hmm... mogao bih ja jedan snimit... :) btw... ne vjerujem ti da si presao 200m dok ne vidim snimku... i btw2. nisi faca ako prodjes 200m po zadnjem, nego po manualu :wink:
Printable View
hmm... mogao bih ja jedan snimit... :) btw... ne vjerujem ti da si presao 200m dok ne vidim snimku... i btw2. nisi faca ako prodjes 200m po zadnjem, nego po manualu :wink:
= Citat =:
Izvorno postao Mr.G4m3r
manual vjezbam. a filmic smo mislili snimit ali niko nije htio posudit bike pa da ovaj vozi i snima me.
= Citat =:
Izvorno postao NITROS
ajde mozda cak i veceras.pokupio sam gripu pa me sve boli. jos samo 4 dana sljedeceg tjedna idem u skolu pa onda ljetni praznici pa cu naucit jos koju foru pa cu i to snimit.
Imam neki jeftini(899 kn)''spring'' malo košta,al ide:ima 28'' kotace i 6 brzina, tanke gume...(koje se ultra lako buše)zadovoljan sam
28" kotache??? pa sta ce ti? bolje kostur 21 i gume 26" nego kotachi 28" i kostur 16...= Citat =:
Izvorno postao FG
a jos bolje kostur 16 i kotachi 26 :P...
meni se danas felga raspala pa tako da nemogu snimit film sa forama.
danas sam naucio sjedit na volanu i vozit bike.
A kak kad ti se felga raspala?
Vozim se danas sa frendom po Jarunu kad odjedom čujem lom po podu... okrenem se, a ono frend krvav leži, sljubio se sa asfaltom kao palačinka sa tavicom :D
Išao je skakati sa rinzola i PUKNUO mu VOLAN :o Nije se spigala šipka od volana već je pukla (lijevi dio)... Na kraju je do doma vozio sa desnom rukom, a kočio je sa lijevom (prednjom) kočnicom iz zajebancije kao s pištoljem jer je taj dio nosio u ruci :rotfl:
Cool :pray:
EDIT:
Meni lagano pogon na Univegi odlazi u vjećna lovišta... dva tjedna nakon servisa se počeo "klackati" :cry:
imam pitanje: dači bi bilo bolje da si kupim konu blast il konu shreed?
ak mi neko moze usporedit cijenu i mogucnosti svakog od bikeova...
hvala
Gle, ovak po djelovima, Kona Blast je daaaaleko bolja od Shredera, ima sve od Deore dok Shreder ima bedastog Altusa i Alivio i te điđe i baje!= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
Ali... Shreder je bike za skakanje (Dirt Jump), a Blast je više za neki lagani OffRoad... sad si moraš odlučiti kaj ti više paše!
Ja bi išao rađe po Blast-a jerbo se više ne bavim aktivno niti skakanjem niti FreeRideom... možda kojput za gušt i to je to :D
joj bike
mene frendovi čudno gledaju što se ne vozim više
bio ja kod babe i sada ja idem downhill s bajkom i odjednom mi skrene nekako naglo u stranu i ja paf u drvo,bajk otišao u vječnost,i još cijeli pao ja u koprive
od tada NE,i više niakada neću voziti bajk
PS.koji je najbolji bajk do 900 kn
Za to si kupi najbolje kaj nađeš u Pevecu... nije neka sreća ali služi svrsi... više manje :D= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
Nitko ti nemre odgovoriti direktno koj bike je dobar za te pare jer to ne postoji... Danas ti na gotovo svakom BrandName bike-u samo prednja guma sa flegom i glavčinom dođe minimalno 600 kuna (prosječne kvalitete)... onda si računaj kaj dobiješ za 900 kuna :D
promjenio.= Citat =:
Izvorno postao NITROS
ma treba mi samo da se forsam 8) :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
sala...mozda bih se malo vozikao po gradu i to,a uz to bi i probavao koji jump,il finticu...
-sto mi mozes reci o cijeni(ak mozes)?
-i da,vidio sam onaj scot voltage koji je na popustu,bili on mogao zamjeniti ove kone?[/quote]
Scott ti je pre razvikana marka bicikla, vrijedi pola od cijene po kojoj ga prodaju!
Kona Shred ti se kreće od (cca) 4500 do 5500 kuna... ovisno o modelu (ima ih 2)!
Kona Blast ti je isto cca 4500 kuna!
Pogledaj si na http://www.ciklo-centar.hr/new/naslovnica.aspS
Oni su ti glavni za Konu u ZG-u... Shred ti spada pod DirtJump sekciju, a Blast bi trebao spadati pod MTB/Sport sekciju!
Scottovi su super bicikli samo sto kod nas magma kao jedini zastupnik opali takvu cijenu da boli glava. A i ovi voltage svi do 1 i 0 su sranje po dijelovima. Tak da zaobidi u sirokom luku. Ja imam YZ4 imao sam YZ3, ali mi ga ukrali. Solidni su to bikeovi, al za tu lovu se mogu naci i bolji.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
O tom i pričam... Npr. Trek sa boljim djelovima je barem za 1/3 jeftiniji od Scott-a! Ja sam si razmišljao o Scott-u, mislim da je bio YZ2 ali se ne sjećam točno (bilo brije cca 3 godine)! Uglavnom, nisam ga kupio baš zbog toga jer je nudio pre malo za svoju cijenu!
evo snimijo sam napokon one fore sa bikom i sad sam ja to sve sklepo spoio sa windows movie maker i sad kako da ja to postam na youtube.
a da maybe uploadas!??! xD jao... najprije se reggaj, napisi kao da imas 20god. i onda uploadas jednostavno i svima nama das link...
sve to napravio.ali najveci je fazon u tome sto sam stavo videe ukupne velicine od 5MB i pjesmu od 2MB i on kaze da ima 100KB.= Citat =:
Izvorno postao Mr.G4m3r
danas sam dobio rukavice KONA John Cowan Freeride rukavice.stvarno su odlicne.i imate doli link one snimke sta sam radio na biciklu.u mom sigu
bar ti sig nije 3x veći od dopuštenog.
iko prati tur de franc?
ja sam znam da se svi dopingiraju
= Citat =:
Izvorno postao djubrex
lol da, ako ikad pratim taj biciklizam, onda samo pogledam vijesti i to svaki put bude tipa "ovaj se dopingirao, javljamo da se taj i taj dopingirao"....a čuj nije njima lako, al ak nemoš to izdurat odustani i to je dio sporta
to nepratim.samo pratim one gluposti sta rade s bikom.i downhill.
Te i ja imam :D Koliko si ih platio?= Citat =:
Izvorno postao Tekla
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
265KN rukavice su carske.svi me pitaju di si ih kupio :)
@je si li vidio sig ono sa youtube??
Oho, pojeftinile su za 3 kune odkako sam ih ja kupio prije cca 2 godine :D
Jesam, vidio sam filmeka! Čist OK ti ide, sviđa mi se onaj stoj na vilici bicikla, treba imat muda za to jerbo je jako teško spustiti noge ako počneš padati :D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
sad na novom vjezbam da stanem na vilicu i pustim ruke ali me samo j**** zracni amortizer. :) nestabilno.