Fuk večeras me nema...
Aj nema veze sljedeći put se uključujem
Printable View
Fuk večeras me nema...
Aj nema veze sljedeći put se uključujem
nema ni mene :cry:
ah kako cemo te unakaziti MM :D
gospodo... dal da počnemo sa novim doživljajima Ožujske? :D
Ne znam da li ima dovoljno aktivnih ljudi koji imaju inspiracije,ja sam jakoo loše volje,ali mogli ste i prije bez mene.Svaka čast by the way.
Moze^^ Ja odo pod tuš a vi se zabavljajte
znate sto vec treba radit^^ :D
dobro, ja ću početi, a vi nastavite:
U Pcplay ćevapnici koju je otvorio Maloki (posle neuspešne epizode sa pekarom) uvečer su se skupili mnogi likovi. Tu je bio Kratos, koji je sedeo za šankom i pijuckao dečji šampanjac; Duke Nukem je obarao ruke sa Konanom; a Markus Fenix je pričao svoje ratne dogodovštine. Odjednom, začu se glas: "Gospodo, znate zašto ste pozvani...". Bio je to član Ožujske družine, svima dobro poznati...
rezervisem
edit. cekaj rider ti si nesto ovdje ukajganio, erm zasto bi terabajt okupio mercenerie da pwnaju druzinu kad je terabajt dio druzine?
ok, ovo je bilo za početak
znam ali nije mi logicno, ako kazes da je lik zamaskiran u terabajta, zasto bi oni njemu vjerovali ako je pravi terabajt dio druzine??
U Pcplay ćevapnici koju je otvorio Maloki (posle neuspešne epizode sa pekarom) uvečer su se skupili mnogi likovi. Tu je bio Kratos, koji je sedeo za šankom i pijuckao dečji šampanjac; Duke Nukem je obarao ruke sa Konanom a Markus Fenix je pričao svoje ratne dogodovštine. Odjednom, začu se glas: "Gospodo, znate zašto ste pozvani...". Bio je to član Ožujske družine, svima dobro poznati Terabajt. "Ovde smo da bi skupili vojsku za borbu protiv Zlaye
da, reci nek je to neki tamo ljevi dude, i sam ih mislim pobit, nepotrebni su...
U Pcplay ćevapnici koju je otvorio Maloki (posle neuspešne epizode sa pekarom) uvečer su se skupili mnogi likovi. Tu je bio Kratos, koji je sedeo za šankom i pijuckao dečji šampanjac; Duke Nukem je obarao ruke sa Konanom a Markus Fenix je pričao svoje ratne dogodovštine. Odjednom, začu se glas: "Gospodo, znate zašto ste pozvani...". Bio je to član Ožujske družine, svima dobro poznati Terabajt. "Ovde smo da bi skupili vojsku za borbu protiv Zlaye, a kao sto vec znate, u momentu desanta ce nam se pridruziti Fenrir sa ukrocenim pedobearom i mozda regenerranom Majom i uskrsnulim Kenyiem. Da li vi
U Pcplay ćevapnici koju je otvorio Maloki (posle neuspešne epizode sa pekarom) uvečer su se skupili mnogi likovi. Tu je bio Kratos, koji je sedeo za šankom i pijuckao dečji šampanjac; Duke Nukem je obarao ruke sa Konanom a Markus Fenix je pričao svoje ratne dogodovštine. Odjednom, začu se glas: "Gospodo, znate zašto ste pozvani...". Bio je to član Ožujske družine, svima dobro poznati Terabajt. "Ovde smo da bi skupili vojsku za borbu protiv Zlaye, a kao sto vec znate, u momentu desanta ce nam se pridruziti Fenrir sa ukrocenim pedobearom i mozda regenerranom Majom i uskrsnulim Kenyiem. Da li vi imate karlovackog ovdje?"
rezerevisem
jao kako sam smotan....
U Pcplay ćevapnici koju je otvorio Maloki (posle neuspešne epizode sa pekarom) uvečer su se skupili mnogi likovi. Tu je bio Kratos, koji je sedeo za šankom i pijuckao dečji šampanjac; Duke Nukem je obarao ruke sa Konanom a Markus Fenix je pričao svoje ratne dogodovštine. Odjednom, začu se glas: "Gospodo, znate zašto ste pozvani...". Bio je to član Ožujske družine, svima dobro poznati Terabajt. "Ovde smo da bi skupili vojsku za borbu protiv Zlaye, a kao sto vec znate, u momentu desanta ce nam se pridruziti Fenrir sa ukrocenim pedobearom i mozda regenerranom Majom i uskrsnulim Kenyiem. Da li vi imate karlovackog ovdje?"Ne,gospon,mi sluzimo samo Ozujsko!"rece ubogi krcmar."Gutt,gutt,to sam i zelio da cujem"uzviknu TeraBajt.
