Izvorno postao JedimiNjoke
Malo off-topic. Ne kužim u čemu je problem ako si BM hunter ... U duelu, stavi snake trapove, intimidation mu upališ (ovo sve naravno radiš sa BM upaljenim), concussive shot, malo se odmakni, stavi onaj slowing trap (kad intimidation prođe će te chargat, al fala Bogu tebi je BM uključen pa ti ga može pljugat, otrčiš na drugu stranu, concussive shot, nuke i bb warr.
Što se tiče lockova, gle... uopće ne želim ulazit u detalje ko whajna tko ne, ali kad ja u full merc gearu sa "skillheraldom" ne mogu spustit locka, sa 2 dijela merc i ostalo blue i epici, ispod 60% jer je imao onog Voida, pa nekog drugog peta je ipak malo glupavo :S Neću ni pričat kako većina lockova igra.
Što se tiče resilienca koji su blizzard tako blagonosno stavili da spase clothere, znate tko najviše ima koristi od resia? Upravo clotheri, a najmanje? Melee klase, rogovi još kolko, tolko, al warrovima je to goli ***** kad me s. priest pogodi sa Mind Blast 2.1k hit, pa mi onda dođe lock sa skillcoil, drain life, dok ovaj mind flaya i ja od tog resilienca u tim fajtovima imam goli ***** u ruci i mogu batinat s njim okolo kolko hoću, pa kad critnem lika pa mi napiše 1300 dođe mi plakat, a hitnem ga za 1100 - 1200. Da ne govorim o endless fearovima i silencima i daaaleko OPanim petovima. Ako su lock petovi tolko jaki da se ne mogu složit u 2 - 3 hita (negdje oko 2k HPa), onda da me jebeš treba pojačat shamanima toteme da ne budu one hit uništeni, treba vratit warrovima da se stacka DW i Enrage, Hunter pet (esencija klase sa petom), treba imat tako jebeno neuništivog i jakog peta da sam može soloat lvl 68 elita. Ovi sitni nerfići što su bacili lockovima su nula nasprama nerfova drugih klasa.