hmm nisam neki specijalista za warriora ali build koji jako cesto viđam je http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000= Citat =:
Izvorno postao Maze
pa sada ne znam sta misle ovi sto imaju vise iskustva
Printable View
hmm nisam neki specijalista za warriora ali build koji jako cesto viđam je http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000= Citat =:
Izvorno postao Maze
pa sada ne znam sta misle ovi sto imaju vise iskustva
Meni se sviđa, dobar je build. :wink:
lol, nevalja build, di ti je frost trap= Citat =:
Izvorno postao WoW Fan
... igro sam ja warra, imam lvll 12 sparkanog u uc-u
i ti bi zelio biti marked e nemoze...= Citat =:
Izvorno postao Keloson
onda mi reci sta bi promjenio pa da znam ovako si neodredjen= Citat =:
Izvorno postao Keloson
[quote=WoW Fan]onda mi reci sta bi promjenio pa da znam ovako si neodredjen[/quote:10n3m2id]= Citat =:
Izvorno postao Keloson
pa staviš imp frost trap 5/5 i na konju si sa warrom :?
e Beaster odi na pod forum Oš kupit ciglu ako mislis ispizdit ljude s takvim postovima....
ma bender želi biti manga =P oce biti markirana že(na)= Citat =:
Izvorno postao lizard
oš kupit, kila briketa= Citat =:
Izvorno postao lizard
povoljno
ne zvati poslje 12
Poslije 2.3, mace il sword? Što vi mislite?
Mislim da će uber nerfat mace stun specc, uopće ne želim srazmišljat kolko lol, a pošto mislim zamijenit stormherald sa s3 wepom, ako uzmem mace nemam 2nd stun na maci. Sa mačem imaš jeben burst dmg, samo što nećeš imat tolko cc el? :) Imaš više ragea sa mačem, više će proccat, a kad imaš npr. 70 ragea, čekaš next swing, MS/HS istovremeno, i ako ti procca sa bijela crita - mmmmmmm. Dead bilo što.
Zadnji razlog - više mi je dopizdilo igrat sa buzdovanom :)
Mislim da se dogada masovni preijelaz na swordove... Njoki kao sto si sam rekao, msilim da je to zbog boljeg proca i naravno burst damaga... Ovih dana opasno populran onaj master swordsman sword (kao shark izgleda).
Eto, nadam se da sam te nagovorio :)
EDIT: jel se ja varam ili je danas 2.3.0 izasao u opticaj? :roll:
Izašao je 2.3, ali s3 izlazi tek za dva tjedna.
S3 sword izgleda kao Zin`rokh, Destroyer of Worlds iz Zul`Guruba preTBC instance.
Dobra stvar u svim nerfovima je ta što se sweeping strikes može koristit u zerker stancu sada :)
Prijatelj mi jos koristi stormherald i bome mi se cini kako proca puno vise nego prije patcha :o
Krivo ti se čini :P
Patch mi je bas zakon, ono upotpunio je ocekivanja, jedino mi se ne sviđa brzo mjenjanje arena sezona (moje misljenje). Sta vi mislite? :)
PS: nije post za ovu temu,ali cemu dizat neku davno zaboravljenu temu....
brijem da je 3 al nisam sigurnjak= Citat =:
Izvorno postao LD
da 3 .. pa cuj proslo je vec dosta vremena pa je ok..valjda ... mada se ni meni ne svidja al jebiga= Citat =:
Izvorno postao Keloson
posto sam propustio 4 tjedna arene i imam 4/5 merc merc throw i merc off hand i 1800 arena bodova moram priznat da je vrijeme da bude
dajte plz slozite talentse za pvp i pve :P
Ja bih išao ovakoSnekako za PvE,tanker...PvP,ovako,naravno ovisi u weaponu,ako imaš buzdovan mace specialization,ako imaš swordove sword specialization...kužiš:).I da,obavezno stavi 3/3 u tactical mastery...što god radio.
EDIT: Za levelanje uzmi najsporije oružje koje imaš,fury 1h/offhand ti se ne isplati,previše missa.Jedino možda na 70-om,ako imaš ~190 hit ratinga...ali najbolje za arene / BG ti je 2h | MS.
i sta znaci "threat"?
Threat ti znači,koliko "aggroa" imaš,dakle trebaš raditi velik threat da bi držao aggro kao tanker...
aaa najs :D
thx na odgovoru :P
isuse, kako mrzim tankat sa warrom...
ali sa dps specom i dobrim weponom radim vise dps-a nego lock, huntard ili mage....
:twisted:
gdje mogu naucit nosit axe i ostale weapone?
to trazim a nikako nac...
weapon master ima ga u svakom gradu pitaj cuvara..
u undercityju kod tog lika mozes naucit samo bows i polearms a ja bi htio axe :P
Mislim da se sjekire uče u Orgrimmaru,nije zicer progooglaj malo.= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
tako je thunderbluff macevi..= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Sto uzeti warrioru: brzi ili spori off hand?? Inace sam fury spec..