Gothom je sad na dužnosti,a ako a uhvatim pijanog neće mu biti veselo... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Durin
Printable View
Gothom je sad na dužnosti,a ako a uhvatim pijanog neće mu biti veselo... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Durin
Ma Gothmoga je sigurno opsjeo The One Ring.Pa se skroz promjenio počeo pit,i sakrio se u svoju sobu a sigurno ne zna ni svoje ime!
He...He...He
Šala Gothmog...Stvarno disi nesto?
Evo me,evo...di sam bio? sta sam radio? hehehe
JymbT6eIZPAS
Ukratko,malo zabave,malo time off sa gospojom gothmog...(Morgothove naredbe sam odgodio za danas,no hard feelings,hefe?)
A sad nazad na duznosti...
@Durin
Čekam tvoje pitanje,Maugrime...i nadam se da cu i ovaj put tocno odgovorit
@Hellboy
Da znaš,kako je meni zao sto nisam onda isao u multiplex...uh...psmtr
@Demon Hunter
Posalji mi svoju adresu na PM,dovrsio sam ti poklon...
Demonu TI postavi pitanje.Super ti je onaj filmić,btw,dobro sam se nasmijao= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Lle desiel?
Pitanja!
Mazarbul ???
Elendilmir???
Ako budete znali onda smo pravi Fanatici.A ne sumnjam da nećete znati!
Evo prijatelji ako imate bolju polovicu napisite joj ovo,nećete pozaliti!
Amin mela lle-Na Vilenjačkom:Volim te!
Toliko od mene....
Durine,ako ti se svidio onaj video,onda promotri ovog el spanish golluma...ole!
TjIPFiCcP6g
A sto se tice postavljanja pitanja Demon Hunteru(koji je sad stavio i i userbar od LOTR)...cuj,uvjeren sam da on puno toga zna...
No,mogao bi neko pitanje nevezano uz vilenjake...
Elem,kako se zvao prvi kralj Numenora?
Grjesis Gothmog.Obadva pitanja koja sam postavio,uopste nemaju veze sa Vilenjacima.A to sto malo pisem na vilenjackom jeziku,nije da se falim.Volim bas taj jezik.I od sad sam reko sebi,na svaki odgovor koji stavljam na Pcplay forum ide neka rječ iz vilenjačkog.
Da Gothmog jel dobar User Bar....
Jebiga WarCraftu sam vjeran od kada sam igro drugi dio...A Lord of the Rings volim na sasvim drugi i bolji način.A i onaj userbar koji je bio nije valjao.
Ali ti to dobro znas da volim LOTR,samo nisam stavljo njegov userbar....
Da odgovor na tvoje pitanje.
Prvi Kralj Numenora bio je Elros Polu-Vilenjak,a Elrond mu je bio brat.To je to koliko ja znam o Numenoru.
Saesa omentien lle!
E sad...tko je rekao da proucava sve o vilenjacima? Ti,Durin,ili netko drugi?
Zato sam i postavio pitanje o Numenoru....
ah,nema veze...
Aa' menle nauva calen,Demon Hunter,aa' ta hwesta e ale' quenle...
Diola lle Gothmog. :D
Moj Put će uvjek biti zelen i blistav,pratit će me dok god imam ovakve prijatelje kao sto si ti Durin,Morgoth i ostalo društvo...
Mae govannen...
Ah,Mazarbul...Srce me boli kada se samo toga sjetim,kako su GADNO I SMRDLJIVO orci ubili Balina,meni jednog od najdražih patuljaka.A on je htio vratiti ono što je nama,patuljcima,oduvijek pripadalo.U toj odaji je sahranjen Balin,jedan od četrnaestorice suputnika pohoda na Erebor.Platili su ti orci svoje prljavštvo,u tim odajama se čulo ono što se prije nije čulo:'Khazad ai menu!'To ti je bilo neumjesno pitati takvo pitanje mene,Demon.
A što se tiče Elendilmira,to ti je Elendilova zvijezda,koju su kraljevi Arnora nosili na čelu za raznih svečanosti.
Ok,moje zadnje pitanje tebi (ipak će ih biti dva):tko su bili istočnjački narodi koji su upadali na prostor Gondora i čija su napadanja bila napokon bila spriječena bitkom na Celebrantskom polju (narod srodan Vozarima).
Jeste Durine nisam ni sumnjao u tebe.Bio sam uvjeren da ćeš znati pitanja.Ono ni ne trebamo ti postavljat pitanja uvjeren sam da dosta toga znas a najvise o Patuljcima.Kao i ja o Vilenjacima.
A ovo tvoje pitanje nisam bas siguran da je ovo tocan odgovor,ipak najvise volim Vilenjake.Nekazen da ne citam i trazim i o drugima...ali da ne duljim.
