jebote maze napiši 10 postova na forumu i http://www.ej.am/fix.php?req=confirmSovdje aktiviraj acc,unesi usernejm i pass cpanela
Printable View
jebote maze napiši 10 postova na forumu i http://www.ej.am/fix.php?req=confirmSovdje aktiviraj acc,unesi usernejm i pass cpanela
Hvala Jerry, proradilo je.. Moram spammat po prokletom forumu na ej.am
Nisam prelijen, nego nisam imao vremena.. i de shvati da poslije zareza ide razmak.. :D Šalim se..= Citat =:
Izvorno postao -Silventu2-
pa da,ja sam u početku imo 100 postova u mjesec dana,a sad mi se neda postat,odem svaki dan i napišem koji post! :D= Citat =:
Izvorno postao Maze
btw,np što se tiče aktivacije :wink:
kakva je to gluparija?!? sta ako ne posjetis njihow web, maknu ti acc?!? LOL= Citat =:
Izvorno postao -Silventu2-
aha,i trebaš napisat kroz 2 tjedna bar jednom post,razlog tome je hosting,a taj je hosting ako ne i najbolji free :wink:
[quote=THUNDER_DINIX]kakva je to gluparija?!? sta ako ne posjetis njihow web, maknu ti acc?!? LOL[/quote:61c7ez1t]= Citat =:
Izvorno postao "-Silventu2-":61c7ez1t
To se zove hosting, tamo hostuješ stranicu...
Role-playing čini se ozbiljno napreduje; konačni početak zakazan za petak u večernjim satima.
Želim svima sreću. Eto, mislim da ide.. u petak? Onda mogu onlajn. Eto ljudi dođite, ako ne zbog fantasya onda zbog zenskih.. ili sta ja znam.
Mmmm...da...jedno veliko...DA... :D= Citat =:
Izvorno postao Maze
Moram reći da me jedna već zvala na kavu...tj. uskoro ćemo se naći na kavi. :oops: :D
forestlady je moja :(
A da? :( :cry:
O ne.. :cry: :cry:
Imaš ti neke šanse kod nje? :cry: :(
Sad bi bilo zgodno kad bi ja ovo njima prenio. :D
Ahh...što se mene tiče, možeš.
Forestlady već zna da sam "zaljubljen" u nju...to zna i waterelf- miel (njena sestra ne zna), a i moonspell (yollanda). :oops:
A od al_cap0ne-a sestra je već rekla da će me streljati, jer trenira streličarstvo...i ja sam joj sada, kako ona kaže...pokretna meta... :killyou:
Jeyzus. :o Kad se zapališ, onda se zapališ full, ha? :D= Citat =:
Izvorno postao C
Da, zapalim se k'o blesav, samo, ne znam za Maze-a. :D
Hehe :rotfl:
Role-playing previranja u tijeku. :|
Rasprava o mogućem WoD (ili nekom drugom) RP-ingu u tijeku.
Trebamo više ljudi, pa ako nekoga zanima neka slobodno dođe i pogleda o čemu to ja sada trkeljam.S :D
Sada je već u finalizaciji novi World of Darkness RPG pa ako je netko zainteresiran, neko samo dođe na forum, svi su dobrodošli!
Da, i opet cemo izvisit jer se DM nece pojavit.
Ovaj put se radi o dva DM-a, a Arbiter, koji je glavni je puno pouzdaniji od d4mpa...
Drugim riječima, misli na moju ovisnost o forumu. :)
Mislim, Bard, kaj ti je puklo ono u glavu? :-x
-Sad' me napada. :kill:
Edit: Svi ste vi šuga, jedini Arbiter kaj je dobar čovjek... :pray:
Kaj mi je puklo u glavu?= Citat =:
Izvorno postao C
I kaj te napada?
Sad' ispada da sam Bog zna šta pričao u okolo, a nisam. :?= Citat =:
Izvorno postao The Bard
Shvaćam ja da je to šala, al' ona to tako ne shvaća.
A jbg, cure nemaju smisla za humor, to će biti naslov knjige koju ću napisati.
Ako hoćeš, rečem joj ja da sam se zajebavao...
Ajde, ajde smirite se. Ionako svi osim Chaos-a i druge osobe u pitanju pucaju na slijepo sa svojima postovima.
Ali biti će velika šteta ako odeš Chaos-e. :shock:
forum ce propast zbog nekih ljudi
necu nabrajat kojih