Daj mi key! :D
Printable View
Daj mi key! :D
OK, ajte malo pripazite šta govorite tu da ne moram editirati, brisati i opominjati, okai? :wink:
Igrao kod frenda demo.
Igra je fora ali moram jos vidjet kako izgleda kao mmo.
Nisam igrao još nikakve demoe, ali traileri izgledaju omfg uber ownage :)
Cekaj malo, hocete rec da moras bit spojen na net da bi ju igrao??? Ako da odma joj rušim ocjenu 10%
kolko ja znam,ne= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Skini demo.
I koliko ja znam, to je MMOG ?
hack'n slash MMO ..... :? ?
Ma kakav MMO :D
RPG!
Nije MMO nego akcijski "RPG".
35-65 sati singl playera
A postoji i mmorpg komponenta(9$ full acces ili limitirano besplatno)
Odigrah demo, i oduševljen sam! Sudeći po demou, a toplo se nadam da će tako biti i sa cijelom igrom, igru mogu pokrenuti u 1024x768 sa medium detaljima (cak i sa malo aa), bez ikakvog trzanja i sasvim solidno na svom 5 godina starom stroju!
Kaj se gameplay-a tiče, jako je dinamičan i dobro izveden.
Jedino se nadam da cijela igra neće biti tako strogo linearna, no ovo je ipak samo demo...
samo se ti nadaj, malo san svrlja po netu i vecina ljudi i nije bas presretna sa ovim naslovom, recenziju postenu jos nisan nasa, ali kako sad stvari stoje igra je podbacila= Citat =:
Izvorno postao Outmind
A bas zanimljivo, vecina recenzija koje sam procitao i raznih kritika su lose, tj. negativne, a sve koje pitam ovako osobno kazu da je igra fenomenalna :?
Mislim da cu ipak vjerovat obicnim gamerima :wink:
trailer bolesno izgleda , prica je ajd ok , grafika isto , sad jedino igrivost za koju neznam pa nemogu rec al cini mi se da bi trebala i ona bit ok
necu se ja jos bacat na kupovinu ove igre
strpljenje je vrlina, a i ovom slucaju to strpljenje bi moglo sacuvat veci broj krznenih zivina
Jedina veća mana koju sam ja do sada skužio je linearnost, i ne baš maštovit lvl design, ali to je ipak samo demo. Skillovi su baš dobri i raznovrsni, a gameplay sa templarom se u potpunosti razlikuje od onog sa marksmanom.
a kod fife je obrnuto...= Citat =:
Izvorno postao Teon
Jeli tko probao igru kao MMO, treba mi novi MMO, a dvoumim se između Tabula Rasa i ovoga?
Sumnjam, zato sto nije free ^^
Toliko sam igru očekivao, a na kraju demo teži 4 gige... Ništa onda za mene.
Ja sam pročito strip, sazno malo priču, mnogo mi se svidjelo, al mislim da neću baš ić MMO-at, ta kombinacija SP i MMO mi se ne sviđa. Il jedno il drugo, nekako ovo baš nejde... Al da ću nabavit bar za SP, oču...
o čemu ti briješ? Ja sam ga sa filefronta skinuo, i teži 1.45gb...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ubit ću onoga koji mi je krivu informaciju dao. :D
nisam probao hellgate, ali po komentarima igra ne nudi nista inovativno..daklem TR koja je prejebena i SF malo ra razliku od dosadanjeg fantasija sta si igrao...= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Ovo je hack&slash rpg .Tko je očekivao nešto poput serijala TES ili Fallout-a ...naravno da će biti razočaran.Mi koji želimo akcijski rpg u ne fantasy settingu bićemo zadovoljni.Jedva čekam da mi stigne!.
Primjetio sam da su mnogi mislili da je u pitanju fps...očekivali su duboku priču...nešto novo i dosad neviđeno u gamingu(zar je to moguće danas?)pa otud dosta negativnih komentara.Prosječno,što se kritika tiće,zasad je na solidnih 7.9 od 10.Što je ipak dobra ocjena(ako želim biti realan).
The Witcher je priznajem mnogo bolji rpg ali ja osobno preferiram Hallgate.
level 8 blademaster :D,
igra se može svesti na dvije stvari - Diablo 3 sa Max Payne kamerom :D
ma dobra je igra
Kratko i jasno, onaj ko je volija vraga volit ce i vražja vrata :)
Dakle deseci miliona ljudi...