Prekasno.
Also, Vedran je bio u pravu. Od sada vjerujem samo Vedranu.
Printable View
Prekasno.
Also, Vedran je bio u pravu. Od sada vjerujem samo Vedranu.
Kakvi ste vi to ljudi, ako ne znate F5 koristit?
A kaj uopće treba loadati?
Kaj nije igra prelagana?
Pa ne očekuješ valjda da će neko sjesti igrati 2 sata u cugu da ju pređe odmah?
Testirao sam AI. Sad moram igru igrat ispočetka. Neću.
Trebo si sejvat.
Jesam, napisao sam već ranije što se desilo.
EDIT: I bilo je na početku levela, imo sam autosaved.
Uštedi si živce i briši igru.
Nije da si je platio. :)
Hejteri.
@Xero
Igra je i objektivno proljev, ne vidim zašto je hejt u ovom slučaju loš.
Nije. Hejteri ste.
Puca ga pms pa sve mrzi. Još malo pa će proplakati i dijeliti hugove strancima. :D
Pa jebemu selo, jedan kaže da je super, drugi da niš ne valja. Dajte da to razjasnimo malo.
Vedran nije mogao biti u pravu jer još nije izrazio mišljenje o ovoj igri.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Onaj ko očekuje vrlo seksi fluidan gameplay i akciju u iznimno detaljnom i atmosferičnom settingu - uživat će.
Onaj ko očekuje Thief - neće.
Ja sam očekivao prvo.
Moj "osvrt" je bio subjektivan, meni je igra savršeno legla iako je AI za qurac.
Što se saveaanja tiče, kad te već vratilo na prvih 5 minuta igre, dovoljno je bilo stisnuti Quick Load i vratilo bi te na zadnji save u cca 3 sekunde. Continue vraća na zadnji veliki save, ne na quick save.
Vjerojatno, samo što nisam znao da se autosave zapravo računa kao quicksave.
wtf pa ovo je prelose
Stvarno je unique.
Haha, to je taj periferni vid, valjda je na 60 stupnjeva programiran :D Volio bi da izbace u patchu realnih 90-100 stupnjeva u horizontali, a vertikala je više manje OK kad si na lusteru, ali ne i kad si svega metar i pol iznad neprijatelja, a on 20 metara od tebe :D
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
To nije mišljenje nego očito trolanje. Da ima ozbiljno mišljenje o ovoj igri potrkijepio bi to nekakvim argumentima/osobnim razlozima zašto mu se igra ne sviđa.
Pročitaj Sgt. Bullov post na prošloj/pretprošloj stranici. Igra je kao stealth assassin akcija promašaj zbog upropaštene umjetne inteligencije i nikakvog stealtha, a kao igra općenito fejla po mnogočemu.
Onda eventualno čekam i neki mod za AI. Koje su još te mnoge mane?
Ne postoje, jedina mana je FoV od NPC-a. AI je mutav 80% zbog FoV-a, ostalih 20% je mutav kako god okreneš, no to je boljka 99% igara na tržištu, ne?
Meni je unatoč tome bila vrlo zabavna i guštao sam u svakom trenutku igre.
Mane:
-nepostojeća težina
-broken melee borba
-OP oružja (sa samostrelom ga pogodiš u bilo koji dio tijela krepa odma, da ne govorim za gan)
-monoton gameplay
-loše riješeno istraživanje i pronalaženje itema za 100% complete (moraš uz artefakte pronalazit novčiće koji su razbacani po ruševina, nema boga da bi ih našao sve, inb4 nub ali vidjet ćeš ako budeš igrao)
-"RPG" dio odrađen jednako kao i u sličnim modernim igrama (smeće)
-igra te prisiljava da od neznam kolko spellova koristiš maksimalno 2
Eto ne mogu se sjetit više trenutno.
EDIT: Oh, da, save sustav.
Dakle, kao Deus Ex.
Ne, jer Dishonored ima super zvuk i glazbu.
Onak, do kud si došao kad samostrel sve ubija jednom strelicom :( Ubija samo sa headshotom od prve i to ne ako pogodiš overseera u željeznu masku, znači mora biti čisti headshot. Čak i na početku igre ne ubija od prve koliko se sjećam ako pogodiš u tijelo, a ne u glavu.
Melee je rame uz rame sa Dark Messiah, čak i za koplje bolje, te definitivno bolje nego u TES igrama gdje udaraš po zraku, a ne po neprijateljima. Nemre se mjeriti sa TPS melee sustavom, ali za FPS funkcionira odlično.
RPG dio se svodi na to da li želiš pomoći nekome ili potpuno odbiti pomoć, te da li želiš ubiti metu ili je ostaviti na životu. Sasvim OK za igru koja je tek sekundarno uvela RPG elemente.
Spellove koristi koliko želiš, svi su odlični i svaki ima svoju primjenu, no naravno da ćeš se kroz jedan prelazak orijentirati na max 3 spella tak da ih možeš do kraja levelupati.
Joooj, kako su ljudi izgubili smisao za zabavu :( Godišnje izađe par (ako i toliko) originalnih i inovativnih igara, i onda ih se popljuje do temelja, a smeća tipa CoD, FIFA, NFS i sl. se dižu u nebesa... makar je svaki novi nastavak jednak onome prije njega :(
Na kojem ti forumu živiš?
Pa njih pljujemo još više.