Jel mi mozes neko reci sta da upisem u console i call of dutyju 2 da bi mi se pojavio framerate
Printable View
Jel mi mozes neko reci sta da upisem u console i call of dutyju 2 da bi mi se pojavio framerate
seta draw_fps "1"= Citat =:
Izvorno postao dasoDD
jesam pa se opet nista ne desi , nigdje mi ne pisu frameovi, a pokusavao sam i upisivati svoje i nema nikakve razlike= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
hanzo jesi drogiran :D
/cg_drawfps 1 upiši
nisam neko vrijeme igral :( sry dasoDD :toilet:= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Ma nema veze hvala na odgovoru :D
[/b]ma upisem ja to ali nezanm kako da upisem framerate koji ucu , u produzetku nakon one jedinice ili .......? :|= Citat =:
Izvorno postao Jerry
/com_maxfps 0= Citat =:
Izvorno postao dasoDD
i onda gledas koliki ti je prosjecni fps
i stavis
/com_maxfps prosjecni fps
Imam problem...opet...naime u CoD4 sve mi ok ide,ne štopa i onda nakon nekih pola minute,minutu odjednom igra počne tako štopati da je nemoguće igrati,onda štopa par minuta pa prestane...i sve tako...komp je
Intel D930 dual core 3.00ghz
eax1600pro 512mb-128bit
1024mb ram;
Igra tako štopa,bilo da igram sve na low ili na medium :S fakat ne kontam...eda koristim vistu ultimate :(
hmm probaj iskljuciti sync every frame u performance opcijama (nisam jos igrao cod4 tako da neznam dali su opcije ostale iste)
dali ti break-a samo multy ili i single?
Single...multy mi lagga...ovo mi baš štopa...ma dajem kapu s glave da je vista...smeće jedno...= Citat =:
Izvorno postao InfernoCRO
a pise da je je za vistu min req 768 rama tako da memorija nije problem
da nisi mozda pretjerao sa detaljima?
Skini Catalyst 7.11= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ne,kažem sve sam poisključivao a tex det stavio na Low,ne shvaćam zašto :S= Citat =:
@spidey:evo sad ću...we shall see...
ajde pa javi dali ti radi ili da nastavimo ;)
Radi,smanjilo je štopanje poprilično,za nekih 60% ako ne i više,no još uvijek je prisutan taj elemenat kada jednostavno počne štopati...što sada da probam? :( kako ovo patetično zvuči :(= Citat =:
dali imas dx10 instaliran? vidim da ga graficka podrzava dali imas najnoviji patch mislim da je 1.2?
evo sad sam nasao nesto tu surfam po netu vec 20 min ;)
izgleda da je do punkbustera
There are four possibilities that I know of for your issue:= Citat =:
Single player runs awesome, but when i play multiplayer, everything gets jittery, and choppy, and there are FPS drops. The other player models also walk very jittery and have choppy movements which makes them appear to be lagging (even though they probably are not). About every 2 to 3 (seconds if not sooner) i get a slight jitter as i walk around (almost like i have lag, even though i know i do not) and although its playable, its really annoying.
i have updated my video card drivers and installed dx 9.0c. I have also updated punkbuster manually. I have found however that it is the punkbuster that is lagging the game.
* Punkbuster is not auto updating - needs to do so manually.
* Not using the beta driver for Nvidia.
* Many PB issues are caused by PB conflicting with another program which could be any program that runs in the background of foreground of your machine.
* A sound card conflict. You test this by turning off your soundcard.
EDIT
slobodno postaj na forumu kad hoces ja ne spavam;)
ili me adaj na msn ili xfire pa cemo rijesavati problem izravno xD
Dodao sam te na msn...sada trenutno nemam vremena da sve ovo isprobam ali ću večeras nakon škole...EDIT:radi...hvala na pomoći,pb i catalyst i na medium ide bez ikakvih problema...ty na pomoći... :pray:
HELP!
stric mi je bio u španjolskoj i kupio mi je war3: the frozen throne, ali na ŠPANJOLSKOM.... jel neko zna gdje se može skinut english language pack???
mislim nigdje
imam problem s CoD UO,nece da mi ode na nijedan server,kaze samo CD-Key is in use i neda mi da odem na MP...Molim pomoc!!! :( :kill: :ekipa: :friends: :scared:
Kupio bih da imam love,hehe! :rotfl:
gi može mi netko reći kako u falloutu saznati gdje je vault 13,vic mi ne želi reći otkud je dobio vlaskove od valuta 13 jer iamam mali charm,a dao sam vec 1 k i radio onaj....
Eh ovako,imam jedan veliki problem sa igrama...konstanto mi padaju Fps-i,bilo koju igru da igram...npr u WoW-u mi znaju pasti i na 5-10 i onda igra štopa(ali se ne gasi),ista situacija je sa PeS-om gdje mi igra zbog naglog pada FpS-a počne štopati a nakon toga mi se izgasi sa errorom..zna li itko kako da ovo popravim,i isti je problem sa CoD4?Imam najnovije drivere za grafu i catalyst control center...
Intel D930 dual core 3.00ghz
eax1600pro 512mb-128bit
1024mb ram
Vista Ultimate... :(
zna li itko di mogu skinuti prohode za Prince of Persia: Two Thrones
e momci, bas igram oblivion i na jednom sam questu za dark brotherhood (di tribam ubit onog kapetana piratskog broda)... friend mi kaze da mu je netko rekao da ako ne ubije niti 1 cuvara broda i provali odzada u brod kroz very hard vrata (ili se uvuce priko kutije) da ce dobit kao bonus nagradu. kaze da je dobia neki prsten...jel mi lik dobro govori, jer nemam savean game prije nego sta sam ubia nekoliko strazara :D
Nagradu dobiješ kad obaviš ubojstva bez da te skuže mornari ili kapetan. Znači, samo stealth, uleti mu u kabinu, ubij ga na spavanju i pobjegni kroz stražnja vrata.= Citat =:
Izvorno postao mEtAXa
aaaaa, znaci oni koji ulete kad ga ubijem ne smiju me vidit, vec tribam pobic kroz zadnja vrata?= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
btw. 500ti post :D
Ne sjećam se da sam ikada imao tešku misiju u Dark Brotherhoodu, jer pametnim korištenjem stealtha i strpljivošću sve misije pređeš muke šale
ma nemam ja nikakav problem, samo mi je zao sad sta nemam quicksave prije nego sam poceo makljazu s likovima, znaci nista od prstena? :(