ne znam jel ti pametnije bit range ili u true formu
Printable View
ne znam jel ti pametnije bit range ili u true formu
Da ja isto. Napočetku bolje range biti zbog kripanja. Kasnije kako hočeš :roll:= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
Recite mi kojem heroju se ispalti raditi Manta Style? Ja to nikome neradim. Od kad igram dotu(online) nikad nisam spojio taj item :oops:
pa vidia san ljude koji to rade tinkeru, juggyu, slithici, ja to npr. ponekad radin kada igran protiv fletchera, brzo gađa i to ali kad imaš 2 kopije tiš njega prije ubit
true form je bolji, malo addam strenght i u trueformu na lvl 15 imam oko 3000 hp-a:)
Nakon lvl 2-3 ulte, naravno konstantno true form... 3k hp, uz one je 6k hp-a... i to bez ikakvih posebnih itema.
+ battle cry, koji je besplatni claymore ...
samo masa bashera i gg.
a oko mante, pa to radis riki-u, slitici, phantom lanceru, juggyu nikad ^^, tinkeru ili terrorbladeu... vecinom samo ekipi sa iluzijama, jer i iluzije dobivaju manaburn.
ja osobno koristim true form kada napadam tower, tek tako jer lijepo izgleda kada dva međeda unistavaju sve oko sebe :D :D
true form treba znati kada ga treba is koristiti
DAJ LJUDI POMAGAJTE UZIMAM LYCHANTROPA SJER JE HEROJ PRE PRE PRE KRVAV.. ALI NEZNAM KOJE ITEME DA MU NABACIM...
ZATO PLEASEEE BILO KAKVA POMOĆ BI DOBRO DOŠLA... 8)
neznam ali misim da je dobar sange i yasa, hart i basher.
ali zavisi protiv koga igas. mozda je dobar i mekasanm. ja i moja :ekipa: smo ovo napisali.
ja mu obicno iden na helm of dominator, 2 bashera, ostatak satanica, za s&y nisan siguran, mislim da ti ne triba
MA OVI KEROVI JEDAN IGRA STAKNO RIKIMARUA (BTW ZNATE KAKAV EFIKASAN NAĆIN DA GA SE KILLNE) JEDAN UZIMA STALNO SVENA A OVI OSTALI KAKO KO
meni je je istro bane element odličan
Znam ja jedan efikasan :D Butcher,Gem,Hook,Disember,Rot :D= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
da znam li??= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
lipo uzmi gondara ili još bolje slardara i samo kad se pojavi ti ga osvitli, pa da vidiš kako gnjida pada, mamicu mu njegivu, a moš isto i seekera uzet i tako dalje
Ko je Slardar :shock: Imam beta werziju dote v6.38 :shock: Nije službena tako da nemogu nigdje naci changelog. 1 nowi heroj (Pristess Of The Moon) :pray:= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
4 Nowa Itema i swaki 5 wawe kripowa prati jedan katapult što mi je jadno :o
ajde linkaj mapu,to je jače od tebe
davaj taj link vamo!!!! vi nid to plej!!
Svakih 6* waweova kripova prati imbalanced creep sa fortified armorom i siege damageom >>>> modeli su glaive thrower i meat wagon <<<<, ako ih se skupe dva, potrgaju tower bez pol beda, jer oni nisu primary target toweru (citaj, tower ne tuce njih dok sve drugo okolo nije mrtvo) i daju cca 100 golda po deathu.
Oh, da, imuni su na spellove.
Biti ce cista hrana likovima sa MoM, jer ih melee heroji sa mass dmgom pojedu u 10ak sec.
Potm je imba stvar, ima starfall (1 val, 300 dmga zadnji lvl, pogodi jos nekoga na random unutar 200 rangea) citaj - sepll za mass 300 dmg, nekom blizu i 600, cooldown prebrz.
drugi spell. neka strijela, radi slicno principu pudgea. kliknes smjer, i ak je udaljenost maximum, stuna heroja kojem opizdi na 5 sekundi. ako nije, stun varira od minimalno 0.5 sekundi pa navise. oh, da, i ide damage uz to.
Treci spell, leap. totalno imba stvar, animacija ko da vas tiny tossa, samo puno nize, na slijetanju puknete roar (+ nesto dmga ak sam dobro procitao) i dobije +11% ms na neko vrijeme. totalni nebalans, uzevsi da na zadnjem levelu bez pol beda skacete preko klifova na rijeci. escape i pursue skill.
I, sada, ulta, koja je totalni nebalans...