U tom trenutku,pojavi se ruzicasti portal i iz njega iskoci LL21, te odma predje na stvar ''Gospodo, budite spremni sutra ovdje u 6 sati ujutro, tada cete dobiti detaljnije naredbe, ponesite full opremu... Dobro vecerajte i obarite nesto''.
U Pcplay ćevapnici koju je otvorio Maloki (posle neuspešne epizode sa pekarom), uvečer su se skupili mnogi likovi. Tu je bio Kratos, koji je sedeo za šankom i pijuckao dečji šampanjac; Duke Nukem je obarao ruke sa Konanom a Markus Fenix je pričao svoje ratne dogodovštine. Odjednom, začu se glas: "Gospodo, znate zašto ste pozvani...". Bio je to član Ožujske družine, svima dobro poznati Terabajt. "Ovde smo da bi skupili vojsku za borbu protiv Zlaye, a kao što već znate, u momentu desanta će nam se pridružiti Fenrir sa ukroćenim Pedobearom i možda regenerranom Majom i uskrsnulim Kenyiem. Da li vi imate karlovackog ovdje?". "Ne, gospon, mi služimo samo Ožujsko!", reče ubogi krčmar. "Gutt, gutt, to sam i želio da čujem", uzviknu TeraBajt.
U tom trenutku, pojavi se ružicasti portal i iz njega iskoči LL21, te odma pređe na stvar. ''Gospodo, budite spremni sutra ovdje u 6 sati ujutro, tada ćete dobiti detaljnije naredbe, ponesite full opremu... Dobro večerajte i obarite nešto''. "Au! Au! Au!", čulo se iz gomile. Svi su bili spremni na borbu. Al tada sa na sceni pojavi Pseto i otkinu lance kojima je bio zatočen.
U Pcplay ćevapnici koju je otvorio Maloki (posle neuspešne epizode sa pekarom), uvečer su se skupili mnogi likovi. Tu je bio Kratos, koji je sedeo za šankom i pijuckao dečji šampanjac; Duke Nukem je obarao ruke sa Konanom a Markus Fenix je pričao svoje ratne dogodovštine. Odjednom, začu se glas: "Gospodo, znate zašto ste pozvani...". Bio je to član Ožujske družine, svima dobro poznati Terabajt. "Ovde smo da bi skupili vojsku za borbu protiv Zlaye, a kao što već znate, u momentu desanta će nam se pridružiti Fenrir sa ukroćenim Pedobearom i možda regenerranom Majom i uskrsnulim Kenyiem. Da li vi imate karlovackog ovdje?". "Ne, gospon, mi služimo samo Ožujsko!", reče ubogi krčmar. "Gutt, gutt, to sam i želio da čujem", uzviknu TeraBajt.
U tom trenutku, pojavi se ružicasti portal i iz njega iskoči LL21, te odma pređe na stvar. ''Gospodo, budite spremni sutra ovdje u 6 sati ujutro, tada ćete dobiti detaljnije naredbe, ponesite full opremu... Dobro večerajte i obarite nešto''. "Au! Au! Au!", čulo se iz gomile. Svi su bili spremni na borbu. Al tada sa na sceni pojavi Pseto i otkinu lance kojima je bio zatočen. Svi su se digli na noge i shvacajuci opasnost koje se pred njima nalazi izvade svoja oruzja i upere ih ka Psetu, ali dok je pseto jurisno na njih obuzela ga je magla, te je nestao sa njom. LL21 je
U tom trenutku, pojavi se ružicasti portal i iz njega iskoči LL21, te odma pređe na stvar. ''Gospodo, budite spremni sutra ovdje u 6 sati ujutro, tada ćete dobiti detaljnije naredbe, ponesite full opremu... Dobro večerajte i obarite nešto''. "Au! Au! Au!", čulo se iz gomile. Svi su bili spremni na borbu. Al tada sa na sceni pojavi Pseto i otkinu lance kojima je bio zatočen. Svi su se digli na noge i shvacajuci opasnost koje se pred njima nalazi izvade svoja oruzja i upere ih ka Psetu, ali dok je pseto jurisno na njih obuzela ga je magla, te je nestao sa njom. LL21 je tada promrljao neke kvlt/frostbitten kletve i oborio pudlicu.Ali tada nastupi Rider i upita:"Zar nije sumnjivo da LL izlazi iz ruzicastog portala?" LL21 odgovori:"To je po najnovijoj modi za metalce" i opali Rideru zidarsku što sumnja u njegovu seksualnost.
Lol, nema tak rezerviranja^^
nema toga, posle mronkija se vraćamo na stari način :nonono:
Jbg. E a zašto ste počeli prije 21?
par njih reklo hajmo i krenuli, al nije daleko jos doguralo, aj nema vise rasprave, cekajte LLov edit
LL negdje si se zajebunio....
