Upravo
Printable View
Upravo
na sjeveru jos uvijek bjesni rat...moj alliance (fatal) bori se zajedno sa m.pire alliancom, cult of war i fallen soulls protiv razor alliance i prijatelja (hydra, smash, MM, pandemic)...malko smo ih poceli gazit nakon pocetne ofenzive...skinili smo im sve poseve u v7 i napravili nered u s-e (sve poseve bacili u reinforcment i unistili sve module na outpostu)...u svakom slucaju nije dosadno....dapace...
eto, preksinoc sudjelovao u velikom fightu u isa spavat tek u 03,00 ujutro, a ustao sam se na posao u 5,30... 8)...nije lako unistit 54 a izgubit samo 15 shipova, i to kad upadas na gate na kojem te neprijatelj ceka spreman za fight... :killyou: (skoro me lag ubija :twisted: )
Jel se može ko u wow-u imaš trial i onda ako kupiš eve onda dobiješ neko vrijeme besplatno?
ne moze...imas besplatni trail (14 dana)...igra se ne kupuje, nego se samo downloadira...besplatna je, ali placas timecodove za igrat....otprilike je 100 kn mjesecno
Erm ... ne.
Igra košta 20$, u to je uključeno 30 dana pretplate.
14 dana trial je besplatan i može se upgrade napraviti na full account - daklem lik ti ostaje, a uštedil si 2 tjedna pretplate.
Pretplata je 15$ - ili cca 80 Kn ovisno o tečaju $. Plaća se preko kreditne ili time codovi koji se mogu kupiti online, ili u Crovortex.
Isto take je moguć kupiti time code za in game lovu, ali to tek kad se razviješ i počneš zarađivati ISK.
Počeo igrat, da se maknem od WoWa. U prvom danu, cca 5 sati igranja Merlin Frigata sa poštenim naoružanjem. Igra je zanimljiva i opširna što mi se sviđa. Još nisam PvPo ništa, jer brijem da će mi doć tip sa Destroyerom i satrt me u jednom hitu.
ako nastavis igrat nemoj zurit...pvp tek dodje kad se uspije barem priustiti bc i sto je jos vaznije, kad mognes priustiti da ga izgubis...pravi pvp se vecinom odvija u t2 cruiserima, recon shipovima assoult frigatama, cov.op i inty-ima...kao podrska dalekometnim bs...nema smisla ici na pvp ako te umlati netko u hac-u za sekundu...vazni su skilovi za koje ti treba vremena (bas vremena)...ja sam neki dan napao jednog u command shipu a bio sam u cruiseru...umlatio me ko vola u kupusu...
doduse, dobro poslozen gang za dobrim fc moze umlatit i bolji gang...i tome sam bio svjedok...
Ma kaki PvP zasad, nabavio destroyera, malo ga gearo - skompo se s nekim tipom koji je bio u onom corpu "evolution", neki Irac. Pomogo mi oko misije frajer - rastura tolko da boli lol. 8)
Pa Perune i ti ovdje došao crni sine :)
lol, baš... Samo kad bi znao čiji si ti :)
ima li ko kakvu informaciju o fix regiji?!?
cujem da je dolje jako zanimljivo...
A zaboravljaš drugove s aggramara= Citat =:
Izvorno postao JedimiNjoke
Dali je mozda netko nacuo da bi EVE napravili i za Singleplayer, da ga isprobaju van MMO? I Sta kazete na to, jel bi to bilo OK...
aaaaa, Telvanna :)= Citat =:
Izvorno postao tralala
@ post iznad mene: ne zove se bezveze MMORPG jel? :D
Dakle mislim da neće to probati, a i mislim da to ne bilo najbolje.
