Popio sam nakon dugog vremena dvije i pol litre žuje. Govno najveće. Pjeni se kao nuklearna katastrofa. Staročeško pivo Desetka je 76 puta bolje.
Printable View
Popio sam nakon dugog vremena dvije i pol litre žuje. Govno najveće. Pjeni se kao nuklearna katastrofa. Staročeško pivo Desetka je 76 puta bolje.
I meni je žuja odvratna. Pogotovo u plastičnoj boci. Karlovačko mi je onako slatkasto i baš ugodan okus ostaje u ustima. Najdraže domaće.
Žuja počne pasat nakon 3-4 žuje, pizze i par cigara.
Meni je žuja, well žuja. Svjestan sam da je piva smeće ali navikao sam se toliko na taj (ne)okus, da je i dalje stalno rokam.
Al budimo realni nasprem pana je majka...
pan dobiješ tako da uzmeš žuju i razrijediš vodom :D
Tako nekako :D
Žuja je jedna od najboljih piva. Naravno iz staklene boce. Tomislav je također zakon. Stavi mi na stol žuju , tomislav, heineken ili guinness ja bum posegnuo za žujum ili tomislavom. Hebiga stvar navike i okusa. Jedina piva koja stvarno ne valja je corona. To je pišalina.
Tomislav i crno velebitsko..i to je to, ostalo je -- meh
Puno ovisi koliko je pivo odležalo u boci. U ljetnim mjesecima se pivo puno više kupuje pa uvijek dobiješ mlado pivo. Pivo koje odleži par mjeseci je bolje. Zimi je pivo zbog toga kvalitetnije.
Baš da puno ovisi i ne bi se složio. Utjecaja ima, ali lošoj pivi to nepomaže ni malo.
Tomislav je mnogo dobro pivo. Mene jebe sam što se ubijem previše od njega i neznam ono dok roknem 7-8 komada...valjda sam najpijaniji čovjek tog momenta u hrvatskoj...
7-8? :O
omg, mene 3 vec ubiju
Ti si žena od 60kg, a on tenk od 100. :D
Sa tolko sam se rodio :rotfl: .
Al ono da ^^...
Makar nemora biti nužno pravilo. Moja bivša, bivša je imala oko 65kg pa me redovito svaki put zapila :(
hahaha :D
a jadničak, žena te zapila...tesko ti palo^^
Ovo, ovo. Velebicko mi je za nijansu bolje od Tomislava.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Inale, imam i ja 100 kila pa ne podnosim žestoko baš, red bul votka x2 i ljulja mi se :(
a gle, ako se namlatiš hrane, onda ide samo tako :D
True.
Zadnjih par vikenda kako sam bio vani, frend se redovito ničega ne sjeća, ja savršeno zadnje tequile (nakon x tamnih piva).
Al sam žderao cijelu noć :D
Nekontam kak neko može jesti i piti pivu. Ja dok se najedem nemrem popit pivu a bar 2-3 sata...
Ja dok sam vani redovito ogladnim tamo oko ponoći, a pijem uglavnom pivu.
Al to je valjda od mojeg brzog metabolizma.
Prvo se najedem kod kuće, pa pijem, pa naručimo nešta za klopu i onda sam k'o nov.
A pivo sjeda poslije pizze super, barem meni. Ne super kao Cola, ali nije loše uopće.
Jedno da, ali 10 ne :D....dok na tašte mi desetak padne fino ko budali šamar kroz 2-3 sata ^^
Ista stvar. Doma večera, vani krafne i burek. Zato i imam 100 kila jebemu :)= Citat =:
Izvorno postao Azer
Ali poslije ručka je fenomenalno. Bolje od Cole jer te ne napuše ko kretena. Kad smo bili u Zg, ispekli smo jednu onu Gavelino kokoš, nažderali se i poslije 4 ledene limenke Karla :pray:
http://pivnica.net/konferencija/2663/
Ide tko? Ja ću najverovatnije navratiti :)
Meni se najbolje brstit u hrani kad si popijem 2-4 pive :D
Otvorila se Beertija u Rijeci, pio Vukovarsko, mnogo dobro pivo, koliko se sjećam :D
Di to? :O
od dvorane mladosti 20ak metara niže, s lijeve strane, nemoš fulat. 120 vrsta pive, navodno
U yebote trebam to istražiti :D
konačno probao St. Peter's Honey Porter, nisam uzeo Golden Ale kao Feanor jer me zanimala ova s medom, al doći će i ta na red
pivo mi je odlično legla (uz tragediju Dinama :D ), ali vjerojatno se neće svima svidjeti okus meda...inače jedan moj frend doma proizvodi pivu i već je radio nešto slično ovome, tj. pivu s medom i bila je odlična - nešto jača od ove St. Peter's, najbolja njegova dosad...sad se već ispraksirao pa su sve uglavnom dosta dobre, ali prije je bila lutrija :D
i da otkrio pivnicu Medonja u VŽ-u, ima valjda 50 vrsta pive :pray:
probao nekakvo Oktoberfest pivo i stvarno je odlično - ima 6% alkohola no po okusu to nikad ne bi rekao...jedino da je malo jeftinije...
da stavim jedno upozorenja - ako će netko slučajno poželjeti probati Varteksovo pivo, nemojte ni u ludilu...osim ako ne želite saznati kakav okus ima vjerojatno najlošije pivo koje ste popili u životu :D