problem kod fire magea je sta nemoze prezivit dovoljno dugo
Printable View
problem kod fire magea je sta nemoze prezivit dovoljno dugo
ako ja prezivim dovoljno dugo da dvojica umru, mislim da ce ova dvojica iz mog tima srediti onog jednog sto je ostao, iako u 3v3 vecinom sve zavrsava 3:0 jer ko prvi padne padne :D
btw. otkad je ib spell a ne talenat prezivljavanje fire magea je puno puno vece..., frost je normalno lakse i bolje
ja ne kazem da mage uvijek mora warra dobit nego da je mage>warr, i da ako npr. full s3 mage izgubi od full s3 warra taj mage je= Citat =:
Izvorno postao Kasho
idiot
PS: ajmo tetris
shadowstep rogue> frost mage :P
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
Fix'it
jedino tank warriori prave probleme.. dubrad... al nemoze on meni nis.. vanish ( oxy action ) FTW :D= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
je triba imat skilla...sa rogon mos ubit bilo sta ako znas sta triba napravit u kojoj situaciji , jebiga zna se dogodit da dr00du/loladinu/warru dvoznamenkaste brojeve ali stas...
ma sheep :D
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
trinket ftw :D :D :D
ja se bojin ovaca , u mladin danima wowa je to bilo jos , mogu samo rec da san prozivio ogromnu traumu sa ovcama...
ma frostbolt,= Citat =:
Izvorno postao Wizard
ma frost nova,
ma ice lance,
ma cone of cold,
ma pyroblast,
ma fire blast,
ma arcane missles,
ma mana shield,
ma ice barrier,
ma ice block,
ma presence of mind,
ma arcane power,
ma icy veins,
ma neda mi se vise nabrajat mage spellove,
ma aj bok.
PS: ma sorry na ovom idiotskom postu ^^
prica o ovcama posto te lik sheep-i doslovno se smijao
well... kako ti ubijas warrove sa 14 k healtha i pun qrac dodga, blocka i parrya sa 20 k armora ? satere te u 4-5 hitova a stunlock ti nevrijedi jer se dubre onda regena :S= Citat =:
je triba imat skilla...sa rogon mos ubit bilo sta ako znas sta triba napravit u kojoj situaciji , jebiga zna se dogodit da dr00du/loladinu/warru dvoznamenkaste brojeve ali stas...
pa ako imas roga gearanog ko warr otprilike (oboje s3 npr.) onda rogue vec ima sanse....
al ovo kaj je b4j4 napisao post iznad: warr s 14k hp, 20k armora, dodge, parry. da ima on sve to al imas i ti helta nes manje od njega, imas ability koji mu smanjuje armor, udaras brzo ko idiot tak da ce ti dodgeat i parryat al ipak ces ga i izudarat posteno, warr roga u 4-5 hitova- pa i ne bas al opet: sprint i trci oko njega, nece te tak lako udarit, osim toga ti udaris milijun puta dok on tebe udari jednom.
Evo jedan rogue filmich koji sam pogledao nedavno:
http://www.vimeo.com/835705
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
da ubijam...inace pvp warr nema 20k armora ali nije bitno...npr. koristis na njima slice and dice , pucas rupture a ne evis takoder izrabljujes 5 sec rule za in/out combat , vanish , blind , sprint , gouge , prep itd itd itd......nemoze se on regenerirat koliko ga ja mogu lupat...takoder ghostly strike + evasion itd itd da ne nabrajam...
ma dodge ti je gg za warra... -.-'
sa onim svojim skillom kaj se aktivira kad mu dodgas i kad te critne jedno 3-4 k... gg..
nego, koja budala puca evis na warra ? to nisam jos videl :rotfl:
pa normalno, ja poceo dizat roga, nabacio agility gear i imam oko nekih 1200 hp-a, a razbijem 3lvla veceg warra sa oko 1700hp-a= Citat =:
Izvorno postao Kasho
e ali ghostly strike i evasion protiv warra... jesi ti normalan, ima overpower ability koji te instat okine masno ako mu slucajno dodgeas.
overpower ima cd tako da se ipak isplati...
eeej ljudi ovo je rasprava o magovima ne o tome kako roga ubija warriora...ako tako nastavite znate sto slijedi :D
btw. zna li ko jel se stacka ice shards i spell power, mislim da bi to bili dosta zanimljivi critovi
da malo off-topic, pazi flander ce doc xD= Citat =:
Izvorno postao Wizard
inace, ma nek ima owerpower cd, warr udara tako sporo da dok udari 2 puta cd-a vishe nema.
mislis na talent ice shards il'?
talent, bas me zanima, sad cu probati spec da dignem oba, idem sto vece critove s frostboltom imat
Nakon sto su poboljsali magove,zarolo sam i ja jednog...i ovo je build koji sam si slozio...
