Sad završio meč sa Veigarom, 305 ap i dovoljno jak ult da maznem više od pola hpa protivniku 8)
Printable View
Sad završio meč sa Veigarom, 305 ap i dovoljno jak ult da maznem više od pola hpa protivniku 8)
Pfft 450 ap-a sa Fiddleom i 500 dpsa od ultimatea, u jednom meču sam imao dvaput quadruple kill :D
e, ja cu ovo pocet igrat, al moze li mi netko sa foruma malo objasnit igru i to, znam koncept i sve, al nisam upoznat sa herojima i itemima, a volio bi igrat sa nekim od vas rade nego sa random pubovima, jer po onom sto sam vidio ne zelim vise vidjet
napravi si profil , downloadaj i onda me dodas za frenda ili ja tebe pa mozemo igrati :)= Citat =:
Izvorno postao hansi
za heroje imas u shopu vec predlozene iteme koji su sasvim solidni ako neznas sto bi kupovao. Na pocetku imas kojih 5-6 heroja na izbor ali kako napredujes, mozes kupovati nove heroje, spellove, dodatne skinove za heroje i sl. ( osim 4 standardna koje heroj posjeduje , ti kao summoner izabires jos 2 magije sa kojima zapocinjes igru, njihov cooldown je prilicno velik u odnosu na heroj abilities )
Mda, i sam sam nov, kao sto rekoh meni Miss Fortune rulla totalno, trebao bih malo i druge isprobavati ali zasada mi je ona sasvim zabavna :)
Grafika mi se totalno sviđa dok staviš sve na high, prilično stylish and nice :)
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
http://leaguecraft.com/strategies/guide ... -ace.xhtml
Najbolji guide ikada. Ownam svaki match od kada sam ga pročitao :)
Totalno mi je jadno kada mi tako likovi dolaze ingame i govore kako da igram jer su tako procitali u guideu..
Funny, pokušam pratit guide i budem sranje, kad igram po svom onda koljem, također, upravo sam izašao iz igre, iako to nikada ne radim, volim kad ljudi govore kako si loš jer jer te cijeli prokleti tim ubija :)
e vidis, to i mene ubija ali u doti, ja u lolu dosad nisam naisao na nekog zivcenjaka (osim sebe al ja presutim drugima gluposti :D) predobra mi je igra, isprobavam i ostale sve dostupne heroje ali najdraža mi je Miss Fortune i možda Ashe.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Dajte molim vas ako hoćete, na PM mi sendajte nickove da vam pošaljem zahtjev za friendship da mozemo malo skupa odigrati koju :)
Uf, igram ovo tri tjedna vec i imam 10k ip-a lol, neznam kojeg heroja da si kupim, razmisljam o aniviji al neznam el se isplati :D
Kalhant lvl 30 eu server.
Dodajte me ako hocete igrat sa mnom. ^^
mnogo si jak :D XD= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
to je zato sto nepostoji univerzalni build za heroja.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
to morate nauciti.
neki itemi se uvijek rade da, ali sve ovisi o protivnickim herojima i tvojoj ulozi u gejmu.
Jadno je vidjeti Fiddla sa dmg itemima koji pokušava biti tank u matchu. Ne kažem da bi se guide trebao potpuno pratiti i raditi baš sve što u njemu piše, no bez njih noviji igrači ne bi znali koji build da koriste niti koja im je uloga u matchu. A to se zapravo i događa, likovi ulaze u ranked matcheve i odabiru heroje koje nisu nikada koristili pa cijeli match faila zbog njih. Također svaki guide ima hrpu hintova koji su dosta korisni u igri.= Citat =:
Izvorno postao LD
Ovo govorim iz iskustva, u prvih dvadesetak matcheva koje sam odigrao sa fiddlom koristio sam svoj build koji se sastojao samo od AP itema, i u većini gameova sam failao. Uz pomoć guida koji sam linkao gore, uspio sam napraviti odličan build koji mi već na 12-13 levelu daje preko 400AP, odličan magic defense i lagano ubijanje neprijatelja.
My point is da je pametno pročitati guide za champa sa kojim se igra jer mnogo olakšaju igranje i može se više uživati u matchu^^
Kako lagano referirat nekog za one pointse ? :D
Napravi LoL temu u nekom forumu koji je nema i reci da dobiju neke pogodnosti ako se registriraju preko tvoga link :)
:D hehe, da, palo mi na pamet, ima jedan forum.
A tko hoće darovat milostinju LoL siromahu može i ovdje:
https://signup.leagueoflegends.com/?ref ... 3019588796
God Bless you! :D
e, idem sad igrat, updatea mi se sada tho, dajte mi svi imena da vas dodam
Kako obožavam kada svi kažu da ih dodamo, a ne kažu na kojoj verziji igraju :(
mislim da igram na eu
:(
ma ja sam north america XD :D
a koji je razlog da se ne igra na europe verziji?= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Retardiranost igrača.
:pray:
Ima retardiranih i tamo i vamo, osim toga nemaš razloga ni protiv US servera, ping mi je oko 200 i uopće nema laga tako da to nije problem, nick mi je Djoze ako već nisam stavio, i rasturam sa Fiddleom :)
Ja sam na europe ipak :D
Od danas je dostupan Xin Zhao heroj, dobar je.
Ma Karthus rastura, samo uzmes meki na pocetku i spamas Lay Waste, nesta predobro..
Kog' Maw :pray:
Ulti mu ima vjerojatno najveći range u igri, i još ima cooldown od 1 sec. Sakrijem se u nekakvo grmlje i samo spawnam ulti, dok neprijatelj skuži gdje sam, već ga ubijem. A ako me i skuže, jednostavno upalim drugi skill koji mi također daje ogroman range, uzima neprijatelju x% hp i pretvara ga u dmg :pray:
A to je onaj gad koji nikako da krepa čak i dok ga ubiješ :D nisam ga još probao, budem sve jer ovo će mi bit hobby narednih xxx godina, sviđa mi se više od dote sve u svemu.= Citat =:
Izvorno postao crnakuga
da ovo je više noob-friendly :wink: