sigurno... -.-= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Printable View
sigurno... -.-= Citat =:
Bezveze. Al igrat ću iz respekta prema IW-u i cod serijalu.
Iako ga radi treyarch? :)
jedvca cekam, izgleda dobro
Hahahaahhahhahahaahahha! :rotfl:
Multiplayer će vejrojatno bit odličan. Dedi serveri će vjerojatno nudit- igraš a ne platiš.
Nije problem ni kupit key za 150kn preko neta ak je igra dobra. Ima tu potencijala: Vijetnam, Afganistan, Kambođa, Nikaragva, Bolivija, Kongo i ostale čarke koje su bile za hladnog rata uglavnom bez konvencionalnog rata ali uz sudjelovanje SAD-a u USSRA kroz vojne savjetnike i komadnose.
Jedino me brine to štancanje novog naslova svake godine. Tako se skračuje životni vijek COD nastavaka, a teško je očekivat neke velike inovacije i ideje. Bojim se da su ušli u pretjerano branje para od gamera, kao Electronic Arts. :-x
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Pogledao sa zakašnjenjem, al mogu reć da odlično izgleda.
Bit ce ovo odlicna igra. I razvojni tim mi je odlican jer mi je Cod 5 WAW bolji od MW-a,valjda zbog tematike,volim drugi svj rat.
Vjerujem da cen apravit odlican single player,ali zato ce multiplayer vjerojatno opet failat na veliko
pa sp nikad nije bil upitan kod cod-a, bilokojeg.....
e sad mp je bitniji od sp-a a to je upitno kod svakog xD
p.s. volimse praviti filozof :D
u 6-ici su fejlali sta nije bilo dedicated servera,a stabilnost ovih njihovih servera je bila uzasna,na pola runde nas je islo connectat na drugi host,ali cak ni da mp 7-ice bude 3 puta bolji od mw2 ne vjreujem da bi nadmasio cod4.
multiplayer video morate vidjet :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
predobro nemam rijeci....
Meni idu na živce ti bodovi +100
KOJA IGRETINAAAAA :pray: :pray:
kupujem ovo cim izade, kakav multiplayer, ovo ce bit epic :pray:
po meni je ovo drukcije i masu bolje nego mw2
Izgleda skoro pa isto kao MW2.
Kako sarkazam curi s ekrana. :pray:= Citat =:
Izvorno postao hansi
Multiplayer je jadan, isti MW2.
da isti je mw2 a sta tamo nije valjalo
lean, dedi serveri i modovi
a ovdje ce bit najvjerovatnije
neznam jeste li skuzili ali na prvoj puski je klan tag kad se vidi dole u kutu
koga je ubio pise
napalm :pray:
http://xbox360.ign.com/dor/objects/1434 ... 0910..html
Previše su killstrikeova stavili u igru, totalni kaos je na mapi. Još sada onaj autić-bomba i takve gluposti, kaos. :(
Ti češ je na kraju najviše hvalit :?= Citat =:
Sumnjam.
Igra izgleda glupo, tu su neki autići koji eksplodiraju, samostreli, onda ovo na 0.31 što nisam skužio šta je (nešto je ispuco, možda nož ali meni izgleda nakaradno) :shock: .
Da noz je ispucao.
Ali brijem da ovo mao zvrndalo od autica skoro nikad neces moci skuziti. Bice multikillova na bacanje. :D
Bolesna ideja iako mi se cini da autic nema sta u MP-u raditi, jedino u SP-u.