jebiga
Printable View
jebiga
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Netko je spominjao Englesku? Ili produžetke ili jedanaesterce? :nonono:
:evil:
zgazili su ih ko palačinke, dobiče prvenstvo :>
Neće, pazi što ti kažem, neće ni Argentina nego Brazil.
Ona hobotnica pogodila! Nice!
Ja sam očito jedini koji misli da Njemci mogu dobiti prvenstvo. :D
Koja utakmica, bas mi je drago sto su englezi pali, iako sam ocekiva da ce proc, ali previse pogresaka, uzas, a oni njemacki napad, ozil, podolski, klose i muller je tu negdi s argentinskim
Paragvaj - Japan
Što mislite?
Mislim da Japan pobjeđuje, bili su dobri do sada.
Dobra tekma. Ovaj Muller je lud!
ja sam glaso za brazil na anketi, al kak su dosad igrali, ak tak nastave nemaju šanse protiv ovakih njemaca= Citat =:
Izvorno postao Durin
Daj lol, kak svi uzdizu njemce ko da su neznam sta napravili. Pobjeda 4-1 protiv izgubljenih i smjesnih engleza gdje se obrambeni igraci gube a napadaci nemogu gol dati nije tako impresivna. Skoro sam prekino gledati danas tekmu kak je ovaj glupi komentator nahvalio njemce ko da su neznam kak igrali. Gdje je bio dok su svabe popusili od jednih srba? (ovime neumanjujem kvalitetu srpske reprezentacije).
Uglavnom 4-1 puno gore zvuci nego sto je trebalo biti. James papak nije obranio prakticki niti jedan skut i dobio je 2 gola u svoj kut.
Nijemci su dobri, ali nisu tolikoSdobri. Mislim da su zaslužili pobijediti Engleze. S druge strane, oni samo pokazuju koji smo mi bedaci. Popili smo 9 golova od njih, tj. Bilić je popio 9 golova jer nije znao postaviti igru. Osim toga, cijelo vrijeme je bilo Capello ovo, Capello ono, Engleska hoće osvetu, Capello najplaćeniji. Onda su se naši pokenjali od straha i eto ga. I nikom ništa, a trebali su letjeti kroz zatvoreni prozor i Marković i Bilić.
Što se tiče druge utakmice, Argentina je pomalo gay pobijedila Meksikance. :yuck:
Bitno da smo mi od Engleza zgubili...
:roll:
Kako god obje momcadi bile prosjecne, Englezi nisu na ovom prventstvu pokazali apsolutno nista. Velebne Cappelove taktike su bile toliko procitane da je to strasno. Njemci su barem odigrali jos koju utakmicu dobro(osim balkanskog sindroma naravno). Jebeno mi je drago sto su Albioni osli doma. Sasvim zasluzeno.
A o ponistenom golu Engleza pri 2:1 opce nebi raspravljao. Posebice ako se uzme u obzir sta su meksikancima suci napravili veceras. Ovo je velika sramota FIFE.
Već sam rekao: Prečudno prvenstvo...
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ipVQXvfFV0E
Ste primjetili ovo..ja sam se bio odvalio!!!
Dobro se snašao :D
Pazi mu facu kad se zabije u kameru :rotfl:
Kommen Sie auf elf, glauben die Menschen in dir! Bis zum Ende!!
nizozemska i brazil očekivano prošli, žao mi je čileanaca, stvarno su se u dobrom svjetlu predstavili, ali što je tu je.
brazilce inače nikad nisam posebno volio, sad mi se još manje sviđaju s ovim polu-talijanskim stilom igre.
sutra 2 zanimljive utakmice koje vrlo lako mogu otići na stranu ne-favorita, portugala i japana.
inače, real je potpisao angela di mariju, dečko ima samo 22 godine, po meni se čini jako dobar potez i nadam se da neće propasti tamo, inače najbolji igrač portugalske lige ove sezone
Nizozemska me razocarala... Pa nista nisu pokazali osim individualnih sposobnosti par igraca... U nijednoj utakmici nisu bili dominantna i bolja momcad... Jako lose... Nadam se da ce ih Brazil izbacit... Danas se nadam prolasku Japana (Honda :pray: ) i Španjolske.
meni se čini da su nizozemci igrali uvijek koliko su trebali i samo čuvali loptu, al vidjet ćemo. ova njihova repka mi se čini zrelija od nekoliko prijašnjih
Neznam baš za Di Mariju, jer od kad ja pratim nogomet, svaka zvijezda koja dođe u Real postane nepreopznatljiva, ima par izuzetaka Figo, Zidane, C.Ronaldo, Ronaldo...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Eh, taj Villa :)
Dobro su se drzali Portugalci, al nemres protiv barcinog veznog reda^^ Sljedeca tekma Spanjolska - Paragvaj. Znaci, Spanjolci barem u polufinalu :)
ma xabi alonso drži taj vezni red :P
inače, žao mi je što portugal nije dao gol, al mislim da bilo koja ekipa na svijetu protiv španjolaca ima šanse dok drži nulu, odnosno španjolci ne povedu. ako povedu, ne vidim tko bi im mogao to okrenut
Kako je loše odigrao peder jedan,baš je preloše odradio današnju tekmu.Grešaka napravio ko u bajki.....= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
zglob mu je sjeban ;)
Dobra tekma! Brazilci baš lijepo igraju
Nizozemci vode :pray: Haha, Brazil go home.