a cuj... men bi bilo glupo ic sa likom od 20 lvla ispocetka tam di su svi 4-8 lvl :)= Citat =:
Izvorno postao Kron
Printable View
a cuj... men bi bilo glupo ic sa likom od 20 lvla ispocetka tam di su svi 4-8 lvl :)= Citat =:
Izvorno postao Kron
imas pravo...... al ja bi htio u pre searing :cry:
uf zajeb... nek netko pobrise ovaj post :\
cemu sluze monestary credits?
mjenjas iteme za njih... imas one likove, neznam kak se zovu, u shing jea monastery ih imas dvojcu... pricas s njima i oni ti u zamjenu za monastery credit daju npr identification kit... ili salvage tools... ili bag... ili rune of holding...
pih, nix special
smao jedno pitanje, ne nađoh odg u drugim temama. kolko troši guild wars, kolko u pvp a kolko u pve, znam da warcraft ful malo ni 10mb po satu....
GW trosi oko 5-10Mb po satu :wink: i u PvP i u PvE
i manje= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
erm... ... krenul sam u lov na "Defender of Ascalon" titl... sam mi sad nije jasno kako dobis "Legendary Defender of Ascalon"
jel mi moze netko reci site ili nesto gdje mogu naci build za Tomb of primeveal king, onaj B/P
Barrage
Savage Shot
Distracting Shot
Whirling Defense
FW/WW neznam neki spirit...
Charm Animal
Comfort Animal
Res
danke puno.
attribute u marksmanship?
16 ^^= Citat =:
Izvorno postao Kron
onda mi treba runa i maska
je li neko mozda zna kako "izgleda" staff bez modova(death magic)
ima ono 11-22 i sto mu jos pise(ono sto je original na staffu, sto nije moddano)?
+10 Energy
a halves skill recharge of spell?
ljudi rekli kazali st emi da guild wars troši neku siću od mb po satu al ja kad uđem u onaj login skrin gore desno mi leti promet, ono punih 105kb po sek mi ide... zaš to? znači ovo gore desno...http://img84.imageshack.us/img84/860...rd01eh3.th.jpg
zaš i kaj to skida i neće mi valjda tak ić i dok igram...
to su updeatovi, kad jednom sve skines trosit ce oko 4-6 meg po satu, najbolje da "gw.dat" presnimis od nekog pa to neces morat skidat!
I ne, to ti se ne downloada dok igraš. Jedino ako nabasaš na dio mape koji nemaš, onda će ti to skinut dok loada.
Je li moguce 100% Explorat Tyriu i Canthu sa likom iz Elone?
I je li moguce dobiti Protector of Tyria/Cantha title sa likom iz Elone?
Htio bih People Know Me title pa me zanima
trazil sam na gw wiki taj titl i nisam ga nasel... :? :? :?
http://gw.gamewikis.org/wiki/Kind_Of_A_Big_DealS :roll:= Citat =:
Izvorno postao Ryujin
Naravno da je ak imaš prophecies i factions kampanju.= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
jel ja ako imam req 8 weapon, i 16 att level, jel radim duplo vise dmga nego normalno sa bowom baz skillova?
Ne lol. Radiš veći dmg, ali ne duplo..= Citat =:
Izvorno postao Kron
ok, a jel nesto veci ili malo vise veci?
A lol, odi u temple of balthazar i provjeri. Jer za svaki point od npr. marksmanshipa dobivaš armor penetration 1%.
ok thy.