a cujes ko to ne bi htjeo... ali trenutno mi se najvise svidja od svih mmo-a al cemo vidjet sve ovisi o tome kako ce se razvijat ;)
Printable View
a cujes ko to ne bi htjeo... ali trenutno mi se najvise svidja od svih mmo-a al cemo vidjet sve ovisi o tome kako ce se razvijat ;)
da od nadolazećih mmoa, ovaj je jedini koji bi mogo ličit na neš, nezaboravi ostavljat feedback ovdje kad uđeš u betu :)
Od jučer je trebao Empetri biti u CB..
Empetri!?
sta nije 31. ponedjeljak?= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
da veceras u 00:00 tj. u ponedjeljak valjda :D ma odma postam sve zanimljivosti i koji video i ss ;)
Ajde prestani igrati i javi dojmove. :)
Nego,distribucija će ići samo preko interneta ili?
Nahrani nas empetri!
skida mi pathc 3.5gb :shock:
Jos nije otvoreno za betu block D.... Poruku sam dobio od moda vjerovatno tokom dana da ce otvorit za D testere... al nije 100% siguran... :D
jel krenulo? gukni golube :D
Ako golub ne gukne uskoro,više nikada neće guknuti.
If you know what I mean. :)
nije i lud sam rekli su tokom dana a to moze potrajat i do veceri :P a bica mi se naljutila kaze cijeli dan za prokletom stolicom buljim u jedan te isti forum vec preko 12 sati :D
e da i patch nije 3.5 gb samo skenira i skine nekih 10-15 mb sve skupa :D
ajde kad uletis, pa na pis pauzi napisi pokoju rijec...jel se isplatilo dat 40€ tolko unaprijed ^_^
ok evo bas usao... nastavak pisanja slijedi...
barem nesto dobro danas jer me je ova u kur*c poslala... sljedi no life za jednog covjeka da ponovo osjetim kako je to poslje GW-a :(
edit:
evo ovako na prvi pogled...
ne mogu ti rec dali igra jos vrijedi 40eura ali za sad mi se cini ok ;)
Napravio login, zatim lika dosta detaljno se moze napravit ali nije kao u aion-u ili kao u aoc-u... ulazim u igru mogu reci da pre brzo loading prodje sto me iznenadilo... prvi pogled na okolinu i detalje jako ljepo napravljeno i to me po malo iznenadilo sto sam mislio da ce biti dosta drukcija grafika ;) ljepo sve napravljeno... zaputio se prema obliznjem selu i boom prazno sto nisam ocekivao...
naravno ono sto mi se nije svidjelo je nemas nikakav tutorial ili ti ga help na pocetku kao u standardnim mmoima, nema mape ni mini mape, u jednu ruku mi se to svidjelo u drugu i ne jer izgledam ko izgubljeni cigo u plodinama na odjelu za snizenje... pusto sve i zato sad idem trazit od kolega sa foruma sta na pocetku i koje atribute da uzmem da se nebi zeznuo kasnije ;)
toliko za prvih 5 min igranja od mene... do pisanja idem se probat snac za pocetak javljam kasnije ;)
ouuhhh vidis sta ti MO napravio, to je ljubomorna jer nisi njoj uzeo 1 acc :D
ajde, onda fino odigraj pa dojmove stavi, zeljno ih iscekujem (:
A jaaaaadan, ne zna niti di je niti što treba radit : (
; )
Očekujem tmao negdje oko 4 najkasnije da nam se opet javiš : )
haha ma sve 5 ako mi sef ne da otkaz :D
ma s njom ce sve super bit nego idem ja zamotat jednu od srece sto je napokon beta i za mene ljudi cujemo se u nekim kasnim satima :rotfl:
Misliš ranim satima?
okej prosli su rani sati a ne javlja se, bit ce da je dobro :P
mahhh offline mode je bio zato i nisam vidio nikog ni u gradu ni u okolici :rotfl:
i tako je jos uvjek... izleda da su serveri off radi updejta :P
eo ga report 2.
Pokusaj Kraftanja i kombiniranja itema i ostalih stvari...
ovako kraftanje je dosta jednostavno, ali u pocetku trazenje odredjenih resursa je potesko a da ne govorim za skupljanje lethera od bivola ili koje su to vec zivuljke sjeverno od grada... ono dosta zabavno u pocetku komplicirano ali meni najjednostavnije kraftanje od svih igri trenutno na trzistu, ali jedino sto mi se ne svidja sto ne vidite kakav ce vam item ispast tj. ne znas oblik, izgled ni tezinu (sto je veliki problem kod tezine ne znas dali ces taj item moci nosit :P ) nego tek kad ga napravis i stavis u ruke :P
= Citat =:
evo da pojednostavim kako se skupljaju matsi quick guide :
1. odes do smitha i uzmes pocetnu robu i oruzje koje ti on da, stavis na sebe i zaputis se prema obliznjem drvetu ili kamenu
2. kliknes L odes pod gethering i ona dva skilla stavis u barr iznad glave (za koje ne znaju to je F1 do F12)
3. Kliknes X da ti covjek a boga mi ili zena izvade pocetni axe (s kojim skupljas i drvo i kamen tj. metal) priblizis se drvetu na odredjenu daljinu ne moras ga licem ljubit da bi poceo skupljat matse...
