Kampanja Modern Warfarea 3
Printable View
Activision koliko nisko? Koliko nisko?
Lol, pa ionako će se moći doći do top levela za tjedan dana. CoD je valjda namijenjen najglupljoj publici ikad.
What he said.
Odlično :D
Hahaha, i loled :D
Meni odlično izgleda, nek ostali bitchuju...
I ja volim SP kampanje COD-a. Ma kako arkadne i konzolaski unakazene bile igre na prvi prelazak na veteran levelu su adrenalinske bombe. Svjestan sam svih negativnosti vezano za COD,i opravdano se kuka zbog toga al SP je nesto sto je stvarno uvijek filmski napeto i sasvim ok.
this, this so much= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Pa to je ono kaj ja cijelo vrijeme pričam :)
lol, tek sad vidio trailer xD
Goosebumps :)
CoD sam uvijek igro prvenstveno zbog kampanje, uvijek je bilo šareno, napeto, dinamično i filmski urađeno, pa cu tako i ovaj, a sad sto nemaju nikakve posebne novitete vezane uz cijelokupni dojam igre, eh jbga, igrat cu ga i dalje, pa makar svake godine napravili napeti akcijski spektatkl uz nista drugo :)
Šteta kaj ne izlazi isti dan kad i BF3, igrao bi ko lud :)
Prilično mlak za jedan "launch" trailer....Pogotovo u odnosu na BF3 trailer, ili MW2 launch...mada i dalje vidim odlučnu igru u ovome...
Imam neki osjećaj da ćemo i Makarova u jednom trenutku kroz igru voditi...
jedva čekam igrat kampanju <3
"Most anticipated my ass." trenutno ima +1360 vote upova xD= Citat =:
Izvorno postao GDra
Na X360 će prodati brdo kopija .Mogli bi oboriti i dosadašnji rekord u zaradi .
Xbox je leglo retarda.
Sva sreća pa se igram/o na PC-u.
Gotovo sigurno i hoće.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Mene samo zanima što će biti nakon Modern Warfarea? Space Warfare? :)
Možda povratak u WWII, vlada nestašica trenutno :).
I, Aral, jesli li je već prešao :D
Sokantno :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Neki rakun vjerovatno...
Zanimljivo je kako su u istu rečenicu stavili "lopovi su nekako uspjeli ukrasti jedan medij, no nisu uspjeli onaj važniji drugi zbog našeg sustava sigurnosti"
:)
I lopov je mislio da ce biti zanimljivije ako ukrade samo jedan disk i zagolica mastu izgladnjelih gamera razmisljanjima o tome sta se nalazi na drugom disku... Povraca mi se od gaming industrije(sve cesce od samih igara ) Ovakve gluposti su providne ko one 99,99 cijene artikala ili zapleti u sapunicama.