ah, da.. svi imamo wlan doma.. zaboravio sam..
sorry.. ali ja imam lan kablove instalirane u zidu :D
a ovo je glupost. brže mi je spojit usb kabel nego snapshotat ekran..
Printable View
ah, da.. svi imamo wlan doma.. zaboravio sam..
sorry.. ali ja imam lan kablove instalirane u zidu :D
a ovo je glupost. brže mi je spojit usb kabel nego snapshotat ekran..
E da, ima caka, ovo je app za Samsung mobitele :D
A, kužim sad foru, zanimljio. Također, pizdo, tu daješ appse i onda je samo za Samsung :-x
Mislim da je za Samsung ali nisam ziher!? Fora je u tome što ga nema na Android Marketu već pod Samsung Apps marketu. Tako da, nemam pojma!?
Evo ti download link ako želiš probati - http://www.divshare.com/download/13224846-29f
Ne radi :(
Kako kasnis Bartuce sine :D
Danas me kolega pitao ime aplikacije koja se integrira u kameru i kada slikaš svijet oko sebe, slikaš ga kao da je kamera pod lsd-om... istakne samo crte lica i objekata u sexy bojama tako da slike izgledaju abstraktno.
Se netko susreo sa time? Vidio sam sliku kakvu je uslikao i izgleda odlično, ali obrisali su aplikaciju (sa testnog Galaxy Tab-a) i zaboravio je kako se zvala.
Poznato mi je, al neznam kak se zove.
CamScanner -Phone to Scanner
combo pray :pray: :pray: :pray:
Uglavnom, s ovim vam više netreba scanner, uslikate, trimmate, picture enhance takav da je slika fenomenalna, u kombinaciji sa flashom ovo je zakon. Dobite čisti dokumente ako trebate neš takvo, možete importat u pdf, uploadat na npr. dropbox, google docs i sl, uglavnom fenomenalna aplikacija u kojoj je sve brzo i jednostavno. Kolko sam skužio, program čak i ima rotiranje slike u 3d-u, u slučaju da ste slikali iz malo drugačijeg kuta, program sve prilagodi. Ima free i paid verzija.
Motion Fart
LOL
Chekirajte photobucket app, mozete se direktno spojit na svoj photobucket acc i radit cuda, slikat, uploadat i sl. Picasa tool slicna stvar, samo preko gugl acca.
Jedva čekam da uzmem Android mob,ali nažalost mogu si priuštit samo LG GT540,ali kolko sam čuo vrti ove aplikacije bez problema. Čak ni igre nebi trebale bit problem(jedini problem je što nema multitouch)
Kad smo kod mulitoucha, Fruit Ninja možeš igrati sa svih 5 prsti odjednom :pray: :rotfl: Ustvari ne znam da li je kod svih uređaja tako, ali GalaxyS podržava do 5 multi-touch točaka!? Probao sam, efikasno je dok god ne naiđe bomba xD
Evo čitam na BUG-uSda su navodno neke aplikacije virusi i trojani.
Falling Down
Super Guitar Solo
Super History Eraser
Photo Editor
Super Ringtone Maker
Super Sex Positions
Hot Sexy Videos
Chess
下坠滚球_Falldown
Hilton Sex Sound
Screaming Sexy Japanese Girls
Falling Ball Dodge
Scientific Calculator
Dice Roller
躲避弹球
Advanced Currency Converter
App Uninstaller
几何战机_PewPew
Funny Paint
Spider Man
蜘蛛侠
uups... cini se da se andorid upravo pokazao kao vrlo nesigurna platforrma... google se mora pod hitno riješiti ovakvih problema i propusta.
Nemre dok god nudi podršku instalacije third-party appova koji nisu digitalno potpisani, što je ujedno i najveća prednost Androida kao open-source platforme. Treba paziti što se instalira i prvo proučiti app (review i sl.).
Mislio sam na to da mogu kontrolirati šta stavljaju na tržnicu i ponuditi nekakav antivirus (i ostralo što spada pod to).
Pa imaš AVG antivirus za Androida - http://www.androidzoom.com/android_appl ... g_dpa.html
Ono što je najbolje, nudi "zaštitu od krađe". Iliti lociranje uređaja pomoću GPS-a, remote zaštitu podataka itd.
Lol, instalirao sam si torrent program, za skidanje istih, ko na kompu sam se skida na mob xD Fora stvar.
Bartuc - pa eto onda valjda on može rješiti te viruse? :D
Aral - skineš HD film od 15GB direkt na mobitel :P imam to na 5800... ^^
noes!= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Ovo izgleda full sexy, sad ne stignem, ali sutra ću definitivno isprobati - http://www.appbrain.com/app/widgetlocke ... dgetlocker
Jučer stavio 2.0 RC2 verziju, zblockalo mi mob, nisam ga više mogao otključat ni niš, poludio. Na kraju sam ga nekak jedva sredio, vratit ću se na verziju niže jer sam to koristio čim sam dobio mob al me nije nešto impresioniralo. Možda dam drugu šansu, tad sam još bio zelen :)
Hmm, znači rađe ne?
Zadnja official verzija radi, ova 2.0 je tek u RC verziji. Može bit da je nekaj meni sralo pa ono. 1. nešto verzija radi bez problema, koristan app, isprobaj.
Bartuc kralju ti si za medalju!
:bravo:
Upravo sam si složio opaki setup. GO Launcher EX > 3 glavna ekrana > 20 najvažnijih ikona u izborniku s aplikacijama i to je to. Sutra ću staviti slike, pa da vidite šta je full jednostavan i funkcionalan setup. Ona opcija za skrivanje aplikacija koje ne koristim je nešto prefenomenalno!
Kaj nisi ti rekao da su ti launcheri bezveze? :) Btw. korisit ADW, daleko puta ljepše, a sa Honeycomb temom owna sve trenutno vani.
U neku ruku i jesu bezveze i fali mi pun **rac korisnih HTC widget-a, ali malo promjene nikome ne skodi. Vidjet ces kada danas stavim slike. Imam od ikona samo ono sto koristim i napokon nemam vise NIGDJE naziv programa ispod ikone, a to sam zelio maknuti vise od icega.
Ok, super. Ja isto stavim kasnije ;)
Dolphin Browser™ Mini, došla nova verzija, stavite obavezno, rula HD sam tak :pray: Fakat je browser zakon.
Glavno da Apple zabranjuje zamjenske browsere za iPhone kako bi svi koristili osrednji Safari. Ne znam kako su pustili Operu, ali ta verzija koju su i pustili je izgleda namjerno osakaćena da bi se stvorila iluzija o premoći Safarija. Preloše.