Razljutio sam se dok sam igro SA
Skoro sam, strgao tipkovnicu :yuck:
Printable View
Razljutio sam se dok sam igro SA
Skoro sam, strgao tipkovnicu :yuck:
Ja sam poludio dok sam igrao PES 5 i kad god su mi zabili gol tipkovnica je dobila snažan udarac.jednom sam isto lupao po kompu jer sam izgubio kup :-x
Ja ne podnosim trke, a to može potvrdit i moja 10. tastatura( pardon, tipkovnica)...
:twisted: Najvise zbog fm 2006... Malo na gta:sa... :twisted:
nemaš se nizašto ljuti na GTA:sa,meni kad mi idu na qurac poubijam ih sve!! :kill: :kill: :kill:= Citat =:
Izvorno postao Johnny68
a ona pilotska škola? jel te nija ujebala bar malo?= Citat =:
Izvorno postao Cr@zy R1d3r
mene je više automobilska :-x= Citat =:
Izvorno postao MindReader
i vidiš, u stvarnosti i u virtualnom svijetu je škola napast :rotfl:
Uh nju sam zaboravio...inače čupao sam kosu od ljutnje a o tipkovnici da ne govorim :-x :kill: :hangin: :twisted:= Citat =:
pa je treba raznit ka u SA,uzmeš zolju i pa,pa :rotfl:= Citat =:
ali šteta što u SA nemožeš rušiti zgrade :cry:= Citat =:
Izvorno postao Prince
u da moš,šta bi ja radia http://img80.imageshack.us/img80/6769/bazooka6gw.gif= Citat =:
jebo te sex, di si to našo? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Prince
evo, onT; ja sam pizdio po ekranu kad sam igro Croc 2, a imo sam i noćne more od njega :D
Croc 2?? LOOOOL= Citat =:
Ne, šalim se, izgleda djetinjasta igra a usvari je ultra teška probo sam demo
Ja sam sam isto igro,full je teška= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
[quote=Cr@zy R1d3r]Ja sam sam isto igro,full je teška[/quote:1o7fcern]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":1o7fcern
ja sam to isto igra pa san se iživcira :-x i bacia cd :fof:
GTA:SA uz onu jebenu avio školu i Sid Meiers Pirates borim se protiv barona raymonda dođe mi brat i pita me daš mi malo čokolade ja pogledam iu njega i ovaj me sredi onda sam printer bacio od zid
evo, sad vidim da ste svi imali problema s tom igr(ic)om, a meni je sestra omogla preći (sad ima 18 godina) i ono, full je smireno prelazila nivoe.= Citat =:
samo je tu igru igrala u životu i stvarno mi je žao.
skoro je jednom počela igrat cod2 :D
seka, rulaš :pray:
jooj,još kad sam imo stari komp,pa kad je došo dio s vatrom,joooj šta je štekalo....to je bio strip,a ne cista slika...= Citat =:
Izvorno postao hanzaplast
prešo sam od 3-će/4-vrte,a kad sam izašo van iz zgrade,onaj dio sam prešo od prve,jer mi uopće nije trzo...
Takve sestre trebaju živjeti :fof: kad vidiš sve (starije) sestre samo vise na netu i glupim blogovima :yuck: barem je tako u našoj okolici= Citat =:
ICY TOWER......... :-{ :twisted: :twisted:
s*jebo sam tipkovnicu,miša i sve što mi je došlo pod ruku..
Commandos 2 ! Par puta sam šakom potega monitor :-x (nije mu ništa bilo sve do neki dan kad je odapeo) !
Prince of Persia. Onaj prvi prvcati. Polupo sam zvučnike, tipkovnicu i zamalo ekran.
Definitivno.............ICY TOWER
Igra zna tolko nanervirat al je ipak legendarna
na PES-u 5 sam strgo gamepad od logitecha 200 kn u propast...
TOTALNO, ja sam jucer popi*dio kad sam igrao neki stoplni tenis na kompu, KAKO POLUDIOOOO!!! ARGG KAKO SE IZNERVIRO... disi, disi..uuuu fffffff disi... ....= Citat =:
Izvorno postao [_[_[Sk8man
.
...
strgo sam si dušu na psovkama..
Vampire: Bloodlines
Igra odlična potencijala koja je totalno zeznuta raznoraznim bugovima i jako lošom optimizacijom,nema tog hardvera koji bi igru pokrenuo bez da se bolno dugo učitava il počne štekati kad joj se sprdne.
Miš i tastatura su platili cijenu...
Danas na Area51..razbio tipkovnicu..
prije dva dana sam kupio novu tipkovnicu radi nfsmw... trebam se vozit pola sata da me policija ne uhvati i u 28 minuti čavli..... drugi put u 26, pa sam malo popizdio :)