Jel ko igrao battleground europe? Bas si trazim nesto prek praznika da zaigram. Ljudi je svi hvale (iako je ne igra puno njih), ali mi je malo cudno sto se placa, a losa grafika.
Printable View
Jel ko igrao battleground europe? Bas si trazim nesto prek praznika da zaigram. Ljudi je svi hvale (iako je ne igra puno njih), ali mi je malo cudno sto se placa, a losa grafika.
TRAZIM:
FREE MMORPG
HISTORIAL ILI FANTASY
DOBRA GRAFIKA i ZANIMLJIVA IGRA
htjel bih probati neki mmorpg koji nema previse grindanja...
ke nitko nezna neki mmorpg u kojem nema grindanja...
Imaš ga u sigu lol= Citat =:
Izvorno postao H4ck€r
nema takvih mmo igara= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
igra itko gunzigra je :pray:
trazim neki cro/balkan clan
-isto ime lvl12 poceo 15.12.2007 uglavnom na serveru 1
:bravo: onima koji igraju
neki mmorpg koji nema grindanja... silkroad i GW su dva mmorpga (gw nije cisti mmo)... ali se razlikuju u grindanju i to jako... ... na tako nesto sam mislil..
Probaj Myth War (free) ili Dofus ( samo je dio free).
Tražim neki odličan, zarazan, besplatni, te po mogučnosti sa dobrom grafikom EUROPSKI mmorpg.
Fala
i ja...al mislim da to nepostoji :(= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
CABAL
de malo pojasni pls
EDIT: pogledao sam malo site i stvarno je izvrna igra, to moram igrati :D
pravi europski, a ne neko tamo kinesko smeće...
da ali je malo star pa grafika nije bas sta i kad dodes do jedne tocke, ko ja, kada imas iteme da ti se mana regenerira vise nego sto ti potrosis(a warrior sam) i imas preslab mac ali ima boljih skillova, onda prestanes igrat jer ti dojadi hack and slash....= Citat =:
Izvorno postao Ni6hTyX
Dal netko kojim slucajem zna kakav je Archlord???
Trazim neki mmo po mogucnosti:
Povjesni
Da nije chinesse style ko sro,pw (iako sro ima sad i eu ver)
Da nije grind festival
Da ima dosta Hrvata
Da nije cabal,gw,vco
Da je dobar gameplay
Da nema puno buggova
Da je free bez fees
zanima me kakvi su i kako ce ic na obicnom 56 kbps modemom?
molim brzi odgovor
hvala
:D :)
PW će ti ići jako loše...a za ovo drugo ne znam...
e de mi preporucite neki mmorpg koji nema ona sranja ko Item Mall tipa VCO, ZuO, SRO i tih govana... i da po mogucnosti ima neki trial... (znaci ne trazim samo besplatne mmorpgove)
Meni je jedan od najboljih MMORPG-ova Hero online. Baš si ga idem opet instalirati, praznici = Lots of MMO time. :D
Nažalost, Item Mall je jedan od dva-tri jedina načina zarade proizvođača besplatnih mmorpgova, tako da ćeš rijetko naići na free mmorpg bez Item Malla. Možda neka od starijih igara nema to, ali takve nisam igrao..= Citat =:
si ti procotal ono ke sam napisal u zagradi??
ne trazim samo besplatne mmorpgove jer znam da je to jedini nacin na koji proizvodaci istih mogu zaradit neke...
jebo vas, dajte probajte Dofus!! ne kuzim zasto vam je ta igra tako mrska :?
Pa ono, ako misliš kupiti "normalne" mmorpgove, onda biraj između Guild Wars, WoW, LOTR Onlin i eventualno neki Lineage... Jedno od njih nema pretplatu, a drugi su papi-lova. Eto, WoW doduše ima trial od 15 dana..= Citat =:
da ja placam kupil bi si SUN
moras placat pretplatu... :)= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
E, da, zaboravio sam i City of Villains/Heroes...
to nebi nikad...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Svi od navedenih imaju trial (ne znam kako funkcionira za Lineage 2). :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Eto mu onda, nek nabavi sve tri, pa rastura trial :)
...
Which reminds me, oću flat :(
trazim neki mmorpg koji maxsimalno trosi 500mb mjesecno eventualno 700!!!!s obzirom da cu ga u prosjeku igrat 12-13 sati tjedno znaci malo manje od 2 sata na dan!!1!! :pray:
neznam jeli to istina ali jedna prijateljica mi je rekla da ona igra woyage century online i da drzi cijelo vrijeme upaljenu igru da lik sam trenira i da joj dode oko 700mb mjesecno!!!jeli to moguce???? :shock:
Je, istina je u vezi s VCO, a čuj, malo koja MMO igra troši više od 700MB na mjesec. A i nećeš igrati tako puno.