Živciraju me ljudi koji misle da smo svi koji slušamo Thompsona najobičnije seljačine.
Printable View
Živciraju me ljudi koji misle da smo svi koji slušamo Thompsona najobičnije seljačine.
Da odgovorim na ovo :D= Citat =:
Izvorno postao keko
Pa pošto Thomspona obično i slušaju seljačine, ne kužim otkud te čudi ta generalizacija.
Da, nažalost tako je, napiju se, pjevaju thompsona i misle da su frajeri, kako jadno :thumbs1: .
ja to ne mislim. ja to znam= Citat =:
Izvorno postao keko
Znači tvrdiš da sam ja seljačina?
Kao moderator vas lijepo molim da odjebete od flejmanja i trolanja.
Točka.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ne želim počinjati nikakve svađe, samo neka mi odgovori na pitanje i gotovo.
"ja sam iskren i beksrupulozan i ne marim za osjecanja drugih" tipovi.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Erm... osobu nemožete sudit po glazbi i točka.
Usput, kad smo već kod seljačina, bi li smo mogli na brzinu definirati lijepo, jednog prosječnog seljačinu?
A cajke ne?
Ja sam slusao Thompsona dok je bio cool :(
Prije kojih 4-5 godina...
Nisam seljak :(
Sign= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Ja sad slušam Thompsona i nisam seljak, i da, slažem se s Razom, ne može se čovjek suditi po glazbi koju sluša.
Seal= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Sve je to stvar ukusa
to nisam niti jednom spomenuo= Citat =:
Izvorno postao keko
nijedan čovjek neće za sebe reći da je seljak,a ako će reći onda će znati što ga čini seljakom pa to ubrzo promijeniti= Citat =:
Izvorno postao keko
Oke, možemo sad nastaviti kako bi autor topika htio?
Unaprijed: Retoričko pitanje.
Ja više neću nastavljati s raspravom o glazbi, samo ću reći ovo: ja slušam što hoću i nitko mi nema pravo suditi zbog toga. Glazba koju slušam me ne čini seljačinom, i ja nikad nisam nikog bezveze napadao zbog njihovog ukusa, bilo to u glazbi, igrama itd. Svaki ima svoj ukus i ne mora ga nikome opravdavati.
OK :D
Zivciraju me zubari. Hrpa ljudi se boji doticnih. I onda dok skupis hrabrosti i odes kod njega...drka ti 5 minuta po zubu i naruci te za 3 tjedna...
Onak zelim to rijesiti sto prije debilu glupi...
Zato privatni zubari rocks...platis hebacki ali nije problem da dolazis svaki dan i da ti drka po sat vremena ak imas groblje...
Meni je genijalna moja zubarica. Vidi da imam malo karijesa na zubu, te mi kaže da se vratim za 3 mjeseca, kad bude više, jer joj se sad ne isplati bušiti. :(
Neznam da li netko od vas glede primjerice CMC, ali na tom kanalu se cesto pojavljuju oni blesavi SMS servisi gdje kao npr. posaljes ime zenske i muske osobe i onda ti "netko" prognozira uspjesnost veze te dvije osobe ili buduca zanimanja i sl.
I nemrem vjerovat, ljudi fakat salju poruke na taj servis... :shock: :cry: Uzas :(
Ljudi su budale... genrealy speaking
Kome još ide na živce onaj retajni trol što glumi nekog stranca koji ne zna hrvatski?
Lol, pa nisi valjda mislio da je stvarno iz inozemstva?= Citat =:
Izvorno postao LL21
Upravo bičam jer ne mogu staviti animirani avatar na forum... prevelike je veličine :cry:
A zakaj vi svi udarate bičem .
a zake ti uvijek moraš opičiti neko mutavo pitanje? :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
a zakaj ti uvijek moras postaviti debilno protu-pitanje? :)