Call of Juarez
Printable View
Call of Juarez
Trenutno:
WoW...
UT 2004...
Blazing Angels:Secret weapons of WWII...
Počeo sam igrati Legend - Hand of God.
Baš me zanima koliko će vremena proći prije nego što mi dosadi.
Danas sam baš počeo igrat Just cause....
sumnjam da ću nastavit 8)
Diablo 2 LoD na kraju sam prvoga acta ( potako me diablo 3) i jednu freeware --> Pirates : Battle for the Caribbean
instaliro vietcong i sad derem po njemu
WoW...
Quake 2
Jedva našao među starim CD-ima. Barem pol kile prašine sam odpuhnuo od kutije. :rotfl:
perry rhodan (ovo mi je glavno);
aquaria (igrao 10 sati, pa stao, mislim da neću da nastavljam);
disciples 2 (partija dnevno);
arcanum (tek počeo, moram još da igram da vidim dal će da mi se svidi, al mislim da hoće);
igra traje jedno 20 sati (barem je meni trebalo toliko xD), odlicna je :pray:= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
trenutno ne igram nista u sp, mozda opet nabacim halo (1)
u mp igram ponekad starcraft, i uglavnom bf2142, sada sam opet poceo igrati soldat
nije loša, ali mi je malo dosadila... a i moram da odem da farmujem, pa da si skuvam neka jela za zdravlje, sve sam potrošio... inače, sve sam pregledao u igri, sem abisa, sad treba tamo da idem, pa onda, pred zadnjeg bossa, planiram da pređem celu mapu ponovo, pokupim sve što ranije nisam mogao.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
onaj dio sa hramom svjetla mi je popio sve zivce, dobro da postoji walktrough za to, inace bi bilo 40 sati xD
Evo ja prolazim polako GTA IV na XBOX 360. Prošao sam 58,51 % igre (znači 86 misija prošao za 32 sata, 42 minute i 41 sekundu). Igra je dosta duga. Lijepo, lijepo... Keep it on Rockstar Games :bravo:
evo vratio se WoW-u na mjesec dana
grindam honor za Nether drakea ^^
igram crysis demo na low postavkama na 800 x 600 rezi i na 10 fps-ova :cry:
meni je tu bio problem dok sam skapirao da treba da se vrtim da bih aktivirao onaj točak, il šta je već... ostalo je bilo lagano... al bilo bi mnogo teže da nisam imao beast form.
a nažalost niti jednu više čekam 11 mjesec da sjedne ljepa plaća da mogu ubosti ljepu grafu :(
do onda mogu gledati samo šta vi igrate :(((
pa, ti igraš avanture, jel da, za njih ti ne treba lepa grafa.
manje više sve koje me zanimaju ih prešao kolega ;) :)
ali vidiš mogo bi mi3 opet :)
za 4 dana izlazi the abbey, to bi trebalo da probaš..
Dawn of War: Soulstorm.
CoD4 Multiplayer i Mass Efect
Polako mi već dosađuje Legend - Hand of God.
Konačno sam uspio složiti Broken Sword (preko ScummVM-a), tako da je to sada na redu. Poslije toga krećem na Discworld Noir i So Blonde te na The Abbey kad izađe...
RA2, Hitman 2, Homeworld 2, Emperor: Battle for Dune, C&C Genrals, Warsow...
Igrao bi Forged Alliance, ponovo F.E.A.R., i počeo prelazit Kane's Wrath, al mi je komp u ku*cu, treba na servis...
diablo 2 i to je to ali otkrio sam novi žanr rpg
Evo poceo sam igrati GTA: San Andreas :pray:
pobjedio na jos jednom turniru u pokeru..
Završio sam NWN2: Mask of the Betrayer prije par minuta. :(
I sada već osjećam nekakvu nostalgiju (tako je svaki put dok prođem vrhunski RPG).
Ova expanzija daje napokon PRAVI kraj NWN-u 2, iako jako nostalgičan.
Šteta što je ovo kraj tako dobrog, možda najboljeg roleplaying iskustva koje sam doživio (bit će još jedna expanzija, ali s potpuno novom pričom, tako da :( ).
Sada se, izgleda, vraćam Guild Warsu.
Coj MP, Legend-Hand of God.
na playstationu trenutno jedino smackdown vs raw 2008