Može.
Printable View
Može.
može
Može
riječ
Slažem se.
And my axe!
Može. ^^
E takve vas volim - date prijedlog, složi vas se dovoljno i nastane od toga nešto. Suočen sa tolikom potporom mijenjam dakle deadline:
počevši od 3. tjedna, članovi moraju recenzije predati najkasnije do 17 sati svake subote, inače slijede već napisane sankcije.
Jedino računajte na to da nikad nisam na kompu oko 5 popodne, tako da ćete izbor novog predlagatelja onda najvjerojatnije saznavati subotom navečer.
A neki dealine za predavanje albuma? Il to već ima al ne vidim :D
Deadline je nedjelja, 23:59.
Treba nam logo.
To za logo ili za album koji ćeš staviti? :D
U svakom slučaju :pray:
Nisam ja sudjelovao još :D
Promrzo je lik, jel.
Dobra fora :))))
Fuuu i jubitubi albumi, hate that shit.
E bas to htjedoh napisati. YT videi su losi iz vise razloga.
Storm proslijedi dl link ako nije problem.
Problem je, zato sam i stavio YT. Sori.
Carnet is watching me.
Njube :P
A snašo se ja, bum se zbrinuo i za ostale onda.
<3
All done :) Ko i prošli, !dpsgr na IRC kanalu.
Ispricavam se sto nisam dao review na prethodni album, nisam imao niti pristup netu niti laptop. :(
Prva opomena
Znam da. Jebiga, vec tradicionalno mi HD u laptopu umre nakon godinu dana.
Prvi post je doživio male kozmetičke promjene (hvala Dania).
Osim toga, nekako mi je prazno ovdje. Možda zbog toga što nitko ne raspravlja o albumu, već se samo pišu recenzije. Svi možete, nakon što predate recenziju, raspravljati o albumu, isprva sa predlagateljem a onda i međusobno. Jedino nisam siguran što bi bilo bolje, otvoriti zasebnu temu za raspravu svaki tjedan, ili istu organizirati ovdje...
Kad smo već kod recenzija, mislim da bi bilo dobro slijediti Bebu i recenzije staviti u spoiler tag. Iako to neće spriječiti znatiželjne da čitaju prije no što napišu svoj osvrt, barem će si svatko sam biti kriv ako malo škicne :-).
I na kraju, možda je to samorazumljivo, ali nije na odmet napomenui - ako ste već predlagali album, svejedno morate pisati osvrte i podložni ste opomenama kao i svi drugi. Iako će vam, ako toliko potrajemo, trebati dosta vremena dok ne dođete ponovno na red, svejedno je vaše daljnje sudjelovanje važno.
povrijedili ste mi osjećaje
zahtjevam ban svih koji su ocijenili ispod 10
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Iskreno (i osobno), od tri albuma koja su postavljena i nije se imalo toliko toga za reći.
Ali da se treba raspisati, slažem se. Volim čitat takve stvari dok jedem večernji sendvič.
Meni je smijesno citat bebine recenzije. Covjek napise puno a ne kaze nista , neznam cime se inace bavi u zivotu al dobro mu to ide. ( a mozda se samo trudi ispast pametan :)
Neznam za vas ali meni osobno bi pasalo kad bi komentirali recenzije i nastavili razgovor o albumu u istoj temi gdje i jesu recenzije!
Nekima očito ni tih dodatnih 17 sati ne pomaže...
Imajte u vidu da neću biti na kompu u 5, te ćete novog predlagatelja saznati navečer. Recenzije možete predati i poslje 5, no svejedno ćete dobiti opomenu, kao i prošli tjedan.