Okej, pokušaću. Al ak me ne bude 2 dana or so, slobodno me šutirajte.
Printable View
Okej, pokušaću. Al ak me ne bude 2 dana or so, slobodno me šutirajte.
Mozes ti unaprijed napraviti neke akcije ak mislis da neces taj biti online pa cemo se mi snaci..now..di je taj Delirium :P?
Bio je oko 4 na forumu, vjerojatno će biti i oko 8.
Pa ako ce vam odrzati rijec onda ce biti..dobro idem se ja vratiti citanjem ove zombifikacije :P
Pa gle, naš lijepi, mladi, visok, crn čika Jopax je na forumu. Hehe
Nemoj se nadati prije ponoci :( osim ak ne bude dobra dusica. Do jutra ce biti update to je barem meni reko.
Bolje ikad nego ikad. :D
To je moj moto :D
Ma super. Jednom dnevno je sasvim ok. Ne mora se čoek ni svaki put sa slikom mučit (iako mu super ide)
Ma zna Jopax da je jednom dnevno čist dovoljno, jedino je problem čekanje, a tamo je vrijeme ubrzano.
Hajde Jopax,nemoj da rade stare metode! ;)
Ima vremena i za nove.
Nove su neefikasne.
Slava starini.
Al ono, priviknut će se jednom na stare, a tada...
A tada pedala :(
Imam ja već nešto u planu, bez brige. :D
EDIT: Di je Jopax?
Jopax ima problema sa netom,or something al rjesit cemo to.Poslat cu mu notepade sa svim akcijama i zajedno probati updatati.Sam se smirite :D
UPDATE: Eto rollovi su obavljeni sad cu samo cekati da da Jopax sredi sve.Posto cu ja morati stavljati updatove stavljat cu pleme po pleme tako da ne cekate previse ako se vi slazete sa time (cari konstantnog uredjivanja posta jbg)
Svejedno, glavno da vidim kolko mi je ljudi umrlo. :D
Ma samo pola populacije :evil:
Nije loše, ja sam valjda jedini koji radi na tome kako će mu populacija krepat. :D
Izgleda da je Jopaxu otisao internet il nesto.Ako je otisao internet nemojte ocekivati update do Nove Godine :D al nada ipak postoji makar mala
Koji mu je internet operater, baš mi se priča s nekim?
Nemam pojma to cu ga upitati :D
Uglavnom, ako treba pomoć s operaterima, a igramo njegov RP, samo neka me nazove. :D
:/ Plasio sam se ovakvog ishoda,valjda ce doci ovih dana,bio bi red.
Dobio sam updatove prije ponoci cu vam postati sve.
UPDATE: Evo stavljeno je,nemojte Jopaxa zrtvovati razno raznim Bogovima nije on kriv.Good thing I am here pa sam uspio Jopaxu dati sve informacije koje je trebao pa mi je uspio nocas dati update :D
Kako crta lik. :)
Ja još uvijek crkavam, krasno. :(
Iako mi je moj crtež iz sentimentalnih rzloga draži, ovaj je još i bolji. Totalno mu zavidim na skillu, i kaj je još fascinantnije, on to onak nonšalantno u jednom danu nacrta.
BTW, azera je gadno potrefilo...
Jebeš ti to, moji ne jedu ništa.
Glupi Hamer.