Umm, to je 5 riječi :P= Citat =:
Izvorno postao flander
Printable View
Umm, to je 5 riječi :P= Citat =:
Izvorno postao flander
Napokon.
Quest Helper je jedan od najkorisnijh addona ikad, ali.. 40 mb memorije za jedan jedini addon koji vidljivo usporava igru prilično živcira.
Quest Helper koriste samo njubare koje se ne mogu orijentirati po danom tekstu. :)
Ali sviđa mi se ova Blizzardova praksa da lagano samo implementira stvari koje komuna osmisli i sprovede u praksu.
to iz iskustva a ? :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nikad u životu, niti ću. :)
Saznali se statsi zaShadowmourne, legendary 2H axe iz ICC.
Debilno? Aha. By a fuckin' million margin. Blizz očito JAKO voli warriore, jer kad se jedan s ovom haubicom pojavi u BG/areni, možete odmah desni klik i leave :D
Za usporedbu, healerski legendary, Val'anyrSje imao zapravo iste statse kao i neki od epic healing maceova iz UlduaraS(spellpower je naknadno dignut sa defaultnih 587 na 621 tek nakon izlaska ToC-a, kako bi legendary mogao konkurirati itemima iz ToCa!). Isti statsi, nema nijednog socketa, jedino što ga čini zanimljivim je proc.
...
Patch 3.3, enter the World of Platecraft.
Novi legendary za melee klase ima 25% veće statse od najboljeg oružja koji mu "konkuriraju", ima 3 socketa, ima više armor penetrationa od bilo čega (ArP je inače jedan od najzloglasnijih statsa, nemam pojma zašto ga zaboga uopće stavljaju na nove iteme ako su i sami priznali da stvara toliko problema), ima proc koji diže strength više od bilo čega drugog i radi AoE dmg.
Ako ovaj cirkus ode live, to će opet biti Sulfuron/Might of Menethil scenario :D
ko tu sjekiru dropa ? Arthas ?
a msilim statsi od sjekirčeta su onak...no coment
Ne dropa je boss nego je napraviš tijekom nekakvog quest linea :P
Malo poduži line, čini se, ali nagrada je ffsomg imba :D
a to ce onda cijeli server imat tu sjekiru,bezveze
Ma moš mislit da, znaš i sam da to ne ide tako s legendary oružjima.
Evo čitam šta treba napravit za dobit ga, pa neće bit nimalo lako, ni brzo.
tak je bilo is a onim mačetama od Ilidana, na ragnarosu jedno 5-6 ih je imalo, svako malo sam naletil na njih, i to je još bilo na Hordi, dobro ajt tad je bio lvl 70 i to je ilidan dropal, al sumnjam da nebu sa ovim drugačije, ima frikova koji neće spavat samod a to prvi dobiu
A s ovim totalno, ali totalno bolesnim statovima zvuči fakat primamljivo se pomučit ko konj za napravit tu sjekiru. Mada bi poludio da nerfaju statse kasnije ili tako neš, nakon toliko muke.
o jebemti...bladestorm s ovim u ruci...o isuse kriste...gotovo je
"Leakani" offscreen gameplay filmići sa Worgen Druidom.
World of Warcraft: Cataclysm. Worgen gameplay. druid. Part 1
World of Warcraft: Cataclysm. Worgen gameplay. druid. Part 2
World of Warcraft: Cataclysm. Worgen gameplay. druid. Part 3
izgleda zanimljivo barem kolko se to može vidjeti
dali je to možda bolja grafika nasprem Wotlka ili ja nisam nikada vido WoW na high detaljima ?
