-
Re: Fakulteti-Preporuke-Pitanja-Upisi
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Jeli mi može netko reći hoće li se ova lista koja je danas zaključana još pomicati.
Npr. želim se upisati na fsb. Svi koji idu na fsb stavili su barem 2 smijera tog faxa na listu.
Kada upišu npr. strojarstvo, trebali bi se maknuti sa liste na brodogradnji i te bi se ovi sa brodogranje trebali pomaknuti za par mjesta (npr. sa 30 na 24).
Jeli se to događa danas ili sutra, 18.07.?
Koordinatorica u školi nam je rekla da ćemo morati potvrditi da želimo upisati neki fax, da ćemo negdje dobiti opciju "DA", kojom potvrđujemo upis. Jel to sutra?
Nisi li ti otkad je ovog foruma pisao da ćeš bit pilot?
-
Postala mu preniska naknada za strah.
-
e šta s onim potvrdama o položenoj državnoj maturi? nisam iz zagreba pa je ne mogu ič pokupit, a neznam kad će oni to poslati :( (poslao sam im mail s onim atačmentom)
-
Ako si redovno završio srednju školu, onda to tamo pokupiš. Ako ne, onda se mora tražiti iz tog centra u Zagrebu, ali ne znam jel uopće šalju poštom.
-
šalju poštom da, sad neznam ko će mi to stić do upisa.
-
= Citat =:
Izvorno postao mythoxxx
Zasto svi pisete da je Informatika okrenuta programiranju. Ja na stucnom studiju informatike sam imao samo jedan predmet koji se zvao Programiranje I i to je to. A na Racunarstvu su imali I i II. Kak sad moze netko rec da je na informatici programiranje!?!?! Kad naucis samo osnove. Po mom misljenju a i od drugih kolega s faksa. Isti si k.... Sta god zavrsio kad si na kraju dipl ing elektro t. Doslovno tak ispadne. I samo da se zna ako niste veliki fan ucenja upisite strucni studij jer na preddiplomskom se stvarno morate potruditi ako mislite to zavrsiti. Lp iz Osijeka
nemos puno naucit na nasim fakultetima informatike. da si u japanu ili americi to je drugo tamo se sve temelji na strucnosti i praksi to jest nema hrpe nepotrebnih predmeta svaki predmet je pc i radnja na pcu od a do z, zato oni znaju a mi kada se zaposlimo filozofiramo jer isijavamo znanjem o matematici, fizici, statistici, racunovodstvu itd. cast nekima ali ja imam vise znanja o racunalima nego svi profesori na informatickom fakultetu skupa s onima koji ga doktoriraju. ne hvalim se, zelim reci da je to prejadno.
kada se samo sjetim scene..dode mi frendica koja je prije par dana diplomirala na informatici 4 godine sveucilisni redovni i ide u njemacku raditi kao programer, sada je vac tamo i radi, da kako se promjeni desktop wallpaper pozadina na windowsu 7..samo sam bleno i ne vjerujem da ona, koja je zavrsila informaticki fakultet to ne zna. stojim i gledam sta da joj kazem, reko kako ne znas zavrsila si fakultet za informaticara. kaze pa ne znam tamo nas to nisu ucili. rekoh fakat mi te je zao ali nisi ti kriva, i pokazem joj gdje se mjenjaju slike za background. sljedecih par dana je kemijala po tim slikama, otkrila je theme i kemijala po themama, animiranim pozadinama dreamscene i sl. strasno
-
= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
nemos puno naucit na nasim fakultetima informatike. da si u japanu ili americi to je drugo tamo se sve temelji na strucnosti i praksi to jest nema hrpe nepotrebnih predmeta svaki predmet je pc i radnja na pcu od a do z, zato oni znaju a mi kada se zaposlimo filozofiramo jer isijavamo znanjem o matematici, fizici, statistici, racunovodstvu itd. cast nekima ali ja imam vise znanja o racunalima nego svi profesori na informatickom fakultetu skupa s onima koji ga doktoriraju. ne hvalim se, zelim reci da je to prejadno.
kada se samo sjetim scene..dode mi frendica koja je prije par dana diplomirala na informatici 4 godine sveucilisni redovni i ide u njemacku raditi kao programer, sada je vac tamo i radi, da kako se promjeni desktop wallpaper pozadina na windowsu 7..samo sam bleno i ne vjerujem da ona, koja je zavrsila informaticki fakultet to ne zna. stojim i gledam sta da joj kazem, reko kako ne znas zavrsila si fakultet za informaticara. kaze pa ne znam tamo nas to nisu ucili. rekoh fakat mi te je zao ali nisi ti kriva, i pokazem joj gdje se mjenjaju slike za background. sljedecih par dana je kemijala po tim slikama, otkrila je theme i kemijala po themama, animiranim pozadinama dreamscene i sl. strasno
:pray:
-
Nama su na uvodnim predavanjima rekli da nam 95% faksa nece trebat. Fuck logic.