U tom trenutku, pojavi se ružicasti portal i iz njega iskoči LL21, te odma pređe na stvar. ''Gospodo, budite spremni sutra ovdje u 6 sati ujutro, tada ćete dobiti detaljnije naredbe, ponesite full opremu... Dobro večerajte i obarite nešto''. "Au! Au! Au!", čulo se iz gomile. Svi su bili spremni na borbu. Al tada sa na sceni pojavi Pseto i otkinu lance kojima je bio zatočen. Svi su se digli na noge i shvacajuci opasnost koje se pred njima nalazi izvade svoja oruzja i upere ih ka Psetu, ali dok je pseto jurisno na njih obuzela ga je magla, te je nestao sa njom. LL21 je tada promrljao neke kvlt/frostbitten kletve i oborio pudlicu.Ali tada nastupi Rider i upita:"Zar nije sumnjivo da LL izlazi iz ruzicastog portala?" "Ma ne, isprobavam nove boje!" Uskliknuo je LL21, na što su se svi nasmijali. Večer je protekla u slavlju, no TeraBajta nije bilo, otišao je vrlo brzo, rekavši Rideru da se vide sutra u jutro, ispred Pcplay ćevapnice, natuknuo je da ima nekog tko bi im mogao pomoći.
Kaj nije to LL21 maloprije napisao?
šuti i surađuj, rezervirajte :)
Moj ste post zanemarili :(
jebiga, rezerviraj ponovo.
U tom trenutku, pojavi se ružicasti portal i iz njega iskoči LL21, te odma pređe na stvar. ''Gospodo, budite spremni sutra ovdje u 6 sati ujutro, tada ćete dobiti detaljnije naredbe, ponesite full opremu... Dobro večerajte i obarite nešto''. "Au! Au! Au!", čulo se iz gomile. Svi su bili spremni na borbu. Al tada sa na sceni pojavi Pseto i otkinu lance kojima je bio zatočen. Svi su se digli na noge i shvacajuci opasnost koje se pred njima nalazi izvade svoja oruzja i upere ih ka Psetu, ali dok je pseto jurisno na njih obuzela ga je magla, te je nestao sa njom. LL21 je tada promrljao neke kvlt/frostbitten kletve i oborio pudlicu.Ali tada nastupi Rider i upita:"Zar nije sumnjivo da LL izlazi iz ruzicastog portala?" "Ma ne, isprobavam nove boje!" Uskliknuo je LL21, na što su se svi nasmijali. Večer je protekla u slavlju, no TeraBajta nije bilo, otišao je vrlo brzo, rekavši Rideru da se vide sutra u jutro, ispred Pcplay ćevapnice, natuknuo je da ima nekog tko bi im mogao pomoći. Iduće jutro vratio se TeraBajt, a iza njega godofscience. "Njegova moč ometanja protivnika svojim glupostima će nam dobro doči" rekao je
U tom trenutku, pojavi se ružicasti portal i iz njega iskoči LL21, te odma pređe na stvar. ''Gospodo, budite spremni sutra ovdje u 6 sati ujutro, tada ćete dobiti detaljnije naredbe, ponesite full opremu... Dobro večerajte i obarite nešto''. "Au! Au! Au!", čulo se iz gomile. Svi su bili spremni na borbu. Al tada sa na sceni pojavi Pseto i otkinu lance kojima je bio zatočen. Svi su se digli na noge i shvacajuci opasnost koje se pred njima nalazi izvade svoja oruzja i upere ih ka Psetu, ali dok je pseto jurisno na njih obuzela ga je magla, te je nestao sa njom. LL21 je tada promrljao neke kvlt/frostbitten kletve i oborio pudlicu.Ali tada nastupi Rider i upita:"Zar nije sumnjivo da LL izlazi iz ruzicastog portala?" "Ma ne, isprobavam nove boje!" Uskliknuo je LL21, na što su se svi nasmijali. Večer je protekla u slavlju, no TeraBajta nije bilo, otišao je vrlo brzo, rekavši Rideru da se vide sutra u jutro, ispred Pcplay ćevapnice, natuknuo je da ima nekog tko bi im mogao pomoći. Iduće jutro vratio se TeraBajt, a iza njega godofscience. "Njegova moč ometanja protivnika svojim glupostima će nam dobro doči" rekao je. Družina je razgoračenih očiju promatrala TeraBajta. "Ma zezam se, on me molio da ga povedem s njim" TeraBajt će. "No dobro, koji je onda onaj koji bi nam mogao pomoći?" Nestrpljivo je zapitkivao Mronki. "Dreadlock." Rekao je TeraBajt, a iza njega stvori se Dreadlock. "Gospodar sjene." Osmjehnuo se TeraBajt dok je Dreadlock zadirkivao Nosferatua stvarajući se iza njega. "Barem tako kažu."