Gothmog DPS/Freeze
sta mislite? ima odlican crit dmg,freeze,i odlican frost dmg...
Pucam na DPS...ali ne overload...a vjerujem da bi mogao bit odlican u PvP...
Ako vec oces takvo sto onda http://www.wowhead.com/?talent=ow0VcofzTIzbZZVVGco0xoSmislim da bi moglo proc, sad sam to na brzaka sklepa, al mislim da je dobro, imp counterspell 2/2, arcane absorption nije mi nesto za pvp, tih 10 resistanca ne cine razliku, Permafrost i elemental precision su stvarno nepotrebni jos ako zbog toga zrtvujes imp frost nova i shatter, to je neobjasnjivo, a da potrosis toliko talenata u frost a nedignes cold snap, neznam kako si mogao takvo sto napravit
fire ne najjacha klassa ja sa pwn jendog 60 lvl warrior dok sam bio na 45lvl sa fire spellovim :) ;)
A na koliko je warr bio % healthi?10?= Citat =:
Izvorno postao Zwer
Anyhow fire je sranje za PvP jer ti je survivability jako los,
a ni CC ti nije na razini.
Sto god ljudi rekli i kakve god specove oni iskemijali najbolji cc/survivability/dmg
balans daje 17/0/44.
Gore navedeni arcane/frost spec je stvarno los(bez uvrede) jer stavljanje pointa
u Elemental precision je za PvP apsolutna glupost.Da bi taj spec funkcionirao treba
barem ići na shatter dok Cold snap nije toliko bitan ako nemas Ice barrier i Elementala.
(zrtvujes 2xIBlock ali dobivas dps)
Iako sam probao nekako poboljsat ovaj gore navedeni spec i dalje tvrdim da je
vec klasican frost+improved cs spec najbolji za PvP.
fire je odlican u pvp, arcane takodjer, tezi je mal igrat nego frost, ali nije toliko losiji survivbility od frosta jer svi imaju ib, a cc, pa neznam po cemu je tu bolji frost, ima ranged frost novu, ali to bi bilo sve, arcane/fire je jako zanimljiv spec za pvp i moze se odlicno iskoristiti, samo treba znati kako :P
btw. 17/0/44 je tako dosadan spec ta je to cudo, ja se jednostavno nemogu natjerat da ga igram, makar mi donilo 2,5k arena ratinga...
mozda to sto frost moze resetat ice block ? ako prije toga opici frost novu ima jos jednu .. takodjer sto mu chili efekti mogu freezat target? eto po meni je zato ice bolji cc ..
pa onda ti idi na ice, blast wave usporava target, fire ima sansu za stunat target, sto je bolje stunat ili freezat target, 2xib, pa imas permafrost efekt, stoga i nije toliko nadmocno, ice barrier, nice stvar ali opet koliko ce mi to pomoci, a nekako blink efekt da 4sec imas 25% manju sansu da me pogodis je poprilicno dobar zar ne...a arcane, pa slow...
nemos imat blast wave i slow i sve ... odluci se ... blink stvar je dobra ..jel bolje stunat ili freezat , freezat zbog shattera . kako ce ice barrier pomoc .. pa oce brate absorba dmg + mana shield zajebana stvar .. dobar je svaki mage ako zna igrat , al je lakse igrat s frost specom
lakse je sigurno, veca je mogucnost drzanja lika na udaljenosti, ali meni je fire drazi, slow kazem za arcane, to je drugi spec
a bolje je stunati, freez je mozda i bolji protiv par klasa, ali kad mi proca stun kad se ide druid zahilat, pa..., jos dps arcane/fire speca je mnogo bolji, a i dot efekti su odlicna stvar, uvik je dobro imat dot na protivniku
btw. bit ce arcane mag odlican u pvp u wotlk, malo sam kombinira talente i svidja mi se sta vidim
istina ... ali mislim da je bolji freez i protiv druje jer ako nece popit crit onda se mora shapeshiftat , onda ide mana a i zavisi ko ti je partner ako govorimo o areni , pa ima mnogo kombinacija ... a stun sta ja znam pomoci ce ali druja je uvijek na hotan tako da .. svako ima svoj nacin igre