4. zatim ka dodjes drvetu ili ti ga boga mi i kamenu kliknes na bar ili ti ga skill za skupljanje matsa i neka zapocne grindanje
Tipp :
za drvo nisam vidio da se moze pretvarat u druge oblike nego to ovisi o vrsti drveta znaci ako koljes jedan oblik drveta samo jedan oblik ili ti ga vrstu dobivat...
sto je za kamen tj. metal drukcije kad skupljas dobijes neku vrstu ne definiranog metala i moras ga ici smeltat (istopit) kod npc-a od toga mozes dobit 1 ili vise vrsta matsa...
i znaci za odredjenu vrstu matsa ces se nekad morat i pomucit kako doci i naci taj mats... do sad sto ja znam od kolega iz Hybirda kazu da je Nyx najlaksi materijal da najbolje dijeluje za blade za brzinu i dmg ;)
evo postavio na forumu par pitanja i cekam odgovor pa vam javim ako koga zanima za ovu vrstu igranja ;)Code:Tipp od kolege :
* nyx and malite are very light metal/stones to use for wapeons / amor.
* if your naked dont try to kill a wisent you'll die
* Spongewood is the lightest wood in-game (you can get it around kranesh)
*if you a corpse from a animal go to the refiner and there you can get leather and bones from.
* Pig-iron and thungsteel are very heavy.
*you'll need a high constution for a good health and running fast
Str: is for how much you can carry and wich wapeons you can handle.
dex: is more a secundairy atribute you'll use for if really want to be good at bows but stil useble.
*even if you have a high even then you cant carry every wapeon.
what is best for an assassin or thief 2h degger or 2h blade *?
What mats should i use for it and which stats should i have the highest ?
uskoro opsirnije o kraftanju i exploringu ;)
mogu reci za sad mi je igra dosta zanimljiva sto se tice kraftanja imas masu konbinacija za napravit... za sad trenutno mi se svidja i definitivno se isplatilo cekat sto se tice bete al vidjet cemo kasnije dok jos budu usavrsili igru i dodali novih stvari... uff jedva cekam :D
Zvuči zakon, jedino me ipak malo strah pinga. Gdje im je uopće server?
to neznam tocno ali sve super ide.... ono kljiiizzziiii u ovih 10-ak sati igranja bez stekanja...
uputio se prema sjeveru (barem je meni to sjever :D ) i izgubio se :rotfl: idem se ja vratit na sigurno :D
Jesi li testirao borbu? Kakav je responsiveness i općenito doživljaj (ako si igrao, koliko je vjerna Oblivion borbi)?
jel nebi trebalo bit sličnije m&b što se tiče borbe? :/
u oblivionu nekak ko da nemaš osječaja dal češ ga ti thrustat il slashat il neš 3...
borbu jos nisam testirao ali mislim da bi trebala bit nesto slicno oblivionu... m&b nisam igrao :o
kazem trenutno krafting exploram... pa cu jos vidjet ima vremena za sveduga je beta :P
kaze ovaj glavonja iz guilda na ona pitanja :
Right now the best tactic is pretty much a 2handed nyx blade, max up your sword and have a high strength.
Huh, razvijat će se te klase polako.
Assassin s 2 blejda i napumpani STR, pa dobro..
trenutno rade na balansu jedan tim ali ce malo potrajat jer ima dosta toga :D
napravio sam si drveni mac i ostricu sa malo tezim metalom i ubijam muhe okolo haha... pre tesko je nac odredjene metale koji pasu za tvoju potrebu :P
well, ak igra brije na realnost, teško češ nač dobar metal i dobro drvo na istom mjestu, bilo bi kul da nije onak "skriptirano" ko ostali mmoi, npr. zadnji primjer lotro, iron deposit pored "name" branches i sl. gluposti... al opet nisam igro igru tak da nemog niš reč :/
jbmu sve nervoza me hvata serveri vec neko duze vrijeme offline :cry: :cry:
empetri!
Pa nemoj biti takav, daj nam malo pričaj : )