Katastrofa xD Borba sa onim račićem blizu početka videa je epska :D
Printable View
Katastrofa xD Borba sa onim račićem blizu početka videa je epska :D
Staro, ali aktualno. Umro sam par puta. :D
Bethesdin RPG zapravo bi mogao fino funkcionirati u MMO vodama. Ionako je taj serijal oduvijek imao smeće od gameplaya i još veće smeće od priče. Ubacivanje MMO grind matematike i veći prostor za istraživanje možda izvuku nešto potencijala iz cijele TES ideje.
I ono, random video nekog beta testera iz prvih 20 minuta MMO igre. Ne znam jel što potrebno dodati na to.
Dagoth Ur. Smrt. :D
Blebetanje, prvi first-person video, blebetanje.
Konzole? MMO? Nijedan MMORPG nije poboljšan time što je izašao na konzolama, od FF11 do DCUO. Uvijek je samo odmoglo igri.
LOL
Ko da su MMO-i inače kvalitetne i vrijedne igre.
Ništa njima ne može više odmoći.
Da izvadiš ruku iz guzice ili odakle već vadiš te prosere i zaigraš neki kvalitetan mmo možda nebi toliko srao po forumima.
Ali ne postoji kvalitetan MMO.
Možda i bude kad je izvadiš~
Izvadio.
Ni dalje ga nema.
Lol
Pa nemoj zasranim rukama po tipkovnici.
Ili pišeš kontrolerom?
Pa opr'o sam ih, lol.
>kvalitetan
>mmo
Prolio sam sok.
Samo čekajte da izađe WildStar!
Eve, Planetside ima ih još sigurno dok god nisu generic theme park smeća. Srećom izgleda da nakon WoW-a koji je zaledio napredak žanra na jedno 10 godina, stvari ipak kreću nabolje.
20-minutni overview igre
Svijet je zbilja pre jeben i onda opet dođe borba, pa niš nisu napravili od onda na tom polju. Da bar su uveli neki hit reaction, udaraš, bacaš mađije, a protivnik niti da mrdne, samo HP pada, odvratno.
Nemoj to tako promatrati, MMO borba je uvijek zapravo u drugom planu, ne igraš MMO radi dobro animiranih poteza i hit detectiona.
Stvar je u tome da čak i WoW-u koji ima relativno statičnu player vs environment borbu, potpuno zaboraviš na to onog trenutka kad te obuzme taj svijet, kad ti dropa prva normalna sjekira kojom zamjeniš početnu zahrđalu, kad ti dropaju prve čizme, oklop itd.
Sve se vrti oko itema i brojeva, cijeli smisao MMO-a je da uživaš u lovu na loot, loreu (pogotovo recimo u ovoj igri) i u raznim izazovima tipa rejdanje, pvp itd.
Sam izgled borbe nije uopće bitan, tim više što TESO ima dodge makar, i borba je zapravo jako malo prikazana, ono su sve stare snimke, pogotov onaj prvi dio borbe iz trećeg lica. To sve drugačije djeluje kad sam igraš to.
Meni je apsolutno sve jako dobro ovdje, igra mi se najviše zbog svijeta i craftinga, lutanja okolo, volio bi da i pvp bude brutalan.
Jednostavno je drugačiji doživljaj kad je MMO u nekom prethodno poznatom svijetu.
Još uvijek se dvoumim: ovo ili Guild Wars 2.
EDIT: I stvarno im svaka čast na potpuno funkcionalnom pogledu iz prvog lica, baš djeluje kao singplayer TES u tim trenucima.
TES je od početka trebao biti MMO. Ionako je oduvijek imao smeće od questova (način naracije i likovi) i lošost od imerzivnosti borbe - dva elementa koja u MMO okvirima nisu toliko važna budući da je fokus na drugim stvarima. Oni jaki aduti serijala poput exploringa i grinda će u tom žanru mnogo više doći do izražaja.
Dobro kaže mravojed, as always.
Jebiga, da bar mi je manje godina, možda bi se i upustio u ovo. Već sam i sad pre star za količinu ingame timea što provedem (mada je i to zadnjih par mjeseci na minimumu :cry:). Ovo mi se čini kao i WoW, da čovjeku oduzme 70% života u najboljem slučaju :D
A ono, mene recimo veseli skorašnji završetak faksa pa ću svaki dan nakon posla imati gro vremena da izgubim u ovakvim naslovima :D
Bartuc nema vremena, a natuče 50 sati King's Bountya u tri dana. :)
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
To je bilo van sezone :D Sad recimo imam full malo vremena i zapravo mi se ništa niti ne da igrati. Otežem Alan Wake već par tjedana, nikako da krenem. Sad me još Sazzu nagovorio da snimim Saints Row 3 pa da probamo u MP-u, katastrofa :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ni ja kao nemam vremena. Stalno si to govorim.
I onda opet igram 2-3 igre istovremeno :(
ocito nikada nisi igrao EVE, a i ako jesi onda si odustao od njega nakon 5min jer ti je jadnom bilo pretesko= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Novi demo s quakecona, upravo gledam pa necu niš komentirati još :D
SJEĆATE SE MORROWINDA, HA? TO NAM JE BILA ODLIČNA IGRA! SJEĆATE SE?
Nisam impresioniran, borba mi je već dosadila u traileru.