TNX! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
Printable View
TNX! :pray:= Citat =:
15/5/41
iskoristava sve pogodnosti stealth-playa, povecan dodgeing i nabrijana kritikalka.
šta ces bolje ? :D
napadas iz steltha, radis kritikalke, dodgeaš napade..
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1003001351
Rogovi dobili gledo sam lol. Kishkumen RULZZ! =D= Citat =:
Izvorno postao flander
ha ha .... :rotfl:
brisi post jer to spada pod cheating :/
@Morgoth: A zasto da ga ne brisu ? :?
molim da moderatori ne izbrišu onaj post
ha ha ...to ne spada pod cheat nego pod BUG...lol :rotfl:
Bug je kada ubijes bossa a ovaj se instant respawna (yayeb cisti se desi...)
I da, ovo nije bug, ovo postoji od vijeka.. client si namjesti sve kako je tu napisano i ima povecano trajanje na sve buffove jer si je slaggao pa, kada dodje na nulu .. zadrzi se na njoj
a Exploiti/Hackovi/Koristenje bugova/Cheatovi itd. spada u varanje (ofc ;P) sada bi ovdje jedan wiking dobro dosao :P
Naravno -.- jer i jabuke, krumpir, kruske i salata spada u meso ! :O= Citat =:
Exploitanje ti je koristenje fizike igre u svoje svrhe s kojom si stvaras prednost drugim igracima.
Hackovi si najcesce third-user programi ili slicni scriptovi s kojima na tesko poremetis "svoju" verziju igre te si stvaras OGROMNU prednost naspram drugim igracima.
Koristenje bugova je najcesce exploiting, ali i obicno iskoristavanje nepravilnosti u mehanici igre.
A cheatovi.. tko cheata, noob je, jer nezna drugacije igrati ( POZOR!!! LJUDI KOJI 99% VREMENA CHEATAJU SU CESTO BALA GAMAD, NEMOJTE PRICATI S NJIMA JER GUBITE VRIJEME!)
A sto se tice tog videa, trebao bi biti izbrisan.
A kako se to radi?
Heh ;)
Autor je koristio jednu od dviju tehnika. Ili je koristio ... za ..., no dosta o tome.
A ono sto je sigurno napravio, jest da je snimio par clipova i pasteo ih u WMM/Fraps sto moze svaka budala. (Samo sta je cilj u tome napraviti sto bolji cut->go bio scene.
[quote=R€M@h]Naravno -.- jer i jabuke, krumpir, kruske i salata spada u meso ! :O= Citat =:
Izvorno postao "Smeagoul (WoW)":1m1y11iu
Exploitanje ti je koristenje fizike igre u svoje svrhe s kojom si stvaras prednost drugim igracima.
Hackovi si najcesce third-user programi ili slicni scriptovi s kojima na tesko poremetis "svoju" verziju igre te si stvaras OGROMNU prednost naspram drugim igracima.
Koristenje bugova je najcesce exploiting, ali i obicno iskoristavanje nepravilnosti u mehanici igre.
A cheatovi.. tko cheata, noob je, jer nezna drugacije igrati ( POZOR!!! LJUDI KOJI 99% VREMENA CHEATAJU SU CESTO BALA GAMAD, NEMOJTE PRICATI S NJIMA JER GUBITE VRIJEME!)
A sto se tice tog videa, trebao bi biti izbrisan.
A kako se to radi?
Heh ;)
Autor je koristio jednu od dviju tehnika. Ili je koristio ... za ..., no dosta o tome.
A ono sto je sigurno napravio, jest da je snimio par clipova i pasteo ih u WMM/Fraps sto moze svaka budala. (Samo sta je cilj u tome napraviti sto bolji cut->go bio scene.[/quote:1m1y11iu]
ahhh...da sam znao da ce to izazvat takvu buku nebi ga ni stavljo...
ha ha ..da da :D josh kad bi znao njemacki.
kak to sad je eksplojtiranje cheat :roll:
mislim, definirajte "iskoristavanje"...
npr wall jumping u WSG u bazama..
zasto bi to bilo iskoristavanje ?!?
skacem po brdu i popnem se na krov . to je to.
nisam ja kriv sto ima dosta ljudi kojji ne znaju skocit ravno, nist drugo..
onda bi i eksplojter bio bilo koji sposobniji igrac..
= Citat =:
Izvorno postao Lundvalnaden
jel doma skačeš po krevetu ,po kuhinji i ostalim kučnim galanterijama??
NE!! Onda nemaš kaj skakat i u WoW-u :D :wink: šala
a znas da te samoS(da bas.. samo...) radi toga mogu banovati na 3dana ili ako se bas inatis lifetime ?= Citat =:
Izvorno postao Lundvalnaden
Ljudi, ako nista sigurni da ste sami dok nesto "xploitate" i da neznate 101% sto cinite i kako cete opet izaci/izvuci se od nekog mjesta.. moj vam je savjet da NE idete tamo -_ -
jedno pitanje, šta se desi rougu kad je na njemu Unstalbe Afflication ( radi DoT, a ako je dispellan napravi instant dmg ) i on iskoristi CLoak of Shadows ? Pukne li rouga instan dmg UA ili resista ?
