posalji ti meni PP pa cemo razgovarat... 8)
Printable View
posalji ti meni PP pa cemo razgovarat... 8)
ja sam chosen nemesis ako me neko nađe pa možemo napraviti neke misije, ili mi se pridružite u guild
ja sam isto u njegovom guildu nek neko dođe, super je
Ajd i meni posalji PP o tome= Citat =:
Izvorno postao Gaas
eto svih sam ppovao XD sad nemam sta radit.... :twisted:
ja sam zaredom igrao 3 sata i dobio sam tu poruku...to je novi update...nakon tri sata te moli da pauzu napravis XD
:shock: woot?? jel se onda igra smrzne ili mozes i dalje igrat? lol...
ma dalje igras ali te onda dalje svaki sat mole da odmoris,....
nakon 10h ti kaze get a life.
:rotfl: :rotfl:
ti to ozbiljno ili*? :o
bas cu probat pustit 10 sati XD
a nakon puuuuno sati kaze tvoji su roditelji napravili veliku pogresku,
i nakon jos sati kaze zar nemas psa ili ribice koje moras nahraniti...
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Sam da kazem hy to all, danas se ragistrirao...
Greatings to W3dr4n ili ti ga shumar (ako si ti isti wedran.lol):D
ja sam se danas rego na forum. da li igra itko tko je u CroM-u? ja sam u tom savezu. javite se pls Charr Power Crusher-u ak ne bit će :twisted:
evo moj prvi post na PCPlay forumu... Pratim rasprave vec neko vrijeme ali još nisam ništa postao.. Evo, prije par tjedana sam napokonSnabavio GW i oduševljen sam... Trenutno sam na lvl11 W/EL, i ide mi ok.. Ušao sam u savez CROM... Pa eto ako ima još koji kolega na nižem levelu nek mi se javi pa možemo zajedno u questove... moj IGN jeSMaksimillian Marko...
P.S. sad preko praznika me nema jer sam na moru... 8)
Mislim dal da kupim igru...dajte mi recite koliko skida mb-a za sat vremena pošto sam ograničen paketom?
2MB ako igraš PvE, PvP više
gaas ,de reci da cu ponovo igrati sam da ispravim ocjene nemoj da me amir kicka :D,p.s guild wars rula :boohoo:
jaigrao oko 5h i ošlo sveukupno 20tak mb-a= Citat =:
Izvorno postao branches
jo fresh opet ti XD...recic u mu da te ne kicka osim ako vec nisi kickan X javi kad se vratis da te invitamo,...............
branches...odgovor: igra ti skida cirka 5.5mb na sat...ja sam mijerio tako da sam isao u pve svijet obavljat misiju pa sam se neko vrijeme zadrzao i u gradovima trejdao pa sam isao pvp i tako...stos ti je u tome da u gradovima malo vise pije ako ti lik samo stoji onda pije sav taj chat i sve te ljude a li ako ides van uopce nista ne jede....ja sam ga pustio nekoliko sati izvan grada skinulo mi je 2mb ^^ tako da su ti gradovi mjesta di ti ide promet...stvarno za promet se nemoj brinuti ja ti igram svaki dan 5 do 7 sati i mjesecno jedva 2gb napunim tako da sad kad je skola igras 3-4 sta i neces nis prometa potrosit....
btw ako si zainteresiran za igricu ja imam 2 pa namjeravam jednu prodat ako tebe ili nekoga drugoga zanima nek mi posalje pp sve detalje cu vam objasnit
radje si aktiviraj taj drugi acc i imt ces 4 dodatna slota za likove= Citat =:
Izvorno postao Gaas
na njemu je vec 20lvl nwecro a mesmera i elementalista da mi platis ne bi igrao ^^ goni te krpene kuje koje poison ubije 60 armora pih ko karton su probijes ga sa granom
Ovo me podsjeća na negdje 7. mjesec kad su svi tvrdili da mesmeru nije mjesto u GW-u. A sad.. nema bez mesa.. :roll:
ma pusti dal je potreban ili ne ali ne volim takve likove da ga j**** stvarno..nek je on u gwu ali nema sanse da ga ja creatam i giram jednosatavno mi je dosadno to igrat
Šta je zanimljivo, Warrior/Monk?
OMFG, mesmer moze pobijedit svaku klasu bez beda !!!!
(samo da se zna)
omg ranger pojedem svaku klasu bez beda....ma nije stos u tome dal mos dobit nego jedino netko nije za igrat takve likove a netko je...
Ej ekipa sto je bolje WoW ili GW???
Igrao sam GW i WoW (Wow samo 10 dana na guest accountu) i morac rec da mi je WoW bolji. Sto me najvise smeta u GW-u sto nemozes ici solo nego moras uci u neki party a 80% igraca Gw-a su totalni debili. Naravno i wow je natrpan debilima ali mozes i igrat solo.= Citat =:
Izvorno postao Deno
Ali ako nadjes dobar guild s kojim ces radit questove i ostalo onda ce ti Gw priutiti dosta zabave
Ja igram WoW oko 7 mjeseci i DOSADIO mi je...zato želim kupit GW= Citat =:
Izvorno postao Kibo
Istina...WoW je odličan ali baš kao što rekao ima DEBILA