Ako znaš di kupovat, dvije igre godišnje te nikako neće izać 1000kn.
Ako uz to pričekaš koji mjesec, koštat će te još manje.
@Predator - hm, očito sam ja malo zabrijao i krivo pokopčao sve, čini se da je ipak beskonačan broj downloada igre sa PSN-a.
Printable View
Ako znaš di kupovat, dvije igre godišnje te nikako neće izać 1000kn.
Ako uz to pričekaš koji mjesec, koštat će te još manje.
@Predator - hm, očito sam ja malo zabrijao i krivo pokopčao sve, čini se da je ipak beskonačan broj downloada igre sa PSN-a.
Onda uzmeš na kraju ciklusa pa odigraš sve eksluzive za sitne pare
a jeste se zakačili za naplaćivanje multyplayera...ne znam, PS+ mi se čini kao obavezni dio uz PS3/PS4, jednostavno jer višestruko pojeftinjuje nabavljanje igara, multy me ne zanima previše, tako da mi ne smeta ovaj potez Sonyja...Sony je to napravio iz razloga što XBOX to već ima, a budući da su ih potukli na polju cijene, rabljenih igara, always-on DRM-a, u biti u skoro svemu - mogli su si priuštiti ovakav potez...
EDIT:
e da zaboravio da je Sony najavio backwards compatibility preko nekakvog streaminga pa je i to prednost PS4 nad Microsoftovom konzolom...
e da multiplayer, zajeb :D
>multy
@Maloki
Lol glup sam. U orginalnom postu si napisao jedna kuna, pa sam išao ispraviti i predomislio se, kao samo ću kopirati. I ostalo mi je onda. :D
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ukoliko ne misli kupovati igre odmah po izlasku, sve može nabaviti za otprilike 200kn po igri, pa i jeftinije..naravno treba naručiti izvana...= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
primjera radi God of War: Ascension je 20 funti na zavviju, a igra je izašla pred tri mjeseca...
17 funti na Base-u.
Prije par dana bio je 15.
Za 1000kn nađe se 6-8 igara godišnje.
Starije naslove za PS3 (Resistance1,2, Uncharted1,2,...) ekipa prodaje po 50kn rabljene.
Iako ih digitalno dobiješ 10-15 komada za 365kn ili kolko već na PS+.
No ja sam materijalistički kolekcionar, pa više volim imat kutiju na polici.
Sony će uz PS4 izdati aplikaciju za iOS/Android. Gdje god se nalaziš, uđeš u aplikaciju, kupiš igru i stisneš download. PS4 se doma automatski pali i počinje skidati igru. Kad završi sa skidanjem, konzola se gasi i tebe igra čeka dok se vratiš doma.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ovako kako si napisao. Sony je zabranio online passove na PS4 jer će se izdavači kompenzirati od Plusa.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Na PS+ dobiješ 10 igri odmah + svaki mjesec još najmanje 3 - na PS3...na PS4 jedna mjesečno za početak, al to će vjerojatno proširiti kasnije...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Pa ovisno kako igre budu dolazile, planiram sve kupit online. Uz to, na početku ću barem svaka dva mjeseca kupit po jednu igru, možda više, budem vidio, dok ne kupim ono sve kaj želim. A ovak dat par puta godišnje po 400kn nije problem. Za početak barem mislim kupit dvije igre, samo moram vidjet koje, uzmem fino godišnji u prvom mjesecu dva tjedna i da vidiš :)= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
edit: ta online kupnja, pretpostavljam da kad kupiš i upikneš konzolu na net, napraviš neki profil, i fino preko npr. americana kupuješ?
wireless PS ima, pa ko steam, na PS+ imaš svoj acc...da preko kreditne...možda može i Pika kartica od Mercatora neznam...
No da, to i mislim. American sam spomenuo jer tu karticu koristim pa zato :) Koja divota, kupujem igre iz naslonjača, čekam da se skine prvi nivo manje više i igram. Weeee!
Lik koji je hateao konzole i u životu kupio jednu/dvije igre postaje konzolaš i veseli se kupovanju igara.
Ovo je izdano na Plusu u 2012. godini.
Znači, tko je u siječnju platio 365 kuna, do kraja godine je za tu lovu dobio (podebljao sam ove velike retail PS3 igre i maknuo miniese jer su sranja):
U 2013. je ponuda još žešća dosad:
Prvi put da sam ljubomoran na konzolaše. Uvijek me cijene igara odbijala od ozbiljnog razmišljanja o nabavci konzole, al ovo je stvarno odlično.
@W3DR4N: Da ziher, za 365kn sve te igre?! Ta pretplata se računa za godinu dana, tj. svejedno u kojem mjesecu uzmeš...vidim da tu spominješ siječanj. Nadam se da će tak nekaj slično bit i za PS4, znam da će bit skoro nikakva ponuda u početku al opet...s vremenom.
Al kaj nije da su te igre dostupne samo 2-3 mjeseca na plusu i onda ih ne možeš igrati poslije?
Ne, ako ih aktiviraš u tom periodu dok su dostupne možeš ih igrat dok god ti traje pretplata.
Jesi li ih SVE aktivirao. Zašto itko ne bi?
Ako su Bioshock 2 ili Darksiders onda ne aktiviraš.
Nisam jer sam se kasnije ubacio. Imam aktivirano Mass Effect 3, Ico HD, Shadow of Colossus HD, Okami HD, Hitman Absolution, Kingdoms of Amalur, Mortal Kombat, Sleeping Dogs, Infamous 2 i LittleBigPlanet 2.
Demon's Souls ću si aktivirat makar ga imam i u retailu, vjerojatno ću tak i Uncharted 3. I X-Com ću aktivirat, makar ga imam na Steamu.
Znači godinu dana od dana kad si uzeo tu jednogodišnju pretplatu?
Da. Kad produžim pretplatu opet ih mogu normalno igrat.
Mislim da ostaju aktivne dok god si pretplaćen, bez vremenskog limita.
Točno.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Darksiders kupiš u kutiji i ponosiš se što ih imaš i u fizičkom obliku.
Nije loše, ali opet je rulet jer ne znači da ćeš imati dovoljno dobrih igara ni da li će ti se sviđati.
Hm, sta ne mozes uzet samo konzolu, bez igara? Ne razumijem te cijene, sa jednom igrom, 120$ vise. Ili se i kontroler naplacuje ekstra?
sigurno se gamepad uračunava extra
nema đabe ni u stare babe :D
Edit : www.xboxdone.com
:D