Valjda rmb+scroll gore/dolje!
Printable View
Valjda rmb+scroll gore/dolje!
LOL ... moj bed :D
a zato se više ne čudim toliko tvojem pravopisu ;)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jebiga, mi iz ZG baš i nismo na Ti sa Č i Ć kao dalmoši :D
ili kao oni koji govore najknjiževnije ;)
Jeste skužili da ako držite desni klik otvori se ''Opera mouse gestures''.
Pokretima miša otvarate stvati u novim tabovima, reloadate, macimizirate tabove..kul stvar kad se nauce neke komande napamet.
Drago da sam presao na operu :D
Prastara stvar, ali meni jedna od genijalnijih. Koristim uvijek.
Također +1= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Znate još neke kul fore?
Nov sam s operom :D
Selektiraš tekst, desni klik, i imaš na raspolaganju pretraživanje s Googleom ili koja god ti je defaultna tražilica, ili Go To ako je neka adresa. Također ako imaš neki webmail možeš Operu koristit kao klijent, ideš na mail accounts, uneseš podatke i to je to. Pogotovo je zgodno jer možeš kliknut na neku adresu koju nađeš na webu i odmah u novom tabu pišeš mail, a da ne spominjem da te Opera obavijesti o novoj pošti dok surfaš.
Najs, najs i iven najser.
Also počeo sam koristiti onaj št sastrane di su bookmarci, notesi, email i to.
Eo tople vode... Firefox to kao nema... on to cak otvara u novom tabu tako da kad izguglam nemoram 500 puta stisniti tipku back i ponovo ucitavati stranicu.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Poigraj se s konfiguracijom search enginea. Npr. staviš da je y slovo za youtube tražilicu, i za imdb, n za nabavu.net, i svaki sljedeći put u adresnu traku možeš napisati npr. i godfather kako bi ti direktno pretraživao imdb ili n samsung za nabavu.= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
@RIDER32, bježi plz iz ove teme :) Btw. tako i Opera radi ako je namještena da linkove otvara u novom tabu.
@W3DR4N, nisam se toga ni sjetio, thanks!
nema direktno veze sa Operom ali konačno su u Z1 glass skinu sredili da forme normlano otvara, a ne da se prikazuju blijedunjave i mutne... :thumbs2:
O da, definitivno se vraćam na taj skin, najjači je.
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
:*
nezz šta me uopce dovelo ovamo ^^
Firefox, jer jadan zna da možeš imati bolje od njega :P
Štaš, i Firefox koristi Operu kad osobno browsa :P
i take it back... sredili su problem s formama ali ako npr. otvaram pdf direktno iz browsera još uvije je cijeli usran... :(= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Eto, prvi put sam isprobao rad sa sesijama i moram priznati da je odlično. Otvorio sam hrpu modova u tabovima sa TES Nexusa koji su mi se činili zanimljivima i saveao sesiju tak da ih mogu sutra proučiti (sad idem spavati).
Odlična fora za fap sesije, kad otvoriš desetak tabova previše pa ih sljedeći put više nemreš naći :D
Welcome to Opera Next, Opera 11.50 Alpha
Opera Next :thumbs2:
Cool, brza kao i uvijek, jedino nisu vratili speeddial na onaj stari što ima još uvjek zamjeram!
Vjerojatno i neće, pošto su dosta ulužili u to, poslali develop toolse svim većim igračima koji će radit logoe za speed dial specijalno za njih itd.
Fora izgledaju ove extenzije za speed dial. Valjda će ih bit više uskoro.
ima li netko problema sa postanjem linkova na fajsbuku od posljednjeg updatea? nakon instalacije opere 11.11 ne mogu više zalijepiti linkove u status ni nigdje drugdje... na firefoxu radi sve kako treba... :(
Meni radi normalno!
Opera mi sada savršeno služi.
Opera mi je spora kao nenapaljeni puž tijekom seksa. :(
Nema problema s Facebookom niti brzinom.
U drugu ruku, kad netko embesa Youtube filmiće negdje, ne mogu ga gledati na stranici već moram skočiti na Youtube da bih ga pogledao.