Nikada nisi vidio.= Citat =:
Izvorno postao flander
Nisi vidio WOTLK na high :)
To čak nije na najvišim detaljima... sa ultra settingsima WotLK izgleda jako dobro. Ne bi čovjek vjerovao koliko te glupe sjene mogu učiniti grafiku realnijom. Šteta što se meni čak i na najbjednijim sjenama igra vuče ko' amputirani ljenivac, pa moram igrati u potpunosti bez sjena :(
RwISTGL6utISgief :(
igro sam ja na ultra non stop, grafika je odlicna samo sto sam imo mali monitor (19'' wide), mogu mislit sta bi bilo da sam imo 25'' il tako nesto. :)
Jesi li raidao sa ultra? :eyebrows:
Inače da, ubijte me ako to nisu najbolje sjene u MMO industriji... što je komično kad se uzme u obzir koliko je WoW-ov engine star.
jesam, nije bilo vecih problema. mozda nadjem neki screen pa cu postat.
I ja uvijek igrao skoro sve na max, 4xAA, 16xAF, 1680x1050. Kad se raida samo bih smanjio Particle Density na pola i no problem :)
Što se grafike tiče, jedino što mi smeta su jadne texture modela i sami modeli charova. Mislim, pa svi prsti su im slijepljeni, to mi je retardirano. Kad bi barem modeli charova bili kvalitetniji, sa više raznovrsnosti pri izboru face itd.
Negdje se pojavila glasina da će za cataclysm updeatati modele upravo zbog tog razloga... Mislim da je i Arby negdje dao link pri početku ove teme na "navodni novi orc model" :D
Da bar, ali taj konkretni model je napravio jedan neovisni modeler. Naravno, zadržao je Warcraftov stil, ali nije službeno.
Jedino što ja znam je da Blizzard imaSplanove za takav update, ali trenutno ne mogu rasporediti resurse i na to još.
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
ni vidio ni igrao :(
alî soon ^^
Negdje sam danas našao quote iz recentnog intervjua s ekipom Blizza u kojoj spominju kako svako malo šminkaju neš, pa je za očekivati da će model update biti jedna od novosti u Cataclysm...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pasteam kad nađem opet :P
EDIT:
ah, yes, evo ga:
Are there any plans to update WoW character models?: Brack said that the team had "talked a lot about it recently," since the Worgen and Goblins would look better than the already-better-looking Draenei and Blood Elves from Burning Crusade. The team tries to do small graphical changes at any one time, "because as soon as we do it, we get a slew of comments about how they don't look as good as the old ones." Still, the team was considering giving people the option which model they wanted to use - would it come in Cataclysm? Well... maybe. It's Blizzard, after all.
Uzeto iz http://www.escapistmagazine.com/news...oW-Private-Q-A
Fingers crossed :D
Pogledao sam malo prije kratki video starting zone od GoblinaS(uključujući character creation screen), i to sve skupa izgleda 10 puta bolje od starih modela/zona/introa.
Već je character screen jedno 20 puta detaljniji od starih, a sama zona izgleda ko' STV na speedu, steroidima i viagri zajedno.
Ako razlika između novih rasa i starih bude i u konačnici toliko ogromna, mislim da će dvije trećine servera rerollati goblina/worgena :D
A ono, mali su im prvi neprijatelji... sve ostale rase kolju neke đukele, ptice i štakore, a oni kornjačetine od tone. :)
Stvar je u tome da će Blizzard vjerojatno updejtati SVESkad/ako napravi taj masivni update (dakle, podrazumijevam i opremu pod to, već vidljivo da je veća Tier oprema daleko bolja po pitanju tekstura i modela), a same zone će sada sa Catom dobiti facelift da se mogu mjeriti sa TBC i WotLK zonama. Human prsti... ughh. Ako Human model bude po uzoru na Jainu i njezin novi model sve 5.
Ja sad neznam kojeg cu Worgena napravit.
Dvoumim se Između Locka i Maga.Al opet Night Elf ce dobit Maga,a to se mora imat.
Hehe onda mi ostaje samo Lock.Nisam bas za melee klasu,jedino DK mi je sjeo kao Melee.
prebrutalno izgelda ova početna zona od Goblina :D
oped Horda dokazuje da je puno zabavnija frakcija od alija :D