= Citat =:
Izvorno postao Xero
bas to..
nisam dugo jebao matere, ali gospodin Wolfgang Stark - jebem ti mater ;(
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Xero
bas to..
nisam dugo jebao matere, ali gospodin Wolfgang Stark - jebem ti mater ;(
Zaslužili su proći. :(
Odlična utakmica naših. Jbg španjolci imali igrača više i pobijedili.
I hate to say i told you so...= Citat =:
Izvorno postao Outmind
A i koji kurac ona Irska više ne pobjedi nešta, jebo ih pas.
Sva sreća da nisam gledao na javnom mjestu. Bio bih usputna žrtva :(
Treba ga pozvat na vjenčanje i onda mu pobit svu obitelj i prijatelje.= Citat =:
Izvorno postao GDra
pa dobro, to je najrealniji ishod.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
ali vrlo lako je moglo biti drugacije.
hijooooooooooooooooj
Ispali smo na najgori mogući način. Gol iz zaleđa u 88. minuti. Đizs. :(
Isusov gol odluči utakmicu, očito su tu u pitanju neke više sile, jebiga.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Eto odigraše valjda najbolju utakmicu u zadnje 4 godine, i ispadnu, a valjda tako to ide, protiv talijana smo imali sreće, ode nismo. Na kraju triba konstantirat ipak da su ugodno iznenadili, mislim da je možda troje ljudi u ciloj državi vjerovalo da ćemo imat i boda, a evo umalo prođosmo.
A ono sudac nije bia dobar svakako, al nije on presuđujući faktor bia, jednostavno imali smo 2 najbolje šanse na utakmici, 2 jedine prave šanse, a nismo zabili ni 1 gol, nemore tako u vakim utakmicama.
:))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Xero
Bravo naši! I dabogda netko suce iscipelario.
Jebiga. Drugo smo ih poluvrijeme imali, i onda su nas onaj nesuđeni penal i nesuđeno zaleđe sjebali.
Al komentari u kafiću di sam gledo :)).
"Kakve on to isuse uvodi jel ovo krzima boktejebo pa apostoli igraju"
I ono kad su prikazali navijača kako u slow-mo viče "jebemti mater" hahaahha
Ne može se suditi penal na ono u 85+ minuti nikako. To bi samo lud ili glup sudio. Da je bilo 10 minuta ranije, sigurno bi ga svirao.
6 : 0 žuti :rotfl:
kradem <3= Citat =:
Izvorno postao Xero
sry double
A jel može meni neko objasniti kako bi to talijani prošli da su pobijedili 1-0, a mi s španjolcima odigrali 0-0 il 1-1?
Jer su talijani dali španjolcima gol a mi ne, il u slučaju 1:1 jer imaju veći rating mislim.
Al mi imamo gol razliku od dva. Šta se ne gleda to uvijek prvo?
Ma jok, kao da postoji vrijeme kad se nešto svira, a nešto ne. Čarli bi ono zabio ko iz pičke, a ovaj ga je s dvije ruke spriječio u skoku.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Postoji. Onakve se stvari ne sviraju u 80toj minuti jer nije neki kapitalni prekršaj. Niti jedan sudija neće ti ono suditi u posljednjim minutama utakmice kada već postane nemoguće sustići razliku. Da se ono desilo u 15toj ili 60toj, 100% bi svirao.
I Španjolcima se nije svirao jedan penal, tak da nebitno na kraju...Uglavnom, imali smo svoje prilike i nismo ih realizirali (čitaj Rakitić). Čestitke Španjolcima, trebat će još malo dići ritam ako misle parirati Švabama.
Ček... Ovaj je spriječio našeg igrača da zabije čisti gol tako što ga je faulirao, ali to se ne smatra KAPITALNIM prekršajom? Što onda je kapitalni prekršaj? Da mu proda curu u bijelo roblje? Pojasni mi, molim te.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
sad mi je drago sto me bolio kurac za sugavi nogomet do sad:D
Ne mogu se raspravljati fakat sa tobom. Pogledaj fudbal osim kad igra repka, možda i skontaš. Hf.
jebote ono, 2 cista penala i 1 cisto zaleđe, nekuzim zasto se uopce raspravlja, pa vidi se sve na jebenoj snimci
Stari, ne seri govna, evo ti gif:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
http://i.minus.com/iDc8UDjBHEmdm.gif
Kako ovo nije penal? Kako? Ajde, slušam. Objasni mi svoja FUDBALSKA pravila.
Inače nisam neki krv-kosti-slezena navijač i generalno ne plačem nad izgubljenim tekmama, ali ovo je penal nad penalima.
http://www.record.xl.pt/storage/ng99...BFB685A4C0.jpg
Ako ti gif nije dosta.
Nije mi jasno kako su svi komentatori/vlaovici i bagra govorili kako je sad sigurno gotovo kad Italija vodi 2:0. Pa jebote pas gleda se veci broj postignutih golova!!
bokte tek sad vidim kakav je ovo baksuz :pray:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Labuđe jezero, samo takvo.
http://www.record.xl.pt/storage/ng8E...182F8FF48D.jpg