To bi značilo da me komplet dođe samo 15 €... Blarghhh mrzim ih! Kako me mami... :cry:
Printable View
To bi značilo da me komplet dođe samo 15 €... Blarghhh mrzim ih! Kako me mami... :cry:
Storm kak se zoves na CoA?
Stormynyan
Dodal sam te napravil sam worgen priesta Prepared se zove lol probat cu slozit neki raf tamo malo zajebancija ovo ono dosadio mi lvl 90 vec.
Kul
Vidimo se :D
Sviđalo mi se kaj piše New Players pa ono da vidim malo ^^
fail= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
ako su worgreni za itijednu klasu onda je to roga, ostalo je totalno van štiha
dok Undeadovima pašu sve klase, tu nemoš fulat
1% dodatni crit
VAU
Ti raciali su sranje, i nisu nikakav motivator da se po njima rade klase. Ja isto imam Worgen priesta, trol šamana (za kojeg ni jedan racial ne vrijedi, osim onog haste spela), trol mejđa, i eto imam sad pandaren shamana.
Gluposti.
Za pvp je human daleko najbolja rasa, što pokazuju i statistike (svi top level pvperi su humani). Još ima par dobrih kombinacija (undead za pvp, iako je lošiji od humana), pogotovo za pve (troll casteri, tauren/night elf tank, ...). Al' da, ne isplati se birat rasu po racialima, osim ako ne planiraš bit u top 0.01% u PvP-u :)
Ako si ozbiljan dps troll si i to je to, najbolji racial ikad.
ccc
govorim zbog estetske prirode
zaboli me za racial
:P
Sanjo sam da sam igro sa Stormcrowom. Sudbina?
:pray:
Ja niciji request jos nisam dobio
Ma ja sam isprobavam raf malo smirite se ppl :D
Storm a kak se zoveš na stormscaleu?
Flander hejteru.
Nisam na Stormscaleu, velim da imam samo na CoA lika. I na Saurfangu mi je stari šaman lvl 80 (ili 90?)
I tako... Na Defias Brotherhoodu sam sa Panda Monkom na strani Horde. Ime: Seagall. Jebem ti WoW.
:D
A jesi naso server, u picku materinu.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Daj dodite na stormscale tu je droga alkohol sex.
Allready there.
Ziher sam te pito već miljon puta al daj reci ime :D
Ja dižem prista sad lvl 61 atm polako idem namjeravam disc pvp s njim.
Ma Mystery in Space i Bellatox našli, nisam ja :P= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ali ima jako dobar omjer Horde/Alijanse i nema queuea za uć u server.
RP PvP server. This gonna be good. :)
Imam već puno iskustva sa time pošto sam većinu vijeka u WoW-u proveo na Ravenholdtu smećastom koji je isto RPPVP, također zbog frendova -_-
Trenutno nemam pretplatu, 16og cu uzet kad pocne event. Btag mi je CarP#2284, pa dodaj za ubuduce.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
jesi mene acceptao? :(
Kad upalim bnet cemo vidit jel ima sta. Dobivao sam samo jebene gold botove za diablo proteklih dana.
Ja sam ti napiso da ne misliš da sam gold bot poruku.
Evo accepto sam vas sve, valjda.
E dobro onda. :|