cgi mozda, il na fazon orkova u lotru, neke badass maske i sminka= Citat =:
Izvorno postao -.-
Printable View
cgi mozda, il na fazon orkova u lotru, neke badass maske i sminka= Citat =:
Izvorno postao -.-
Ako ce furat maske onda moraju angazovat masu bildera i nabildanih steriodima napumpanih marshal arts manijaka jer orkovi u WarCraftu i nisu bas shmokljavi. Prije mislim da ce tu biti mase animacija ali nadam se da nece biti kao u Hulku... ako da film ce biti prosjecna katastrofa :nonono:
A Angelinu Jolie vidim u ulozi Wardenke, damn!!! :wink:
Da se ponovi po n-ti put: nevjerujem da će glumiti super poznate holivudske zvijede jer su viđeni u toliko filmo da bi svima bilo smješno što glume u ovom filmu!
Glumit će možda neke "poluzvijezde" poput Karl Urbana i slično....
Ja osobno jedva čekam ovaj film i mislim da me neće razočarati kakav god bio!
Ima smisla Frky.... da.
Ali hajmo o tome koja ce biti tema filma, odnosno bolje receno koji dio Warcraft sage pretvoriti u film. Ja cisto sumnjam da ce to biti desavanja iz WoW-a a isto tako nevjerujem da ce prepricati Warcraft III, ni RoC ni FT. Mislim zbog toga sto su to sve relativno "svijeze" radnje kojih se vecina ljudi veoma dobro sjeca a kako film-makeri tendiraju kojekakvim budzetom vezanim promjenama koje mi apsolutno odbijamo :nonono: i koje nam kvare cjeli dojam (takve promjene imamo u skoro, ma sta skoro, u svim filmovima baziranim na igrama ili knjigama) tako da smatram da ce se prica odvijati za vrijeme drugog rata, cisto zbog toga sto imaju dovoljno historijske pozadine iz prvog rata a s druge strane prica je poprilicno "zastarijela" tako da mogu pristupiti promjenama koje definitivno ni ovdje nece izostati.
A uostalom i WarcraftII ima svoje protagoniste: Grom Hellscream, Zul'Jin, Uther the Lightbringer, a samim tim ukoliko film bude komercijalni uspjeh sami sebi stvaraju podlogu za izradu epicnog III djela.
Uglavnom zelim cuti vase misljenje i obrazlozenje! :wink:
Dabogda Rob Zombie bio undead :D
hmmm.... vise sam razmisljao o tome kako ce radnju RoCa i TFTa smjestit u jedan mozda dva filma.... s tim da ce objedinit cinematicse i misije koje se obavljaju u ta dva.... a sa druge strane mogli bi napraviti film o periodu poslije wowa ili nekom alternativnom periodu wowu, gdje bi se pojavljivale aluzije na prethodne dijelove.... a isto tako mogu snimiti i sta sed desavalo prije war keca..... mogucnosti o temi filma su jako opsirne, i mislim sad da ne bi imalo smisla kada bi ponovo prepricali citavu radnju wc3 ili prethodnih, jer su to SKORO svi vidjeli, osim ako oni ovo ne prave radi nas igrace nego upravo radi onih neigraca wara da ih pridobiju, sto bi u nekom slucaju mogao i ocekivati od blizza....marketing ftw....
mislim da ce jedino za furiona unamjit nekog poznatijeg glumca
ron perlman? :D
= Citat =:
Izvorno postao Teon
frajer je preeezauzet http://www.imdb.com/name/nm0000579/Svidi sta sve ima pod filming....= Citat =:
Izvorno postao 'Da_killah'
ma pol toga su samo glasovne uloge, aostalih pola vjerojatno sporedne, osim hellboya
ček ček ček ?= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
zar se radi film planine ludila i glumi ron perlman ?
uuuuu
kad ce film biti gotov?
nezna se kad će bit gotov ali kada bude bit će zakon i jedva čekam!!!!
khm neda mi se citati 13 strana, jel zna neko kak ce orke napraviti i svu ostalu gamad?
oce orci biti onako drljavi ko u LotR, ili pak zeleni uruk-hai ludaci bez emocije koji ne znaju cemo sluzi glava... ili ce biti pravi orci iz WarCrafta
^^ koliko ja znam nezna se još točno tako da vidjet ćemo...
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
Ma jedva cekam ovaj film.
jel se zna tko će bit redatelj???
Ja sam čuo Peter Jackson :?
a Spilberg??= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
nasa san nesto mozda je vec objavljeno ako ne onda ce vam odg na neka pitanja o warcraft filmu
Yet another video game is going to make the jump to the big screen. Blizzard Entertainment's hugely popular Warcraft video game series will become a live-action movie set to be released by Legendary Pictures.
The storyline of the film will not follow along the lines of one of the four Warcraft games. Instead of duplicating videogamers adventures, the movie will be set in the Warcraft world of orcs, elves, and trolls. The actual plot has yet to be disclosed.
In a joint press release by Blizzard Entertainment and Legendary Pictures, Chief Operating Office of Blizzard Entertainment Paul Sams said, "We searched for a very long time to find the right studio for developing a movie based on one of our game universes. Many companies approached us in the past, but it wasn't until we met with Legendary Pictures that we felt we'd found the perfect partner. They clearly share our high standards for creative development, and because they understand the vision that we've always strived for with our Warcraft games, we feel there isn't a better studio out there for bringing the Warcraft story to film."
Legendary Pictures' Chief Creative Officer Jon Jashni added, "It's not always the case that interactive game properties lend themselves to proper adaptation to film. We are intending to approach this as we would the adaptation of a best-selling novel: respect the essence of all that it is but also build upon that fertile base while translating it into a new medium."
Blizzard/Legendary expect to announce who will direct Warcraft as well as the cast and targeted release date in the next couple of months.
mislim da je bilo ovo vec... :boohoo: :|
Gleda sam 13. ratnika po n-t put i tek sad sam skuzio da ovajS(skroz lijevo) lik full sliči Arthasu! Bar meni!
Ima jedna scena kad oni dolaze kod nekog kralja i on mu prilazi i nešto šapće, ta scena me je full podsjetila na završnu animaciju Human kampanje gdje Arthas ubije oca!
warcraft film ma jedva cekam!!!! i gledat cu ga 100 puta
ALI JOS KAO KLINAC SAM SANJAO DA NAPRAVE STARCRAFT FILM,,,,,,, od starcrafta bi se mogao napraviti film stoljeca i da redatelj bude (neznam sad kak se zove) od gladiatora!!! boze uslisi moje molitve
Od SCa bi bila mrak serija...
di si to čuo*? mislim bilo bi super...a i blizz ima recimo neograničena sredstva pa bi bilo korektno da nekaj pošteno naprave= Citat =:
Izvorno postao Samael
*drooling into a puddle in my lap*
bit ce kul ak ne zaseru vec svi znamo da 90% igra-to-film ne zavrsi bas dobro al drmo fige
mislim da je orlando bloom dobar za ulogu artasa i samo ako nabaci dve kile i iz razloga sto me bas zanima kak ce zvucat ono "This Kingdom shall fall" od njega
p.s. sta mislite ko bi mogo glumit sylvanas
p.p.s. a da naprave ono ko sa beowulfom animirani film
legolas=arthas O.o= Citat =:
Izvorno postao Gibble
inače sylvanu treba glumit pamela anderson, definitvno xD
d00d jel ti znas kolko ona danas ima godina???
mislim ono :shock:
sacrlet je taman za ulogu
Scarlett = Jaina Proudmoore= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Alba = Sylvanas
:)
jessicu biel za jainu