Ulta je AoE Hide. Iliti, masivni aoe invisibility za sve jedinice u krugu oko nje. koji na zadnjem levelu traje [[[[[[[!!!!!!!!! 11S !!!!!!!!]]]]]]]]Sjebenih sekundi. dakle, kada je mass 5v5 combat u cwu, i svi oppponenti opizde ulte itd, samo hideate cijeli tim na 11 sekundi i potrpate ih sve. a moze i prije, naravno, savrseno za namjestiti nevermorea i magnataura da opizde preko 3k dmga svima u malom krugu.
Jesam li mozda spomenuo da leap nema mana cost?
nda. dalje od nebalansa tog novog heroja, krenimo na iteme.
Itemi su jedna NEBALANSFAKINGIRANA KOKOS koju treba nerfat pod hitno.
Dobije se da kupite boots of speed+kokos i platite recept. dobijete letecu pticu imunu na spellove, sa 150 hpa i S400 mane!!!!! , koja se moze ubrzat do yaya (spell cost 50 mana, dobije masivan ms). Dakle, mass dagon abuse, mekansm abuse, i svi moguci use itemi ABUSE.
Potom, neki neznacajni itemi, sa fora pasivnim stvarima, kao razorova ulta active (eaglehorn+maelstrom, novi item sa sve razor wannabeeje) onda jos par fora itema, tipa vladimirs offering (mask of death + nesto, daje fensi %lifesteala, samo za melee, ali nisam bas previse gledao.)
ali, novi bolesni item.
energy booster + ring of protection.+ recept 500 golda.
novi must-have za svakog mana based heroja, novi mekansm.
Sto radi, pitate? pa nista posebno. daje 300tinjak mane, nesto armora i AKTIVNI SPELL ZA 25 MANA COSTA KOJI U VELIKOM FAKING AOEU REGENA SVIMA 150 MANE.
*kaslj*
sto je tu nebalans, pitate se? e, pa to sto se on regenerira za ponovni use skoro svaki JEBENI VAL KRIPOVA.
30 sekundi, i pun je i opet dobiju svi 150 mane, i tako svaki val...
techie obozava ovo, tinker isto jebe ovaj item u supak, SVAKI int heroja sas 2 ili vise spella ga MORA nositi.
Zamislite ovo, bjezite negdi, lik vidi da imate nis mane i nis hpa i prati vas, na recimo 100 hpa. puknete taj item i zviznete ga u tripicku materinu.
Jos various hero buffsi i nerfsi, changelog nije jos gotov.
NEEDS
FAKIN
FIXIN
a link ako znaš? plizz, da i mi vidimo
igra jos nije sluzbeno releasana, frend mi ju je dao na dl... probat cu stavit na rapidshare, ali mi daj sec= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ok, samo polako :D
Hey, you!
CATCH!
http://rapidshare.com/files/789160/6.38_Beta3.w3x.html
hf, nemojte se razvikivati previse s ovim >.>
evo i qoute od icefroga, sa getdota.coma...
"6.38 is coming soon. I do not recommend you guys play the old leaked beta, it is buggy."
pa se nemojte zabrinjavati previse, samo 4fun
btw, primam zrtve u obliku novca na svoj broj ziro racuna, pa se ne morate samokaznjavati niti mi slati djevice.
Damn. Slažem se sa tobom ^_<<= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
Al je neisbalansirano. Neznam ja imam V6.38 Beta3 . I jaaaako je nesbalansirano, Ama baš swe treba nerfati. Ali ok to je neslužbena werzija. Šta je sa onim Ares Soulom? Pojawio se slučajno u 6.35 i drugi dan ga fixali u 6.35b i od onda ga nema. BTW Prisstesica je toliko imba da ju je nemoguce ubit jebo mene pas. I da te isprawim. njen ulti nema AoE nego SWE allied heroje pošalje u invisibility. LVL1 7Sec, LVL2 9sec i LVL 3 11sec. A crow sa dagonom može ubit heroja i otici samo tako. Ima burst dobije speeda pun quratz. Barem 500 move speeda ima.Glaive Thrower i Meat Wagon mi je totalno glupa ideja,,, Ali neka. Možda službena werzija bude bolja :roll:
glaive thrower i meat vagon je odlična ideja samo treba povećat helti ancientima i ziguratima i ostalim građevinama ili pak stavit da GT i MW imaju normal attack
c are :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
Meni je to shit ideja. Koji ce mi quratz meat wagon :-x= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
ma ovo je samo beta izbalanirat ce ih ka i svaki put, a ako ne onda ce izdat .39 i to je to
Ma treba balansirati swe nowo i maknuti hebene Glaiwe Throwere i Meat Wagone :twisted:
pa meni je veća fora da pošalju u napad te "katapulte" jer mi fora izgleda veća fora KAD ONI razbijaju građevine
samo bi trebali promjeniti prajmeri target na njih, da ih odmah tower uništi i kako si već napiso treba povećati hp towerim