samo taj dio ili...
Printable View
samo taj dio ili...
isse kak carski :rotfl: :pray: mislim da je več bilo u vicevima topicu, al dobro se podsjetit makar bio OT ^^
mislim da je samo ovo ali nisam siguran. netko mi davno poslao na facebooku...= Citat =:
Izvorno postao str1k3r_1991
A hebiga, I rest my case. :)= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Kolko sam skužio iz drugog trailera, radnja će biti u Italiji.
Glupi su ti traileri, uopće ne pokazuju igru. Previše su tajnoviti.
E, u tom je i bit naprave ti tako da stalno tražiš još= Citat =:
Izvorno postao CRO-Tsar
To se zove teaser.
I s razlogom se zove tako.
:)
http://assassinscreed.uk.ubi.com/assass ... easer/msn/
http://www.nowgamer.com/news/478/ubi-we ... criticisms
evo ja sam bez rječi, vi komentirajte...
Je, slušali su prigovore... što bi značilo da je neki genijalac u Ubisoftu stvarno mislio da je onaj repetativan sistem misija u AC bio dobar ili jednostavno lažu jer su točno znali da ono što su izdali nije baš u kategoriji odličnosti. PR spike FTW.
ma nek bude ko prvi men če bit super, al imam osječaj da če bit mnogo mnogo bolji :D
inače vidi ovo http://www.imagesforme.com/show.php/489046_AC2.bmpS
da su bar malo na taj ekran zumirali :(
Pa hvala Bogu da su prihvatili nedostatke originala, uči se na greškama. Jedino mue muči arhitektura zgrada, jer sada većina ima krovove po kojima je malo teže trčat.
to je bio lik govorio, ezio će se razlikovat od altaira, neče tolko puno skakat naokolo, več če imat neke druge karakteristike(pa zna plivat e:D), bit će zavodnik, moći će disarmat likove, razna oružja koristit...
Ajde, Bogu hvala što su se odlučili za raznovrsnost oružja. Mislim, u cijelom križarskom pohodu da nitko nije naoružan friggin kopljem, helebardom, buzovanom, samostrelom, guisarmom, ... itd. nego svi furaju mačeve, ali ajd', neki frajeri furaju i luk i strijelu. I molim Boga na raznovrsnost zadataka jer mi se neda stalno šorat iste frajere i krast bogpitajkakve nacrte, inače je igra ok ( ma šta ok, fenomenalna ( odnosi se na prvi dio, bez obzira na repetivnost)).
inače ak si primjetio više nije križarski rat :)
btw mačevi ftw :pray:
Ne, krivo si me shvatio, taj se dio odnosio na 1. dio, a što se tiče mačeva, ni meni nema boljeg oružja od mača, samo je problem što to nije jedino oružje, kako je prikazano u igri.
Da, ali se čovjek nemože šetat sa helebardom, jer je previše nezgrapan da bi ga koristio na gradskim ulicama, osim toga, većina guardova mogu pratit Altaira po zgradama, a to nebi bili u stanju naprraviti sa nečim tolike visine na leđima.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
E ali u tome je čar, ionako svi stražari furaju teški verižani oklop ili puni metalni oklop, pa skaču ko' zečevi sa zgrade na zgradu. Ali, opet nije realno da postoji jedna vrst oružja.
i štitovi nedostaju...
Otežali bi borbu, čuvari nabiju štit i nemožeš im ništa.= Citat =:
Izvorno postao Insert
break parry, break shield, kill the fuck up them :D
Heh, baš :D
Meni je nekako žao što stražare nisu postavili na konje, tj. br ove u Kingdom-u, brijem da bi to bio predobar fight.
Jebiga. Da bar stave sada da trebamo rijesit nekog kralja ili nesto :D
a to nebi bilo u njihovom stilu :( jer ipak oni ubijaju samo "zle" ljude i nakon svega najviše žele mir u svijetu xD a ovdje će se više furat na taj motiv osvete, tak da sumnjam da ćemo ovdje uopče vidjet kakvog kralja...
Oće doć ovo ove godine. Pročito sam na jednoj str. da dolazi 1.12.09.
Čim su stavili taj datum, znam da će sigurno igra izać u 2010. g. proljeće ili ljeto.
ja mislim da če isto ko jedinica, za konzole kasna jesen, za PC početak 2010.= Citat =:
Izvorno postao CRO-Tsar
[quote=Rang€r]ja mislim da če isto ko jedinica, za konzole kasna jesen, za PCSpočetak 2010.[/quote:3p76flro]= Citat =:
Izvorno postao "CRO-Tsar":3p76flro
Normalno, mi smrdimo pa će nama zadnjima isporučiti.
ne več će konzolašima dat poluproizvod, a mi ćemo dobit goty :D
Prvi Assassin je imao veću publiku na konzolama, njima je to bio najvbeći hit, a nama dosadna repetitivnost.
meni je to najbolja igra na svijetu, osim toga objektivno gledajuči pc verzija ac1 je bila bolja..
Potpis na ovo što Rang€r kaže, samo ne bih rekao da je najbolja ali među najboljima je definitivno, istina je da smo mi dobili nekakvo Directors Cut izdanje što nudi četiri dodatna zadatka što i nije neki napredak u odnosu na konzole, but hey, ajde da i mi imamo nešto što konzolaši nemaju u istoj igri. Mogao bi za nas U AC2 pasti isto nekakav Directors Cut, Ako Bog(Jade) da.