Ti ljudi koji su napadali Gondor bili su Ljudi sa Istoka zvani Balchoth iz Rhuna.Koliko ja znam ali nisam siguran...
Aa' menealle nauva calen ar' malta!
E, ja sam pročito Lotr-a ali ne kuzim baš o čem pričate, jer to Sirmalirion ili..
Bingo! I sve ostalo što postoji vezano uz LOTR...= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
Aha, znaci onaj roverandum ( ne znam kak se pise ), nedovršene priče..?
Ma imas puno knjiga od Tolkiena.Roverandom su ti njegove neke pripovjeteke.Nije bas nesto citao sam.A imas Nedovrsene Pripovjesti Numenora,Silmarilion i hobit koje su jedne od boljih.
Pa sad...Roverandom nije vezan uz Gospodara Prstenova,ni uz Silmarile...= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
A kada pročitam ovo na s, stvarno sry ne znam kak se piše, šta još preopručate..
Ovako...
Ako te zanima kako je uopce nastao Svijet,iliti Arda,procitaj Silmarilliona...
Zatim,jako je zabavno prelistati atlas Međuzemlja...
A za secer na kraju,uzivaj u Nedovrsenim pripovjestima...
Ako budes jos htio,ima ti i puno pisaca,koji su secirali Tolkiena i Međuzemlje...
silmarillion je u početku dosta težak(Aindale i Valequenta),ali zato poslije postane prehebeno(Beren I Luthien,Turin,Maeglin,propast Gondolina,Peta botka,pad finglofina,krađa Silamrila...)
Ali ako imas i Gospodara Prstenova sva tri djela,Silmarilion i Hobita.Onda pi trebo citati redom tako je i bolje i zabavnije.Silmarilion-Hobit.Lord of the Rings....
Ok, hvala vam. Jako! :wink:
E ovo si negdje našao.Čak sam ih ja jedva otkrio,koji proučavam daleki Rhun i Harad,i njihovu kulture.Imam posla preko glave...= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
E ovako Middle earth zasto je Sauron samo taj dio htjeo osvojiti a ne cijeli kontinent i tamo zapadno preko mora?
zanimljivo pitanje...= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
Morgoth i Sauron su se razlikovali u tome šta je morgoth htio uništit a sauron je htio vladat "zemljom",ali ja mislim da su ga Valari sprečavali u tome,jer Sauron ipka nije bio bog ko Morgoth
A ovako, znači, Sauron je balrog ili.. a middle earth djelič malog kontinenta? Tko je ubio Morgotha :cry:
Sauron nije balrog nikako,on je Maia(nešto ko polubog)= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
a što se tiče Morgotha,na završetku gnjevnog rata ,sjebali su mu noge,iščupali silmarile iz krune,zavezali ga i zatvorili ga u "zonu sumraka" gdje će čekat do Dagor Dagoratha(posljednje bitke) kad će ponovno izać iz sumraka kako bi širio terror a u toj bici oživjet ce svi heroji,uključujući i Turina,koji ima mač Gurthang,koji je iskovan od željeza iz nekog meteora i može ubit sve šta se miče,uključujući i bogove,pa tako i Morgotha,tako će skončat jadan Morgoth...
da da,naigraj se dok još mozeš :D= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
šta nije negdje u knjizi spomenuto da bi sauron u slučaju da se domogao prstena imao toliku moć da bi rvrntualno krenuo na Zapad,i da bi tama trajala do kraja svijeta? :o
Znaci Durine moj je odgovor tocan.Jeste bilo je tesko ali sam nasao.Nije bitno kako...
E Durine mogli bi ovo ispitivanje malo bolje provesti.Naprimer da si tako postavljamo pitanja,da vidimo koliko znamo o LOTR-U i tako...
A mravojed19 mislim da kad bi Sauron ponovo dobio prsten.Sigurno nebi bio jaci nego sto je bio i prije.A i logicno je kad je pocetak prvog djela,kad je Isildur odsjeko prsten sa Sauronove ruke...Pa je onda logično kad bi Sauron opet dobio prsten,naravno opet bi ga stavio na ruku...ono sto ocu reci jeste da opet bi mu odsjekli taj dio di je prsten,i nebi imao opet nakakvu moc.Jel prsten je dio Saurona,i Sauron dio prstena oni ne mogu jedan bez drugog....
Lissenen ar' maska'lalaith tenna' lye omentuva
a šta bi bilo da se Morgothić dočepa prstena ?= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
A sta da ti kazem.Da se Morgoth dočepa prstena imao bi preveliku moć.Vecu moc i od Surona,Gandalfa ili Galadriel kad bi imali Prsten moći.Samo bi ga Valari mogli zaustaviti.A i u to sumnjam...