Meni je prvi armor ljepši :|
Printable View
Meni je prvi armor ljepši :|
Dobro je.
Čini se da nisu pocasualizirali, a to je najvažnije.
Meni izgleda da se nekak olako obračunao sa protivnicima. Nadam se da će bolje izbalansirati težinu u odnosu na prvi i to je to. Sve ostalo je bilo kak treba.
Pa bit će, ovdje se vjerojatno bori protiv low lvl neprijatelja za potrebe prezentacije.
Da, vjerojatno. I nemaš na temelju čega tvrditi da bude bolji balans kad igra nije izašla još.
Volio bi da bude za par koplja teža od jedinice, ali sumnjam, vjerujem da će biti lakša.
Bit će lakša. To se znalo od prvog intervjua.
Nouuuu, nadam se da neće. Meni se samo čini da se stamina dosta brže regena.
Rekli su da žele privući što širi auditorij, prema tome bit će lakša...
E, ali sam čitao negdje da su također rekli kako će težina ostati najprepoznatljivija karakteristika kao i u jedinici :)
ma sumnjam da ce sad olakšat igru, možda ubace kakvu težinu, ili slično, ali da ce po difoltu bit lakše sumnjam, pa to je DSu zaštitni znak tako reci
:D
Kratki gameplay filmovi sa četiri klase/builda/štagod koje su bile igrive na E3-u.
Što ne zaslužuje igra svoju temu, s obzirom da je nastavak na najbolju igru ikada?
Ne.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Uprozorio me Wedran sa imenovanjem teme. Prebacio postove. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Možda= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Kome je u sound departmentu palo na pamet da bi zvuk uboda nožem trebao zvučati kao da hrpu aluminija polijevaš bačvom vode?
Postoje dvije vrste igara. Dark Souls i loše igre.
A kud spada The Last of Us?
Loše igre ofc
Najbolja igra.
Oprostite Falusu jer ne zna što priča.
Zapravo sam samo ljubomoran :(
Last of Us spada pod posebnu kategoriju Naughty Dog smeća.
Kaj ti znaš, ti još ideš u osnovnu školu.
Valja će dvojka nekaj valjat, prvi dio nije bio ni za djecu u vrtiću kolko je loš. Ak ima tog na ps4 bum probao prvo demo.
Internetski nasilniče. Ti si samo guzobolan jer ti komp od 10 somova ne valja više.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Pa kad je shvatio gdje su zapravo neke od najboljih igara.
Valja još, multiplatfornski naslovi izgledaju bolje na PC-u nego na konzoli ali ne vrte na high ;(
Pa koji je to konkretno komp bio za 10k?
Q9400 2,67GHz
4 GB DDR2
HD4870 512MB (cca dva mjeseca kasnije izašla 1GB varijanta koja je bila tipa 100kn skuplja rofl)
HDD 640GB
Novo kućište i napajanje
Lenovo L220x monitor
Monitor je odnio dobar komad iznosa.
Matična je Asusova, ne znam točno model jer nisam doma trenutno.