Kao i bilo koji drugo MMO - imalo bi smisla koliko i skakanje sa 16 kata na pločnik.= Citat =:
Izvorno postao Megger
Svaki MMO je koncipiran tako da je potreban kolektivan trud oko, pa svega :wink:
EVE se vrti većinoma oko PVP-a, a za tako nešto je neophodno imati i igrače.
sinoc bio veliki fight u bkg-q2 sys u kojem sam ja samo 'prividno sudjelovao'...nista nisam uspio od laga...al je bio zanimljivo iskustvo...sprasili smo razor alliance i ostale pomagace ... malko ih je uspjelo utec...
http://www.fatal.eve-alliance.net/KillBoard/?a=kills
bilo je preko 400 ljudi na lokalu jedno vrijeme...
Strava, jedva cekam da nakupim nekih 15 - 20 mill exp-a da mogu nesto konkretno raditi. Samo sada jedan info da ne izgubim dva mjeseca truda. Da li su Heavy assoult ships vrijedni truda za pvp.
mozda za small gang i solaze...ali za big fight ne...ako te u gangu zovu za primarnu metu nece ti nista pomoci..a kod hac-a ulozis 100 - 150 mil a dobijes samo 25-30 mil od osiguranja...na kraju...izgubis 200 mil a dobijes 30 mil...neisplativno....= Citat =:
Izvorno postao tralala
jos veci i jos jaci fight dan poslije...izgubili smo tri dreda...fuck..al smo im spresili preko 100 battle shipova...ovaj put je u figtu sudjelovalo oko 500 ljudi...
razor alliance je izgubila mother ship...
http://dl.eve-files.com/media/corp/flas ... ership.bmp
http://dl.eve-files.com/media/corp/flas ... ywreck.jpg
http://dl.eve-files.com/media/corp/flas ... ership.jpg
ide filmic (naknadno dodan)..link:
http://dl.eve-files.com/media/corp/Kaar ... 00x960.mkv
Kaj vam he trebalo da sa satrete ?
Imamo mi 3 komada u susjedstvu koje bi voljeli puknuti. Pa me zanima koliki je firepower potreban za tako nešto :?
Pametni ljudi mothershipse ne koriste bez dobro support fleeta. Razor nije imao nista (tip je bio sam u SS-u sa jos jednim thanatosom navodno onlino modse - budala). Isto tako je imao samo T2 fitting. Mothership sa dobrim officer fittingom moze tankat oko 30-40 BS-a. I onda ako imas recimo 2 koji se medusobno remote repaju (ili vise njih) je jos teze.
trebat ce ti dobar capital fleet za tri komada... 8) i mnogo, mnogo supporta i bs...tri ms se mogu dobro drzati .. a do tada stigne pomoc...platite mc da vam to rijesi :wink:= Citat =:
Izvorno postao Paske
on bi bio pao sam je pitanje koliko bi mu vremena trebalo...tip je totalni nesposobnjakovic da leti okolo u tako vrijednom shipu sa tako losim fitingom...njega je samo moga dodatni fleet spasit da je stigao na vrijeme...= Citat =:
Izvorno postao Danny
Oni bi to sigurno riješili, ali suma koju traže...eeee :wink:= Citat =:
Izvorno postao Lord Raven
A sada nazad nama noobovima, jel da nastavim specijalizaicju za hybrid turete ili da pocem istrazivati Projectile Turrets. Htio bi se zezati s interceptorima pa me zanima sto je bolje za DPS. Blasters koji sada mogu raditi specijalizirati ili .. sto, ja sam galente i vozio bih galente interceprota
ako si galente i vozit ces galente shipove onda vjezbaj ono sto na njih mozes naklemiti...naime, svaki tip shipa ima neke bonuse pa ako ti daje bonuse na hybrid turrete ne isplati ti se radit specijalizaciju za projectile koje je minmatar oruzje (ja sam minmatar)....= Citat =:
Izvorno postao tralala
e sad ljeto je proslo :P ispiti prosli, godina upisana. back to eve :P
:D :D= Citat =:
Izvorno postao Rngd Diego
Ima li tko ingame link za lvl 4 misije...imam sluzbeni eve ali dosta misija fali..imao sam fini ingame link za killing lvl 4 misije i zadnji patch mi je to izbrisa..