Tko voli nek izvoli: jel tak!!! :pray: Sony ericsson
Printable View
Tko voli nek izvoli: jel tak!!! :pray: Sony ericsson
ako kokice reflektiraju zracenja onda ovo mora ici i na sony ericssonu...OMG
kaj mislite da je ovo uistinu tak...iso
=))= Citat =:
Izvorno postao tbone
znaci ti si jedan od onih likova koji se ne znaju snac na symbianu?= Citat =:
Izvorno postao Shaka
mogo si jednostavno priznat... :wink:
nhf dude, ali evo, bas sad gledam u e51 i vidim da ima posebnu tipku za ulazak u poruke... i uvijek mozes podesit xy shortcuta da otvoris sta god oces, bilo to igrica, novi mms ili videa... tocnije 6+jedan dodatan ako ne koristis kameru... i jos plus 3 ako zelis promjenit shortcut na tipkama na kojima su nacrtani sinonimi za po defultu shortcute... i jos kad otkljucas mob mozes podesit najmanj 6 shortcuta u obliku ikonica da ti budu odma na ekranu, ako ne i vise...
Vi shvaćate da ste svejedno retardirani jer uspoređivate multimedijalni smartphone s business klasom?
Nemoj molim te govoriti ljudima kakvi su na osnovi banalne stvari kao što je mobitel. Počni od sebe i tu i stani. :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Banalne stvari izvrstan su primjer kada se ufurate u svoju spiku.
Neki si ljudi dopuste da se opuste, a da pritom ništa bitno ne propuste... Žišku? 8)
Kako se razvio kroz godine, danas je iPhone najprilagodljivija mobilna platforma različitim profilima korisnika.
Meni prvenstveno služi kao mobilna igraća konzola s mogućnosti pristupa telefonu, mailu, IM-u i kalendaru u ozbiljnoj domeni.
Frendici je to glazbeni svirač s SMS-om.
Našem vanjskom suradniku je to RDC računalo i GPS navigator.
Jednostavno premoćna igračka skrivenog potencijala.
Meni smeta što nema servisa za njega u Hrvatskoj i što ga T-Mobile daje samo uz ugovor na 24 mjeseca, a pod garancijom je 12 mjeseci?! Ne želim da mi rikne telefon dok sam pod ugovorom ili da ga moram nosit (ili slat) na popravak u drugu državu. Već sam rekao u jednoj drugoj temi da mogu (ako poželim) uzet iPhone 3GS za kunu, ali me te gore navedene stvari užasno smetaju, kao i to što moram iTunes koristit i nema drag & dropanja fajlova na njega...
Upravo zbog ovog mi je iPhone interesantan, mada bih radije uzeo nešto sa Simbijanom.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Prvi argument koji ti prodaju hejteri. Realno, od svih mobitela dosad, iPhone je najpouzdaniji uređaj koji sam imao, i u više od godinu dana nije pokazao znakove kvara ili istrošenosti.= Citat =:
Ne moraš. Postoje neslužbene aplikacije koje imaju sinkronizaciju za ipod, a sukladno tome i iphone.= Citat =:
Naravno, korisnici koriste iTunes ne zbog glazbe, već backupa i nadogradnje podataka, sinkronizacije kontakata, kalendara i drugog.
Postoji velik broj aplikacija koje telefon pretvaraju u flash memoriju, odnosno diskovni prostor za skladištenje.= Citat =:
Najbolja stvar od svega je njegova mogućnost pretvaranja u wireless flash memoriju, nakon čega ti je svaka druga memorija nepotrebno naguravanje ispod stola.
Nekima se znao rascvjetat na velikim temperaturama, kažu da se zagrijava puno.
Nego, mene više interesira uz sve to koliko bateriju troši, odnosno koliko mu dana baterija potraje s jednim punjenjem uz prosječno korištenje.
Definirat ću prosječno korištenje kao telefoniranje/SMSanje dvaput - triput dnevno, petnaest minuta igranja igara ili korištenja aplikacija dnevno, te negdje... pa ajd', nek bude također 15 minuta slušanja muzike dnevno. To bi bila bar moja prosječna uporaba telefona.
Meni je prosječna uporaba mobilnog telefona oko 3 sata online surfanja uz slušanje mjuze i javljanje na pozive... 8)
Vidiš kak nas ima različitih... :rotfl:
Zato i punim prek tjedna mobilni telefon popodne i navečer... :)
Kako njegova reklamna kampanja govori: There is an app for that.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Aplikacija prati stanje baterija i izračunava koliko je minuta preostalo za 2G razgovor, 3G razgovor, 3G internet, wireless internet, video igre i aplikacije, slušanje glazbe i pripravno stanje.
App store, u godini i po kako je pušten u rad, nudi preko 115 000 aplikacija, a kako bilježi eksponencijalni rast, procjenjuje se da će brojka u idućih 12 mjeseci narasti na 300 000.
Aj se molim te malo raspiši o tome.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Sjecas se kad sam te preko MSNa pitao u vezi tih programa... preporucio si mi par i nijedan nije htjeo raditi. Vjecno je tražio iPod a iPhone nije ocitavao :(
pa probaj isto te programe, vjerojatno su dosle nove verzije pa podrzavaju...
kolko bi platio 3g bez pretplate ?
U tmobileu je 7.500kn :D
Nije nego je 3000 kuna.
Ja sam prije par dana bio na cvijetnom i bez ikakve pretplate je 7 i nešto. Idem ga slikat idući tjedan ak mi ne vjeruješ. 3k je premalo za to, tmobile je nabio cijenu gdje je stigao.
To je onda 3GS.
3GS je maksimum 5000 kuna,minimum 3500 kuna.
Onda u tmobileu kradu za 2.5k kuna, kak to drugačije opisat.
E, i ovo me zanima: Može li se na iPhoneu, odnosno iPod Touch-u čitat PDF-ove? To bi mi fakat dobro došlo. Valjda ima neka aplikacija za to?
Mislim da sam na AppStoreu vidio neku aplikaciju i da može.
Pogledaj tamo :wink:
kako da da potvrdim itunes acc? kad primim mail?
Kliknem na link i odvede me na neku random appleovu stranicu... a navodno bi mi trebao otvoriti itunes kojeg sam prethodno instalirao
Tek sada vidim kako je činjenica da iPhone nema micro SD kartice velika prednost nad ostalim mobitelima.
Mislim ono 800 kuna za poštenu 16gb karticu,a 32 gb pola mobova ne podržava.(A i košta me više nego sam mobitel pecto puta)
Strašno...
iPhone <3
"pecto" se proširio na pcplay. nice