Vedran je htio reći pridjev.
Printable View
Vedran je htio reći pridjev.
I baš je morao imati laser na snajperu!!! :pray:
Trebali su to drukčije odradilti al nek im bude.
Da je pridjev, ne bi fulo nazivajući to epitetom. :(= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Mislio sam napisati epitet.
'Konzolitis' nikako ne može biti epitet.
Epitet je ukrasni pridjev.
Riječ 'konzolitis' (tko, što) je imenica.
Ako želimo ukrasiti nešto epitetom, recimo ovu igru, reći ćemo: 'Batman:AC bi mogao biti konzolaška igra.'
U tom slučaju, riječ 'konzolaška' (kakva) je pridjev, tj. epitet, ako se odluči tako na to gledati.
Ne bi mogao biti epitet jer je epitet neš ukrasno, tj. nepotrebno. Zamisli rečenicu "Batman: AC bi mogao biti igra". Retardirano.
"Batman: AC bi mogao biti užasno smeće." - riječ 'užasno' je ovdje epitet, dok bi rečenica komotno mogla stajati na mjestu i bez nje.
Pogriješio sam s glagolskim oblikom.
No, 'konzolaški' je i dalje epitet.
A 'užasno' nije ništa ukrasno, tako da ne štima ni tvoja rečenica.
Konzolaški znači poglupljeno i ružno ne vidim kako je to nešta ukrasno.
Nije stvar u tome da je ukrasno, nego nepotrebno, može bez toga.
Konzolaški ne znači poglupljeno i ružno, samo drugačije od onoga na kaj su naviknuli haj inteliđens vonabi pc hardkor gejmeri.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Konzolaški znači zabavno.
Jer one prave konzolaške igre su dobre i zabavne.
A oni nekakvi loši FPS, TPS hibridi koji u zadnje vrijeme nastaju nisu takvi zbog konzola već zbog budala koje ih rade.
Neki pravi pravcati PC FPS, recimo HL2, postoji i na konzolama kao takav, što znači da se na konzolama mogu itekako igrati normalne igre.
A svi oni COD ispljuvci su loši i na PC-u i na konzoli.
Netko će reć da su pojednostavljeni zbog konzola.
No nisu. Takvi su jer su im developeri glupi.
Batman će biti odlična igra. Ima onaj pravi konzolaški arkadni osjećaj, baš kako treba.
Sjećam se dok je prava konzolaška igra, SF4, došla na PC. A nije trebala.
I nitko se nije bunio, već su uživali igrajući.
I budite sretni da Batman uopće dolazi na PC.
Pa treba bit sretan za sve igre koja sa konzola dolaze na pc. Da se mene pita, trebalo bi ih bit više. To bi tek bila prava zabava.
Hvala bogu gaminga pa se tebe ne pita. A prava zabava bi bila da sve igre sa PC idu na konzole! Imali bi kvalitetnije igre i shodno tome o zabavu.
Nisam više tako siguran u to.RDR mi pošteno fali na PC-u :( .
Apsolutno sam siguran u to. Bar 20 igara sto su izasle u skorije vrijeme svjedoce tome. PC je bio i uvijek ce bit platforma sa negranicenim potencijalom. Samo sto,nazalost, vise nema potrebe za tim jer vise nikoga ne zanima kako bi taj isi RDR izgledao da je radjen na platformi gdje nisi ogranicen snagom hardvera...
Treba prestati praviti FPS-ove za konzole pa portati na PC. Igre treceg lica su druga prica.
Ah RDR...muka mi dođe kad se sjetim da ću to zaigrati samo jednom kad si kupim konzolu.
Inače novi Batman se čini kul i atmosferičan.
lol, ti živiš u nekom crno bijelom svijetu, kontradiktoran si svim normalnim stvarima koje su zdravom čovjeku očite po tom pitanju. Ili si slijep kaj zdravih očiju.= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Sve PC igre da idu na konzole bi bio turbo fail, kao što možemo i vidjet kak u zadnje vrijeme petljaju neke pc only igre na konzole. Neke igre na konzolama su miljama zabavnije od onih na pc-u, stoga je jedini logični zaključak da dođu na pc i probude ovu scenu kojom vlada piratija i u zadnje vrijeme sve više monotonija. Vidi se da ni sami developeri neznaju što bi pa balansiraju između pc i console platforme, radeći totalno nedorećene i nezanimljive naslove. Za PC naravno. U to vrijeme, na konzolama sve cvijeta.
Ipak, jedini lijek je, pored pc, ubost i neku konzolu. Barem zasada.
OT: Al da ne učim ljude ovdje sad, B:AC se jedva čeka, igra će biti predivan naslov kao i njegov prethodnik i jedan od nominiranih za GOTY u svom žanru.
Konzolašu.
Da bar. Ja rokam samo po PC-u, konzolu ću si kupit kad će mi bit do totalne i jednostavne zabave, da se sjednem pred tv i igram s klincem neku tabačinu ili kaj ja znam. Al ima vremena još, to će bit za nekih 10 godina tek. Naravno, PC je također neizostavan dio ove zabave.
A zasad, samo pc, oduvijek i zavijek.
Konzole su dobre jedino za tabačine i neke sportske simulacije.
Po meni su dobre za sve osim za FPS naslove te strategije. Ostalo, samo daj.
@Xero
Vidim da si igrao igre na konzolama pa si totalno upućen u to.
Meni nije jasno kako itko može igrat bilo koju igru u kojoj treba pomicat kameru s tim užasnim konzolaškim kontrolama. Ili neki RPG čim vidim one velike svjetleće X i Y dugmiće smuči mi se.
@Dead igrao sam ja dosta igara na konzolama sad upravo imam ukopćan gamepad za DMC 3, ali nitko mi ne može reč da kontrole na konzolama nisu retardirane.
Nisu.
Hej nemoj se ponašat kao ja obrazloži odgovor.
Pa nisu retardirane, da jesu onda se nitko ne bi mogao normalno igrat. Tak je i meni bilo kad sam kupio x360 kontroler za pc, katastrofa. Al uz malo vježbe, sve postaje tako lagano da je to nevjerojatno. Samo treba imat malo volje i bit bez predrasuda.
Naravno, i dalje mi je najbolja komba miš i tipkovnica al to ne umanjuje gamepad, koji se u suštini nije mijenjao zadnjih kolko...30 godina i više.
Ane jebote. Kad igram neki fps na konzoli i patim se kod jednog nivoa vise s kontrolama nego s protivnicima. U COD3 lik ispred mene stoji a ja ga pogodit ne mogu dok bi mi na PC-u svaki treci bio headshot.= Citat =:
Izvorno postao Xero
FPS na konzolama = nesto najretardiranije ikad. Kao da igram s navucenim rukavicama, ma razlika nebo i zemlja.
Da kontrole valjaju ne bi im trebao aim assist.
Admire http://i565.photobucket.com/albums/s...f?t=1276595714
Igranje pucačine s gljivama ovladao sam u svega par dana. Miš možda je precizniji alat, ali to ne znači da je i bolji.
Da , to znači da je gori :rotfl: .Već smo sto puta prošli kroz ovakve rasprave i već smo sto puta potvrdili da je igrati FPS i RTS sa mišom prva liga a sa gamepadom druga ili treća liga. Igrati se može , može biti i zabavno ali sa mišom je daleko lakše i prirodnije...jednako kao što je lakše i prirodnije igrati Batmana sa gamepadom.Situacija uopće nije crno/bijela.