Hype, hype never changes....
Ali jedva čekam :cry:
Printable View
Hype, hype never changes....
Ali jedva čekam :cry:
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
mogu snimati sa digitalcem?
Bethesda i linearno ne mogu ići u istu rečenicu.= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
ak naprave linearan znate već što,onda to nije više ta igra već nešt drugo,zato što je fallout poznat po toma da nema niti 1% linearnosti,tj 100% je sterilan što se tiče toga..inače onaj pogled frajera u POWER ARMORU :rotfl: ,onaj zaokret izgleda pre hebeno,iako bi volio IZO pogled!
pogled nece bit izom 100%
to mozes zakljuciti gledajuci trailer po tome sto se u onom busu reklame gledaju odozdo vidis kak su okrenute prema dolje to ti govori da ce bit 1 ili 3 lice a vjerojatno ce bit oboje
kakve veze ima na koju stranu su reklame u autobusu okrenute?ja isto mislim da neće bit izo,ali iz potpuno drugih razloga.
a koji su to :D= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
ja bi volio da ak nebude izo pogled,mada ga neće bit zato što je Bethseda fancy ekipa,nek bude tps i gotovo...jedva čekam bloddy mess :rotfl: :rotfl:
za ulazak na stranicu se trazi age verification. barem mozemo očekivati više krvi nasilja i seksa nego u oblivionu :D
Izo ne vjerujem da će biti jer bi njima to bilo nešto posve novo,sami su rekli kako ćeSvjerojatnoSraditi igru onako kakosu se već navikli. a to je iz prvog lica.
Mozda bi najbolje bilo da stave sustav ko u KOTORU, treće lice,borba s mogućnošću pauze.
Glazba na traileru je odlična...
I don't want to set the world on fire...
kako nema veze reklame gledaju prema dole (one u autobusu ) nebi ih sigurno ovako okrenuli da misle radit izo pogled= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Drito to...za ulazak na page morate imat 17+ godina 8)= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Gledaju prema dole jer ljudi kad se voze u autobusu i drze za rukohvate gledaju kroz prozor a tu i tamo pogledaju prema gore,dogodilo mi se stoput da ih gledam kad na faks idem. stavili su ih tamo jer se u stvarnosti točno tamo stavljaju. Šta da su ih stavili na krov!? onda bi vjerojatno igra bila izometrična?
ako bude iz prvog lica bit će to zato jer im to dobro ide,jer su navikli tako raditi i imaju iskustva.
dobro pustimo to
nego vidim da je sve puno onih reklama vani bas ko u Fallout 2 po meni su pogodili atmosferu kolko se da vidit za sad
@Black Hawk: Svi su dobrodošli. :)
Ja ništa ne vjerujem dok ne izdaju neki normalni in-game video.
olympus u 760 stylus= Citat =:
ima kameru(20 min)
7.1 megapixel
može biti i kiša maleni će izdržati
plave boje
star mjesec dana
vjeruj mi lijepo će ispasti filmovi
možemo napraviti i film kako se kupuje kanister benzina i šibice te rambo položaje
mogli bismo i skupiti love za flamethrower
ok to mozete rjesit i prek PP :rotfl:
nego kak cemo mi vidit kaj su ovi napisali u tom casopisu koji bi navodno trebo objavit neke informacije
jel ima neko kakvu ideju ?????
Naći će se negdje netko tko će scanirati i nabaciti na net.
I onda će se naći netko tko će tu ilegalu linkati tu.
8)
Nego,gledajte ovo. dio pjesme koja svira u teaseru. samo sam kopiro iz kiklopovog siga.
Ideja nije moja,vidio sam na fallout 3 forumu.neki lik je spomenuo kako ova pjesma zvuči kao da Bethesda pjeva pravim Fallout 3 fanovima(ekipi koja je za TB i IZO). kao da zele samo njih zadovoljiti.čitajte malo,stvarno se slaze! :D
I don't want to set the world on fire
I just want to start
A flame in your heart
In my heart I have but one desire
And that one is you
No other will do
I've lost all ambition for worldly acclaim
I just want to be the one you love
And with your admission that you feel the same
I'll have reached the goal I'm dreaming of
odlična je pjesma skinu sam je... Ink Spots - I don't want to set the world on fire
da al ta pjesma ima negdje i u prvom Falloutu ne sjecam se di al ima negdi
E jeste znali da Bethseda Brotherhood of Steel ne računa kao izvorni fallout serijal :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
PRVI PRAVI POTEZ!
nAŠ KAJ BI BILO NAJBOLJE,E MAJKE MI...DA DOBIJEM PARA NA LOTU...REKO BI EKIPI EVO VAM PARE I ZAVRŠITE vAN bURENA ONAK KAK JE TREBO BIT,a nek se bethseda fino hvali fps-om i neznam čime,al ja se kladim da stave Van Buren-a i Bethsedin fallout u fps pogledu,garantiram da bi 70% ljudi kupilo original neg neki ispljuvak.....Daj zamislite Oblivion u izo pogledu!to će oni napravit fallout-u....oskvrnuće
Ne preostaje nam ništa drugo osim vjerovati Bethesdi da će ovaj put ići drugačijim putem. Van Buren je meni više izgledao kao remake negoli nova igra, ali ajde bili su u ranoj fazi još.
E majke mi...neka naprave onako kako su napravili i za Counter Strike condition zero...neka naprave svoj FPS fallout,i neka kao bonus u collector edition stave fino V13 majicu,te neka ZAVRŠE VAN BURENA KAK SPADA,nek stave fallout 1&2,fallout tactics,te fallout za PSX...Ja sam za to spreman da t 1000-1500 ćuna...VI?= Citat =:
Što nakon trailera kažeš V3dr4n-e?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jesil još uvijek pesimista il kaj? :D :D :D
Evo vam komparacija tj. razlika godina!
http://i23.photobucket.com/albums/b392/ ... change.jpg
Daj zabrij da se jednog dana nađemo na pivi SVI u V13 majicama...ludilo
SAMO ME ZANIMA JEL IMA TKO BI S NAS JOŠ 10-ak UŠAO U FALLOUT CLUB CROATIA KADA ĆEMO GA OSNIVAT ZA JEDNO 1-2 TJEDANA
ma nek samo Bethesda radi na F3 jer me onaj Van Buren tech demo nije bas previse ocaro znam da nije ispolian al opet
meni se cini da je Bethesda na pravom putu sto se atmosfere tice kolko se dalo vidit na traileru
Trailer nece imat nikakve veze sa igrom i kako ce izgledat. Igra je za sve konzole dakle shrot.. Nostalgicari ne nadajte se.. Fallout je umra nakon Fallout tacticsa. Bethesda ce napravit abominaciju, Nurglee kreaciju... Spread the poxes... To je njihov moto. Igrajte nanovo duju i uživajte 8)
Šta če novi fallout bit 1st person :cry: :o ,majku im njihovu ak tak bude
Žalim onaj dan kad je Fallout pao u Bethsoftove prljave ruke. Da je bar Blizzard ili netko kupio Fallout a ne te gnjide :boohoo: :cry:
Fallout svijet!!!!Oblivion gameplay :D Vidjet cemo kak ce ispat.Meni se svida promjena.