i ne vjerujem u to do kad ne postave na službenu Lucasovu stranicu.
^^ ma slobodno vjeruj... također je potvrđeno (glasina mislim) suradnja sa Lucas Artsom
znaci imamo potvrdjene glasine o kotoru sp i mmo ... mmo mozda zaobidjem ako bude skup, ali KOTOR 3 ..... :oops: ostvarenje snova... !!!
^^ tako je meni je najdraže to što će bit singleplayer a MMO neka druga igra...
O yeah! :D= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
Ipak drago mi je da još uvijek rade na neimenovanom MMO naslovu, ali KotOR single player iskustvo je još bolje.
oke, sad toj vijesti treba prici smireno; jos samo godinu, dvije i igramo novi KOTOR ... samo smireno i polako....