Resista
trebali bi ga nerfat :-x ili barme povećat cooldown
Što je najbolje odgovor game dev tima na pitanje paladin communitya nešto prije TBC-a zašto su odlučili maknuti "Blessing of Spell Warding" koji bi dao immunity na spellove na neko vrijeme bio je ..
Igra nije spremna na tako jak spell koji bi narušio njenu mehaniku itd itd .. Nakon toga dolazi CoS kao talent da bi nakon 2 tjedna postao core ability rogue classe od 66. levela..
imam jedno pitanje za addon kod rogue jer igram s njim na karahzanu (44 lvl Darkweaver) i zanima me kako se zove taj addon kod ovog filmića ovo žuto što se stalno puni i prazni i onaj iznad njega ja mislim da je to za ono koliko traje gouge i cheap shot i tako to ali nisam siguran pogledajte pa mi recite molio bi vas :pray:
Z8leojs-dcs
hvala unaprijed :killyou:
Energy Watch
&
Stun Watch
hvala :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja ne znam zašto ali mislim da su rogueovi poslije patcha 2.0.1 puno jači od ostalih klasa.
To je moje mišljene ne moraju svi to shvatiti ozbiljno.
Mene zanima jel i vi to isto mislite druidi rulez
ja nemam pojma ma sve ti to ovisi o opremi kakvu imaš nema tu jačih klasa iako znaju kada stavljaju pacheve pojacati par klasa kao npr. njihovi critovi budu za po.*.*.*.* gleado sam takve mageove najviše preko 8k skidaju :yuck: :yuck: :yuck:
Jedino što sam ja primjetio kod rogua je da ih sada ima pun k**** :-x :-x
imo od TBCa arms warr su daleko buffani
ti to ozbiljno?
Rofl... jel ti čitaš patch notes? Arms warrovi buffani. gg dečko.
Buffane klase: Lock, mage, druid (cyclone do smrti).
Niti jedna klasa nije bolja od drugih... ljudi, sve ovisi o igracu.
Danas sam se ispred Shattratha nasao sa par igraca iz LH-opa.
(Tocnije Farnod,Fubar,Grindelo,Shadoow te Corpseslayer... pogledajte im armory.)
Radio sam puno "Duella", najvise s Farnodom. I mogu reci da mi je jedina klasa koja je bila malo teza bila, sto drugo, nego Rogue, znaci Farnod.
Protiv Shadowpriesta ili mage mi s pravom tehnikom i taktikom niti nije potreban CoS.
A to, sto je rogue postao nesto bolesno imba odkad ima CoS, moram priznati da je istina, ali ljudi, sjetite se da CoS i pomaze u PvE-u, te mu je Cooldown 1min i traje "samo" 5sek.(Za neke je to malo, a za neke IWIN tj. ILOSE).
Ajmo biti iskreni, koji BC fight (Osim protiv prot warriora, holy paladina ili Resto druid) traje duze od 20sek.?
Ako ovo razumijete, onda k, a ako ne , onda L2p and go QQ more newbz.
Vidi... meh... to qq tako pokazuje tvoj "skillz amagawd l2p meep meep...". Činjenica jest da warlock tickovi skidaju 600+ dmg po 1 - 3 sec (warlock mislim ovisno o talentima može imati takvih oko 3, još ako popiješ ono shadow vulnerability bye bye), warlocka deathcoil heala negdje za pola HPa - dok si u deahtcoilu nemreš ništa i dobiješ još tickova na sebe, shadow bolt i svakakva sranja. Mage lupa 2k hit instant spellove, ne crit već hit. O pyroblastu neću ni počinjat. Magev ice block nema CD (na to ide nerf sljedeći tjedan), znači zrokaš maga na 20% u areni i taman kad ga oćeš dovršit ice block i heal... kad god hoće. Warlock može spammat fear do mile volje (i na to ide nerf sljedeći tjedan). Druidov cyclone nema CD, u areni je dovoljno bacit takvih oko 5 il 6 na istog lika i dok se ovaj vrti, drugog kolje ekipa. Ako je druja balance cyclone se NE MOŽE interuptat i ima 1.5sec cast, kad bi se i moglo moro bi bit jako brz. Ima još stvari, al ne bih više, eto toliko.
Btw. i da sve klase jesu "savršeno" izbalansirane ipak ne bi bili podjednake, možda si čuo da WoW PvP sistem radi na škare/papir/kamen sistemu. Da su savršeno izbalansirane sada kao što je rečeno, misliš li da bi išao patch sada u srijedu (popravlja puno PvE glitcheva, ali i nerfa/buffa - mijenja klase)?