[quote=axe_wild]signed[/quote:2hvdxu4p]= Citat =:
Izvorno postao Prince
signed
:shock:
pa ako igram igru do kasno u noci ugasim ton !
Printable View
[quote=axe_wild]signed[/quote:2hvdxu4p]= Citat =:
Izvorno postao Prince
signed
:shock:
pa ako igram igru do kasno u noci ugasim ton !
potpis... ili stavim slušalice ili smanjim ton... btw, živim u kući :D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Neighbours from hell :rotfl:
BTW, srecom nemam problema sa susjedima, zivim u zgradi na 4. katu (zadnjem) i znam dobro okinut glazbu, no jos se nitko nije zalio dosad
Živim u kući i boli me sausage za susjede. Ak oni mogu smrdit okolo sa svojim kokošima i kravama i puštat turbo folk po cijele dane, onda ja mogu proizvodit buku sa rocket launcherom i puštat Led Zeppelin cijelo vrijeme.
kod mene se nitko ne žali
u podrumu sam hehe
možda malo bas podrma gornja kat :)
Ma nemam problema, ionako stalno koristim slušalice. :wink:
također= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Slušalice. Istina, nekad dosade, pa isključim, ali ja ne volim glasnu glazbu...Imam vrlo osjetljive uši.
ne volim bas slusalice, pogotovo kad je vani toplo, jer mi se uznoji glava od njih
= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
sign :wink:
sign= Citat =:
Izvorno postao flander
btw ajmo sad svi raditi piramidu
btw. ajd ne inače lokam topik :roll:
nikad :P= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ali zbog muzike je, kad sam sam kuci niko u susjedstvu ne moze spavat, 100 puta su mi dolazili na vrata i zamolili da smanjim oko 3-4-5 ujutro, jednom mi je i policija stizala na vrata, ali nisu mi nista mogli jer su dosli na privatni posjed i samo su se vratili :D
je, i onda te susjedi tuže za remećenje javnog reda i mira.= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
da ali na privatnom posjedu ti mozes i koncert odrzat ;) niko ti nish nesmije :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
probaj pa javi doživljaj...
ima pravo samo na 1 tel. poziv :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
eh da bar vec sam bio na policiji al nisu meni dali da ja zovem nego su oni zvali :P= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
a probat cu jednom odrzat koncert :D tralalala :boohoo: :friends: :gitara:
meni je susjed pokuco na vrata kad sam igro nfsu2 u 1 u noci , imam neke lude zvucnike i ja navio do kraja pa je bilo sranja.
kod mene je obrnuto
susjed kosi travu u 7 u jutro
hahaha= Citat =:
Izvorno postao big bang
zamisli ovo
navecer odes van popijes malo vise
budes vani do 2-3 sata
vratis se nazad
budes jos 1h na internetu
legnes u 4-5
a u 7 cujes
zzzz zzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzz
:twisted:
joj, to mi je najjace kad okine kosit travu u 7 h. odma slom zivaca dobijem
Još kad to radi po ljetu. -.-
Ili kad kreten u kući prekoputa moje zgrade pili drva - PILI JEBENA DRVA u 7 ujutro!
A prozor onako nagnut, tako da se lijepo čuje, meni se neda dići iz kreveta da zatvorim prozor, znam da će se i dalje čuti, umoran sam ko konj...
Mrzim tog seljaka...
Ja imam glupu susjedu koja nema faking život jer od 5-6h ujutro ona se digne i ide kopat glupi vrt koji je pokraj moje kuće. I tak ja jednog lijepog sunčanog dana sav mamuran idem van na friški zrak, a ono kad sam izašo van srušio sam se na pod od smrada. Kučka u jebenih 6h ujutro ide đubrit, gnojit i srat po svom glupom vrtu.
u, bas nemate srece. ja zivim u zgradi i nemam problema ni sa susjedima ni sa njihovim vrtovima, jednio kad lik pocne kosit u 7 h iza zgrade. cijelo naselje ori.
oval lik sto kosi travi ima kokosi a sve sto ostane nakon njih
ostavlja na kraju basce
ljeto vani +35 u hladu
malo puhne vjetric malo ja izbacim sadrzaj zeluca
bilo je problema i sa piljenjem drva
al tisina od kako je plin dosao
e poludio sam danas. lik krene kosit s nekim ogromnim kosilicama u 7 h ujutro. i zavrsi u pol 10. ja zamracio, bolje da je krenuo kosit u pol 10 i pustio ljude da spavaju
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
ti si još dobar,kod mene živi baburina koja si neda mira svako jutro od 7 je na nogama,kuja jebem joj mater,al sm se več naviko tak da lagano nit ne obazirem,i imam ja takvog lika pacijenta koji kosi u 7 sati,neznam koji klinac a cijeli dan je doma i s time da još kosi sa trimerom,i dere li ga dere sa full gasom a trava ni do mravljih jaja,mislim stvarno neki ljudi neznaju kad treba stat