te njubare sa GL-om treba banati, treba patch da se izbaci GL.
Printable View
te njubare sa GL-om treba banati, treba patch da se izbaci GL.
pam
izbacuje.ne briše :)
nema single smile postova,valjda.
gl nije glup , pam je glup , to sto svi pokusavaju igru pretvoriti u cod2 je jadno , pa ljudi ovo je jebeni MODERN cod , smije se imati grenade luncher na oruzju ,= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
trebaju samo ogranici koristenje nekih stvari , npr samo jedan p90 , gl , snip , lmg , trench gun , i jedan perk u kojemu imas c4 , claymore i one perkove di dobis 3 bombe ,
ma niko ne veli da je gl glup, glupi su oni koji ga koriste... na kolko sam servera igral i likovi uvjek imaju gl u rukama, i vecinom ne ispale ni jedan jedini metak, samo s gl... ono, lik mi se dosulja s ledja i kokne me s gl-om... mislim, ima da ga... :twisted: :kill: :killyou:
ista stvar ako te s ledja s gl ili nozem :)= Citat =:
Izvorno postao Doggy
ma nek me s ledja i skaklja do smrti, zaboli me, al kad mi s pol metra spici s gl-om u glavu, to me ubija... al vratimo se mi na temu, moze?
moram pohvalit onaj xo server, ima postenih ljudi i kolko sam skuzil, niko ne koristi gl...
htel bi probat s pam-om, al 1.3 verzijom, pa ak ima ko ip od servera...
To je otprilike kao kad svi u Cod-u2 koriste mp44.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
nimalo blizu
tebi je bihnet svi?ccc :boohoo:
cijeli fakin CTS klan cijelo vrijeme koristi gl
ono bio danas na njihovom serveru i bilo od nas 9,5 CTS-ovca i svi osim jednog su bili u istom timu jebote samo su Grenade launcher i nož koristili,popizdio sam,mislim ono gl je ok oružje i nemam ništa protiv da netko koristi ali jebiga ono je bilo nešto sasvim drugo...
de da ja jos jednom! 85.190.14.182:28960 1.4 PAM mode=1 enjoy! :D
download sredjen...
Ne igram baš cod4 pa sam prema pričanjima drugih shvatio da dvi koriste gl kao i mp.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
nece mi skinut pam, a download je allowed...= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
i meni isto :? WTF?
imate neki dobar sd server na toujane nemogu nac
isljjučite firewall
Yeah, right, mozda i antivirus da ugasim??? tak govore u t-scum-u kad se nece spoit na net... :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Jerry
inace, cod4 je allowed na net, tak da nebi smelo biti problema...
edit: nece ni tak...
e da t moram jos srediti to jedino nisam odkako su reinstalirali server! znaci jedino sto mozete napraviti je skinuti pam mod sa CB-a ili bilo gdje drugdje!
vidi ovo GL je postavljen tu za koristenje,neki su se uvjezbali sa tim, mogu lagano eliminirati igrace koji pretrcavaju na pocetku, mogu sa velike daljine isto tako srediti nekoga.Za njih ne mozes reci da samo znaju sa GL om igrati, jer to oni ispucaju na pocetku i idu u rush/camp etc.GL je tu za svakoga bilo za njuba ili skillera.= Citat =:
Izvorno postao Geralt
ali za gl se fakat treba uvjezbati...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
ok je kad s gl-om rijesi hrpu neprijatelja na okupu, al kad me na spawnu prikolje s drugog kraja mape je debilno, a jos gore je kad me s gl-om kokne s pol metra...
ajde pol vas ni nezna tko su CTS , jos niste ni internet imali kad su oni ovanli po europi , zna Kenyi ako je igrao cod1 sa SoB-om ,= Citat =:
Izvorno postao Doggy
i to su mozda cts-ovci imali trening s glom , ocito su radili taktiku za mapu i gdi je najbolje cuvati s glom , jer ako ti netko sprinta preko ulice puno jel akse s glom ga raniti i puskom dokrajciti , :D
my point exatcly.Treba vjezbe ali gl je postavljen za koristenje i malo pazljivijeg igranja kada ih ima puno na serveru.
neka me skifa sa GL-om sa pola mape, al ako mi diđe sa pola metra i kokne me sa GL-om to mi je n00bish.
ajmo brzo neki server sa pamom osim ptsp uvjek prazan...
hvala
molim vas neki FFA server da je ....ma znate da svi mogu uci :D
koristi xfire, tko i ja nađem server za igru.
alo šta je tebi pa ima ti on xfire a večina takvih servera su orginal,a ne crackani... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao misterante
neka ima frendove sa krakanim igrama i gotovo.
aj lupite par org servera sd&tdm&dm