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
o rječaninu :D moja dva dobra frenda studiraju na tom faksu, tako da ako imaš pitanja se slobodno obrati meni :D
inače, službeno upao na kulturologiju u rijeci :D bilo je tijesno, al sam upao :D
Eto me sutra na upise, tko hoće, neka se javi :D
Sve sam se raspitao, broj nema veze sa terminom. Bit će veselo :)
-
-
Upisi gotovi, živci također. Ali sve gotovo i sređeno, vidimo se, Riječani :D
-
Upao na TVZ, smjer informatika :D
-
-
upisao Promet u Zagrebu ;)
-
upisah Kulturologiju u Rijeci. Nakon pakla zvanog pravni fakultet, konačno nešto po mojoj mjeri ^^
-
Au, skupilo se drustvo za pijanku u Rijeci. :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Carp
A ne, dočekati ne mogu :D
OT:
Pitanje od životne važnosti! Frendica upisuje prvu i drugu godinu na filozofskom i nije sigurna da li mora platiti 6000kn (sudeći po rubrici "Upisi" na http://upisi.ffzg.unizg.hr/). Naime, upisuje prvu godinu filozofije i drugu godinu južnoslavistike. Treba joj hitno pomoć i tko zna, nek odgovori na ovo pitanje što prije.
-
Prošle godine su listu za plaćanje i neplaćanje radili prema rezultatima državne mature od prije godinu dana tako da je bilo slučajeva kad su top studenti sa svime položenim morali platit punu školarinu a loši(ji) studenti prošli bez plačanja. /ffzg
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Prošle godine su listu za plaćanje i neplaćanje radili prema rezultatima državne mature od prije godinu dana tako da je bilo slučajeva kad su top studenti sa svime položenim morali platit punu školarinu a loši(ji) studenti prošli bez plačanja. /ffzg
Znači, ovisi o dođi-i-vidi. Predivno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
= Citat =:
A ne, dočekati ne mogu :D
OT:
Pitanje od životne važnosti! Frendica upisuje prvu i drugu godinu na filozofskom i nije sigurna da li mora platiti 6000kn (sudeći po rubrici "Upisi" na
http://upisi.ffzg.unizg.hr/). Naime, upisuje prvu godinu filozofije i drugu godinu južnoslavistike. Treba joj hitno pomoć i tko zna, nek odgovori na ovo pitanje što prije.
pa neka pita u administraciji
tesko malo pokucati i pitati
-
= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Jep.
Referada je bila blokirana dosta dugo tad, dekan je vrijeđao neku studenticu i tak.
Iznenađujuće, na proljeće nije bilo nekog prosvjeda, bar koliko ja znam.
Bit će joj zabavno na ffzg-u.
-
Meni se FF baš svidio, ljudi su easy-going, I guess. Upoređivala sam dojmove s frendicom koja je bila na upisima na ekonomiju, možda se zato FF čini bolji. I ljudi su kul. I made friends :$
-
-
Nije gdje i ti, ne brini. ;)
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Što si Majo upisala?
Lingvistiku i antropologiju. Ti?
-
Afaik, strajhi studira anglistiku i to.
Al, da.
!str1k3r
-
Informacijske znanosti i sociologiju, pa eto malo gledam po netu znam li nekog s kime ću bit na predavanjima~
-
Da, pričala sam već sa Strajkerom prije o tome :D
Ah, kul :D
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
!str1k3r
:D
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Jep.
Referada je bila blokirana dosta dugo tad, dekan je vrijeđao neku studenticu i tak.
Iznenađujuće, na proljeće nije bilo nekog prosvjeda, bar koliko ja znam.
Bit će joj zabavno na ffzg-u.
Bila je. Svađala se. Ne zna još ništa. Sve u svemu, hvala na pomoći.