A neznam, predlozi me pa mozda budem. :D
Mod sam u Starcraft/Warcraft 3 podforumu.
Printable View
A neznam, predlozi me pa mozda budem. :D
Mod sam u Starcraft/Warcraft 3 podforumu.
Ako hoćeš, mogu. Najaktivniji si u ovom forumu, a ovdje nemaš nikakva prava.
Meni je sve jedno.
soundmaster je najaktivniji :D
moj best frend koji je pobro bananu
dajte mi lijek za spore torrente
1000 kbps t com
bit torrent
fajlovi od 4.5 gb - 6gb (nepitaj šta)
Kakav lijek ti treba za to? Podesi program.
kako
to i je problem
ja neznam kako :(
Vidi se da si soundmasterov priatelj u svakom slucaju :D
@ C sure.
jesam :D
recite mi kako to podesit
Samo kiruškim zahvatom je riješivo. 8)
Estetika tu igra važnu ulogu... 8)
Pa procunjaj u podešenjima! :scared:
a piše ti već negdje na forumu.
btw.zasto je soundmaster pobro ban? :)
piratija, spominjao je torrente, warez i slicno. ali nemojmo offtopic ici
nvm, predomislio sam se u vezi toga da ostavim odgovor
inace 4.5-6 gb, :pray:
soundmaster, ti si bog
pa znaš koji fajlovi imaju 4.5 gb :D
događaju mi se artefakti u COD4
onak plavi
nisam kloko grafu
samo proc i memu
mema je stabilna na 3-4-3-11
a proc na 3.7
test OCCT
Probaj od OC-ati, jer se to zna događati i kada OC-aš CPU & RAM, jer imaju propusta u radu koji se pokazuju kao artifakti.
jel dobar gskill standard series za OC
ako je idem ga kupit
4 gb za 200 kn
sad imam 2x512
Prvi put čujem za njega. Sudeći da je skroz jeftin, čak i DDR2 (DDR400) 3×1 GB (Transcend) košta oko 1200 KN, ne znam koji je taj, no ne vjerujem da ćeš se za te pare naoverclockirati. RAM-ovi za super OC koštaju puno-puno.
ma znam
http://www.links.hr/index.php?naziv=RAM ... 51.207.140
naručio sam dva komada dok je bila akcija
pa ću sad ić po to u links
Znaš da artikli koji su na akciji, nemaju potražnje.
Vjerojatno su na akciji, jer ih nitko ne kupuje i nikoga ne zanimaju. Čitaj: "Loši su" Iako ne mora značiti, no za OC...
pa ja imam aeneona :D
na 333 mhz :P
OK, ima li tko kakav prijedlog za neki USB Stick, koji ima mogućnost zaključavanja (samo za čitanje)?
Ljudi jel moze pomoc?Sad kad sam upalio komp sve je u redu,kad sam osao surfati netom nekih 2 min nesta ne mi taskbar i ope se pojavi,otako stavno posle 2 min.Ako znate problem,molim pomoc.
Edit: Ne mogu ni da pokrenem antivirus da bar skeniram komp.
Upali Safe Mod i onda pokreni antivirus.
Ovako.
Pametno ili ne?
Čiščenje prašine u kučištu, dok su svi dijelovi spojeni, sa kompresorom od izlazne snage 10 bara..
pametnije je rastavit
headere će ti skinut
Hvala.
Ne kompresorom!
Znaš da kompresor komprimira zrak, a u tom istom zraku ima i vode, tj. vlage, i na kraju kada ga propuhuješ zrakom u biti bacaš paru na hardware, te prilikom paljenja PC-a može nastati kratki spoj. Također, kolega, 10 bara bi ti prerezalo matičnu ploču, nadam se da se razumiješ u bare toliko...ne moraš raditi s njima da bi to razumio.
Ja sam zasad koristio komprimirani zrak u bočici što je u biti nešto kao kompresor, 3 puta i nisam imao problema. Inače piše na proizvodima da je za elektroniku...ali opet danas nemozes nikom vjerovati a najmanje marketingu i tvrtkama s lošom marketinškom politikom.
zrak u limenkama je suh...kompresori koriste zrak iz okoline koji ima određeni udio vlage u sebi i dolazi do izražaja kad takav zrak izleti iz sapnice...
Zrak koji kupuješ je barem donekle pročićšen od vlage. Ali ovaj izvorni iz zraka, pa u kompresor i direktiva van pod tlakom, jest da on ima filtere za vlagu i vodu, ali sve to prođe i nakon tlaka se vraća u kapljevinu, tj. vlagu koja može naštetiti hardware-u. Ja kućište iznutra čistim ususivačem, ali ne bilo kojim, imam super usisavač, čupa hardware van kada ga usisavam. :D
ja imam mali usisivač, veličine većeg upaljača...četkica na vrhu...nasilan je :D
lol , do sada sam kompove jedno 20-ak puta kompresorom pri 2-3 bara ispuhao xDDD , isto tako dok sam na servisu odrađivao praksu , svakodnevno bi po 10-ak kompova kompresorom ispuhali xDDD