Bit ce sexa:D
Printable View
Bit ce sexa:D
yep, sve je moguce, tanke su rukavice :D
Noćas nema spavanja...odraditi ću to sa zadovoljstvom :D .
Trenirao karate neko vrijeme, položio za žuti. Dolazio trener kod nas u selo. Trebalo kupit kimono, odustao mjesec prije polaganja za sljedeći pojas. Skup kimono, skupi treninzi, ekipa sami grubijani svi bi se samo fest tukli (možete misliti ko u selu trenira karate), nikakav dokaz o pojasu se ne dobije... tako da sam odustao. U biti ni trener nije mogao vladati klipanima. Al dobro, još sam u osnovnu išao, pomoglo malo smršaviti i ništa više.
bezimeni - ces sve borbe odgledati?
meni ostali nisu nešto napeti, zadnja dva UFC sam zaspao do main event borbi :D
btw šteta što je pokrajac otpao :(
Ma ne ...odem spavati oko ponoći i zbudim se 3 .Skuham si kapučino da dođem sebi , pogledam glavne borbe i opet na spavanje oko šest ujutro :D .Valjda :( .
će dobit dos santos? rekao mi je frend da je to zicer po 1.60 :D
trebao bi, po meni puno kvalitetniji borac od carwina
Carwin ima šansu samo u prvoj rundi jer sve svoje borbe je pobjeđiva u prvoj rundi nokautom, ako se borba nastavi Dos Santos ima prednost. Bit ce zanimljivo.
JDS pobijedio odlukom sudaca, nisam gledao borbu i nemogu naci video pa ako netko ima neki link neka posta pls.
EDIT: evo zadnja runda : pcL-m8n-sFY
brate mili nasta lici carwin, unakazio ga JDS.
http://sportski.net.hr/klub-boraca/page ... 28006.html
Evo ti link. Brutalan Santos ,unakazio covjeka. Ali Carwin ga moze primit,necu red da me iznenadilo, al iznenadilo me:D
kako je prezivio onaj knockdown u prvoj rundi, isse
Prijenos noćas od 4 h na Eurosport 2 :thumbs2: .
Danas je naš dan .Prvo imamo poslasticu Wladimir Klitschko vs David Haye a nakon toga UFC 132 sa dosta zanimljivih borbi :thumbs2: .
Champ Dominick Cruz (134) vs. Urijah Faber (135)
Wanderlei Silva (186) vs. Chris Leben (185)
Ryan Bader (205) vs. Tito Ortiz (205)
Carlos Condit (170) vs. Dong Hyun Kim (171)
Dennis Siver (156) vs. Matt Wiman (156
Jebeni Ortiz i dalje želi još batina. Wanderlei me zanima jer kod njega nikad ne znaš.
Lol nekim čudom se suci odlučili za Klička. Ali bezvezan fajt. IMO trebalo je ili biti neriješeno, ili da crnjo pobijedi.
Ma nebi dao nikome ništa i da se idu borit sutra ponovo. Preloš boks za jedan ovakav sukob za 4 titule. Isto mi nije jasno kako su presudili u korist Klička.
Steta za odluku, mislim da je Haye remi ili zasluzio win, ovako se ne brane tri titule. Covjek igra prljavo, ali ima muda jebacka(Haye). Plesati 12 rundi bez ikakvog garda pred Klickom , ili si lud ili si bolesno hrabar.
ovo je stvarno bilo loše, al da suci jednoglasno daju pobjedu Kličku s onolikom prednošću, lol
Po meni je Klicko zasluzio jer je barem jedno 4 runde bio u prednosti nad Hayeom. I to u prednosti takvoj da je ovaj mogao uputiti samo 2-3 nježna udarca dok je ovaj držao inicijativu. A i vjerovatno su oduzeli Hayeu bodove zbog prljave igre.
Uglavnom, užasno dosadan mec.
Otišla još jedna legenda .Imam već četvrti nokaut u UFC-u :( .
Ovaj UFC je pršato od odličnih nokauta i atraktivnih borbi.Nije ni čudo da suse ameri potpuno okrenuli tom sportu i zanemarili današnji boks koji postaje sve manje atraktivan.Teška kategorija je dosadna do bola.
Kad ce sljedeci UFC? Moram to gledat live :D
Najbolesniji mi je Jones i Silva... xD
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
gle, kada napadaš titule nije dovoljno biti mizerno bolji od protivnika kao haye, treba biti osjetno bolji i dominantniji, sve runde koje su bile donekle izjednačene daju se kličku jer on brani titulu, to je nepisano pravilo i jbga, ali cini mi se da ce doci do revanša, jer kličko mu je ponudio uzvrat
ma znam da mora bit bolji, al kličko je bio poprilično slab, a prednost je bila ipak dosta velika, teško da bi se itko bunio i da je borba bila neodlučena
nije bio slab nego je bio taman aktivan koliko i treba :)
pametan je on jako, nije glup da riskira neki lucky punch i ovaj ga nokautira i sve padne u vodu
srećom sam gledao rockya maloprije pa sam vidio bar neki zanimljivi boks ovaj tjedan ;)
edit: i sramota je da može biti onoliko aktivan i svejedno zadržati naslov ;) možda je stvarno bolje pratiti niže kategorije
pa niže i jesu daleko zanimljivije, iako zadnja borba pacmana i nije baš nešto bila
a gle, da sam ja kličkovom mjestu i ja bih tako boksao..zašto išta riskirati
valjda će mu jednom dopizdit :D
= Citat =:
Izvorno postao pimp
Zato što je to čista sramota. Ako si najbolji na svijetu, onda to i pokaži. Kličko nije pokazao ništa osim da mu treba minuta pauze nakon udarca jer se ''umori''.