Imam flat,sad skidam Archlord,tnx!
Printable View
Imam flat,sad skidam Archlord,tnx!
prekini odma....veceg grinda vidio nisam :P
po meni najbolji je perfect world..owna sve free daleko
daleko ispred ostalih je i voyage century..
sry na duble postu
Normalna stvar.Skoro u svim free mmorpg-ovima se grinda non-stop.
u archlordu je to nesto sto nikad nisam vidio i sta nebi nikad ni najborem neprijatelju preporucio da igra,izmedu ostalog to je moje misljenje tako da ti probaj perfect world,rohan i arch pa ces vidit da ove dvije ownaju arch pi svemu....
Dosad od svih sto sam odigrao (oko 15) najbolji mi je Cabal.
Hebiga, meni se Archlord veoma dopao i igrao sam ga neko vrijeme. Jest da se grinda, ali igra ima ono nešto.
hah ako ti je cabal najbolji omda je archlord prava igra za tebe...ono...utrnu ti prsti od repetativnog stiskanja brojeva 1-2-3....arch je jos gori...sacuvaj me boze takvih igara... guild wars ftw..kešaš 350kn i miran
Dobro da nije tražio free MMO : )
Ja probao danas Perfect World i mogu rec da nije tolko dobar kolko ste ga vi nahvalili. Drazi su mi recimo 4Story i Runes of Magic. Istina da je 4story kopija PW-a, al je ovaj puta kopija bolja od originala, a Runes of Magic mi je drag zato jer je slican WoW-u, a neplaca se. Takodje mi je dobar Discovery Online (ok sad cete se vjerojatno zapitat sta je to ili histericno nasmijat) zato jer cilj igre nije besmisleni grind nego putovanje i tradeanje, a opet nema tako razvijeni item-shop kao VCO (ovo da VCO ima razvijeni item-shop sam samo cuo, zato ga nikad nisam ni probao.)
jedan projedlog za sve koji nisu bash upuceni u MMO i MMORPG i nisu bas puno igrali takav tip igara...
ovo vam govorim iz vlastitog iskustva
1.nemoj te nikad igrat MMO koji je poceo prije pola ili vise godine...ja sam ih tako igro dosta i onda vidim lika kako sece na mountu lvl 150 a ja sa starter wepom ubijam lvl 1 mobove...
2.najbolje je pocet igrat nesto kao beta taster jer se tako puno puno nauci o igri...malo istrazivas gledas koja beta izlazi itd....
:gitara:
ako si to meni reka, ja san poceja Runes of Magic igrat jos u beti i sad sam 46-47 lvl, a najveci je 50. Neigram vise MMO, barem ne tolko kao prije. Skuzio sam kolko je to besmisleno, samo ubijanje mobova i ponekad PvP. DOSADNO :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Dropper
Znas mozda koji onda novi mmo dolazi ubrzo?= Citat =:
Izvorno postao Dropper
neznam malo pogledaj po ovom forumu , bude dobrih najava igara u MMO podforumu i guglaj malo sta da ti kazem....
Ovo možda vrijedi za većinu free MMO igara čiji je prosječni vijek trajanja jednak leptirovom, no ne vrijedi za p2p MMO igre.= Citat =:
Izvorno postao Dropper
Ja sam stavio Prison Tale 2 skidat pa ćemo vidit je čemu.
Ja skidam Regnum Online da vidim kakav je. Jel igra to iko?
I e da, zar nije dragonica vec izasla?! na site-u ima download link. :?
Closed beta je završila prije par dana te se sada čeka open beta. Skini client ak si zainteresiran i čekaj open betu. Dolazi ubrzo :)
= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Jade Dinasty (celestial desroyer) bas ovih dana pocinje beta, to je skoro ista stvar kao Perfect world koliko sam vidio, ako nista od istih izdavaca je, tako da sigurno nije lose pa ak ti se da probaj to
al basSI S T A= Citat =:
Izvorno postao theplaya
Uh, ja sam zaboravio na Celestial
Meh, ako se moglo sve i svašta igrati, onda će se probati i to.
Probat cu to.Sad igram priston tale 2,ok je.
= Citat =:
Izvorno postao crofiren
jesi probao ili samo po filmovima zakljucujes? jel itko probao uopce? bas me zanima. jer mi je perfect world jedini ostao u dobrom sjecanju pa bi htio i ovo probat, a posto nemam previse vremena nebi htio probavat ako je isto ko PW.
Aj pliz posalji mi link. Guglao sam 15 minuta i nista. :-x= Citat =:
Izvorno postao theplaya
uu taj Neo Steam mi izgleda zanimljivo! Sutra skidam i oprobavam. Jel to iko?= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Još 50% pa ću probat igru te napisat neke dojmove ako nađem vremena, sve u svemu jako mi zanimljivo djeluje igra.
covjece ti si svaki free MMORPG igro.... kak to da se ne zadrzis na nekom duze vrijeme? xD= Citat =:
Izvorno postao CRO_Cherry
S= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
hm sad sam tek skuzio u cem je razlika izmedju jade dynasty i celestial destroyer,
celestial destroyer su izgleda izdali cubizone koji imaju onaj perfect world(MY),
A Jade Dynasty su izdali Perfect world Entertainment koji su izdali perfect world international.
http://jd.perfectworld.com/Sclosed beta je pocela prije dva dana, imas na mmositeu preko 1900 kljuceva tako da vjerujem da nije problem uci u CB :)
http://zx.cubizone.com/eng/Sa celestial destroyer je u open beti pa to valjda nije problem uci.
iako je JADE tek CB a Celestial OB radije probaj Jade je vjerojatno bolji ping za europljane ako je suditi po iskustvima na pw(MY)
EDIT: hm pretpostavljam da ono odbrojavanje na stranici JADE-a znaci vrijeme do OB? ako je jos 18 dana onda cekam jer ce se vjerojatno brisat Characteri nakon CB-e
EDIT2: hm sad sam procitao http://jd.perfectworld.com/info/featureSi jos sam se vise zagrijao za igru, ako nađem vremena mozda probam i CB